Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mam dobry humor moja rodzinka powiększyła się o 25 kolejnych pyszczaków mamy już z 70 młodych do oddania nie chce któraś akwarium założyć?Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
mi o coreczce przypomina blizna po cesarce ale równiez pomógł mi bardzo powrót do pracy, powoli wszystko powraca do normy, dni biegną coraz szybciej, słońce coraz częściej świeci. Już nie mam siły się dołować, musi być tylko lepiej
eM, PauLLa, anet525 lubią tę wiadomość
aniołek 8 tc
Zosia 38tc 29.11.2013 Aniołek (*)
Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się
-
Witaj Ewel
A nie mówiłam,że tutaj Cię dziewczyny dobrze przyjmą? Dobrze,że jesteś,na pewno będzie Ci łatwiej
Em-też chcę forumową ciocią zostać! Mam nadzieję,że Twój M się nie myligosia86, eM lubią tę wiadomość
-
ewel77 witaj...szkoda, że musiałaś powiększyć nasze grono. Mnie szokuje wciąż myśl, że dziewczyny są już tak blisko ujrzenia swojego maleństwa a coś idzie nie tak jak powinno i świat się wali
Przykro mi z powodu tego co się stało. Uwierz, że za jakiś czas powiesz "na co było smutki, płacze i żale". Ja powtarzam, że życie jest piękne,a zdarzenia w naszym życiu są w jakimś celu. Ostatnio z dziewczynami doszłyśmy do wniosku, że dlatego straciłyśmy nasze dzieci, po to byśmy stał sie lepszymi kobietami. Będzie dobrze! zobaczysz....
A ja mam przerwę w pracy i chwilę do odetchnienia, bo nie daję już rady za dużo tego. Wczoraj byłam tak zmęczona, że wydarłam się na męża...w sumie bez powodu...aż sama się skarciłam w duchu. Dziś niby lepiej, ale odliczam godziny do długiego weekendu muszę odpocząćinessa, anet525 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziękuję. Ja już w sumie czuję się lepszym człowiekiem, czasami siedzię i sobie myślę jak to człowiek musi dostać w życiu w kość żeby pewne rzeczy zrozumieć..
ech co tam musi być lepiejMagic, PauLLa, Marlena, Iza75 lubią tę wiadomość
aniołek 8 tc
Zosia 38tc 29.11.2013 Aniołek (*)
Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się
-
nick nieaktualny
-
eM to ja swoje uczucia przelewam na kociaczki wgl coś zła jestem dzisiaj....mam wąty do sióstr, bo ciągle bałagan w domu...jeszcze R znowu po 21:00 wróci...jakoś nie mogę wpoić sobie do glowy, że on musi pracować żebyśmy mieli za co żyć. Z mamą coś kłóce się o byle co....ja mam jakieś zachwiania emocjonalne..wgl Marta gdzieś zniknęła...
-
nick nieaktualny
-
Tak, trzeba filtry, grzałki itd. No i to są takie rybki że zbiornik powinien być przynajmniej 100l. Więc to trochę wydatek jest...
Moje są dokładnie takie:
http://www.domowe-akwarium.pl/images/ryby/pyszczak_saulosa.jpg
Żółte to samiczki a niebieskie samce. Jak się rodzą to wszystkie są żółte i potem się przebarwiają:
http://podforak.rzeszow.pl/upload/SaulosiChange.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 16:00
gosia86 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualnyMam pytanie, nie wiem skąd zrobił mi się teraz śluz wodnisty, jestem pod koniec cyklu i zauważyłam na bieliźnie jakiś ślad po wodnistym śluzie z niewielką domieszką krwi, tak że z plamy została tylko taka czerwonawa otoczka. Na okres za wcześnie o 4 dni. Płodne mi się skończyły już łoho dawno. Nie chce popadać w paranoje, ale bywam straszną panikarą. To pierwszy cykl starań o kolejnego bąbla. Powinnam się niepokoić? tutaj niżej mój wykres o ile uda mi się go wkleić:
-
nick nieaktualny
-
Krwawienie implantacyjne występuje zazwyczaj około tygodnia po zapłodnieniu, czyli między owulacją a terminem spodziewanej miesiączki. Krwawienie implantacyjne może pojawić się też później - do 12 dnia po jajeczkowaniu. I to jest powód, dla którego wiele kobiet myli je z krwawieniem miesięcznym.
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/pierwsze-objawy-ciazy-krwawienie-implantacyjne-to-nie-objaw_40603.htmlinessa lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualnyJaka moja wiedza jest niewielka..
A zapytam jeszcze, załóżmy, że to takie plamienie, możliwe że to z zagnieżdżenia nawet jeśli przy pierwszej ciąży ono nie wystąpiło? Raczej nie czuje ciąży tzn.. nie bolą mnie piersi, a za pierwszym razem bolały ( w dniu spodziewanej miesiączki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 16:34