Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Mimi z powrotem na polskiej ziemi Mam nadzieje, że wyjazd był udany i owocny przede wszystkim.
Co sie działo...hmmm...pare dziewczyn dołączyło po stracie, a jeśli chodzi o zafasolkowanie to chyba najbliżej jest Amy, chociaż na razie test negatywny. -
Mimi witaj kochana!! Odpoczęłaś troszkę?
anet my staramy się drugi cykl mi moja gin dała od razu zielone światło, bo z punktu ginekologicznego nie ma przeciwskazań
zobaczymy czy teraz się udaMimi86 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Mimi :*
no i Maja jest w ciąży:)
dziękuję dziewczyny :*
mąż mówi że weźmiemy średnią z tego co mówią lekarze i poczekamy 4 miesiące
też się bardzo cieszę że jednak poszlam jeszcze do innego lekarza i okazała się naprawdę świetna
tylko ta @ coś skąpa
ale do września powinny być w sumie ze 3 więc będę mogła poobserwować co i jak funkcjonuje
no i będzie ten czas na badania i może uda się trochę kasy odłożyć
jakoś to przetrwam, tylko muszę sobie jakieś konkretne zadanie na ten czas wymyślić
może wezmę się konkretnie za ogródek:) i chcę narobić przetworów na zimęanet525, Mimi86, ewcia21k, eM lubią tę wiadomość
-
ale były by jaja ja się tak cieszę z kolejnych ciąż, że sama siebie nie poznaję kiedyś zazdrość by mnie zeżarła, a teraz?? To własnie miało się zadziać...miałam się stać lepszym człowiekiem.
gosia86, Amy, anet525, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic pisałaś kiedyś że masz jakąś apkę na telefonie do monitoringu cyklu możesz napisać co to takiego i nazwę?
ja mam kalendarzyk intymny ale to bardzo prosta aplikacja wyznacza tylko dni płodne i kolejne @ ale nie można zmienić czasu trwania cyklu bo wszystkie zapisane wcześniej dane się traci
a i czy Ty brałaś lutkę na rozkręcenie @ na własną rękę?
u mnie strasznie skąpa na razie, nawet na wkładce nie widać tylko na papierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 18:28
-
nick nieaktualny
-
gosia ja mam taki kalendarzyk "mój kalendarzyk" nie wiem czy cos można tam zmieniać, ale są dni płodne i owulacja wyznaczona, możesz objawy sobie wpisać możesz wyznaczyc ile trwa krawienie, plamienie, objawy, nastórj, zbliżenie, temperaturę, wagę i testy owulacyjne.
Ja nie brałam długo lutki zwięłam z dwa dni chyba, ale na drugi dzień dostałam @ więc nie potrzebnie ją brałamLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Mimi witaj kochana!! Odpoczęłaś troszkę?
anet my staramy się drugi cykl mi moja gin dała od razu zielone światło, bo z punktu ginekologicznego nie ma przeciwskazań
zobaczymy czy teraz się udaMagic lubi tę wiadomość
-
Mi też tutaj ovu inaczej dni płodne wyznacza niż to co mam w rzeczywistości- chyba nie należy do końca się tym sugerować bo to tylko komputer
Oby Mimi się udało,zeby teścik był pozytywny no i Amy
gosia86, Malinka32, Amy, Mimi86, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Inessa powiesz mi coś na temat uśpionego jajnika?wiesz co to może oznaczać?
A tak moze poprostu tym razem sobie jajnik odpoczywa a drugi pracował - chociaz nie wiem na jakiej podstawie przed okresem powiedziała,ze nie mialas owulacji jak już mówi,ze jest krew w macicy,czyli ciałka żółtego już nie ma, no chociaż jakby była owulacja to powinno być widoczne ciałko białe wskazujące na okres. Nie wiem dlaczego ona chciała zobaczyć jajeczko dominujace przed @ dziwne to troche bo mi lekarz tłumaczył,ze nowe jajeczko rośnie dopiero od dnia @ a widać je fajnie własnie w okolicach owulacji. No ale ja lekarzem nie jestem,wiec napewno czegos nie wiem. Myśle,że jednak jajnik sobie odpoczywa ale to też wyjdzie czesciowo w wynikach ktróe bedziesz robić - hormony kobiece.gosia86 lubi tę wiadomość
-
To ja wam powiem jak u mnie bylo z tą Owulacją. Wg badan nie mialam owu bo prawy jajnik byl uśpiony a mimo tego zaszlam. Gdy spr na wykresie do zaplodnienia doszo gdy owu byla wyznaczona na wykresie a dzien przed serduszkowalismy.
-
gosia w tym moim ja moge wpisywac temperaturę. Ja uważam, żeby nie za bardzo świrować, to najbezpieczniej jest co drugi dzień, albo wypadnie w dniu owulki albo przeddzień
Malinka32, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
wiecie.... chyba mnie dopadła chandra...czytałam kolejny pamiętnik staraczki i aż mi sie oczy mokre robią... trochę się podłamałam... ja... taka silna i poukładana...spokojna..
Malinka32, ewa13, peppapig, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018