X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Ściągnęłam kalendarzyk bella
    ale chcę coś gdzie można wpisać temperaturę
    a kiedy powinnam zacząć mierzyć?

ściągnij ovuview, Tam się wpisuje wszystko od szyjki po objawy, sluz mierzenie temp z zapisem godziny i wiele innych istornych rzeczy, wyznacza wykres i dodatkowo pokazuje wszystkie dane w kalendarzu

Malinka32, gosia86 lubią tę wiadomość

• anet525 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic glowa do góry bo tym razem ja ci nakopie. Zajdziesz zobaczysz jak ci sie wtedy udało to teraz tez sie uda. Ja wlasnie jestem po rozmowie z mężem pytalam sie go czy jest sens się znów starac czy lepiej zostać przy jednym. Mąż zdecydowanym glosem powiedział ze dwojka musi byc a poza tym on wie jak bardzo pragnę znów mieć dzidzię. Ulżyło mi jakoś.
    Gosiu Amy ma racje wiekszosc z nas korzysta z ovu sprobuj

ewa13, inessa, Magic, ewcia21k lubią tę wiadomość

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ja ściągnęłam te aplikacje i właśnie będę się uczyła obsługiwać ją :)

Mimi witaj :) mam nadzieję, że wyjazd się udał :*

Gośka super, ze usatysfakcjonowała Cie ta wizyta :):*

No nic oglądamy mecz z R, więc życzę miłego i spokojnego wieczorku :*

Magic, gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic ja już przestałam czytać takie pamiętniki bo to tylko pogarsza sprawę i powoduje u mnie brak snu!!! Gosia86 strasznie mi otuchy dodała na forum poronienia i zaproponowała terapię dołączenia do tego forum - pomaga mimo, że u mnie to chyba bez psychologa się nie obejdzie, ponieważ po próbie rozmowy z mężem dowiedziałam się tylko cytuję "nie to, to będzie drugie"!!!
    Nie wolno się dobijać tylko iść na przód :)
    Pozdrawiam Wszystkie Starające się razem ze mną :*

ewa13, Magic, Iza75, gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    07.04.2014r Antoś [*] Mój Aniołek :*
    Lemi27
  • ewa13 Ekspertka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jak dzisiaj humorki dopisuja

Magic lubi tę wiadomość

Będzie synek f2w3rjjg1dn3otbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Amy ja ściągnęłam te aplikacje i właśnie będę się uczyła obsługiwać ją :)

jest na prawdę bardzo fajna, ale mnie np wykazała owulację 5go a ta tutaj 7 go :) więc.. kurde tego się komputerowo nie da raczej ocenić.. ale przynajmneij można analizować po zakończonym cyklu skoki i zachowania organizmu :)

• ewa13 Ekspertka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lemurek ja sie staram 4 rok zaszlam po inseminacji ale w 7 tygodniu poronilam minol dopiero tydzien ale musze muslec ze bedzie dobrze ze zajde nastepnym razem tylko ze jak sie udali za pierwszym razem po inseminacji to sie uda po drugim dziewczyny glowa do gory bedziemy miec te nasze pociechy

Malinka32, Iza75, ewcia21k lubią tę wiadomość

• Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa13 przytulam Cię mocno :* ja starałam się o drugie dziecko przez rok i w 6tyg poroniłam samoistnie, dla mnie ten rok to wieczność zawsze myślałam że trzeba się mega zabezpieczać bo od razu zajdę z drugim i nie wydolę! a teraz tak sobie myślę, że może straciłam swoją szansę kilka lat temu...
    trzymam kciuki za wszystkie Boże jakbym chciała żeby się Wszystkim staraczką od razu udało - bo jak ktoś chce dziecka to znaczy, że przyszła pora żeby je miał :)

Malinka32, ewa13, gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • Magic Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba też przestaję czytać kolejne pamiętniki.. Lemurek masz rację..

ja też ściągnęłam tę aplikację, ale jakaś ciężka w obsłudze jest...zostaję przy swojej :)

Dzięki za słowa otuchy. Uciekam na kolację! :)

Buziaki kochane moje, bez Was chyba bym nie poradziła sobie z tym wszystkim..

Amy, Lemurek27, inessa, gosia86, peppapig, ewcia21k lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALE MI DOSKWIERA BRAK OCHOTY NA SEKS!!
    mój organizm zwariował....

• Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy doskonale Cię rozumie - ja czuję się gruba i nieatrakcyjna bo moje hormony same się pogubiły w tej sytuacji ...

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lemurek27 wrote:
    Amy doskonale Cię rozumie - ja czuję się gruba i nieatrakcyjna bo moje hormony same się pogubiły w tej sytuacji ...

Ja jestem "nadpobudliwa" seksualnie ;) ale od tygodnia wszystko przeszło jak ręką odjął. Nie umiem się odnaleźć :]

• anet525 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ja mam znów na odwrót.
    Lemurek ja tez mam nadzieję ze której z nas się. W końcu uda. Dobrze że chociaż Maji się udało. Fajnie bylo do was zajrzeć lece na seans filmowy z mezem. Dobranoc kochane

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Aneta :)

• Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy moja "nadpobudliwość" minęła 4 kg temu jak zauważyłam objawy ciążowe końcem marca a teraz hm... mocno mi się nie chce :( ciąży już nie ma, a kg zostały i oponka wisi ;/
    odbiera to ochoty do wszystkiego, poza tym robię sobie badania bo odczuwam straszne zmęczenie od samego rana gdy tylko wstanę - więc coś nie tak ze mną ;/

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to musisz się zmobilizować i zacząć ćwiczyć :) mnie ćwiczenia tak pozytywnie nastrajają ostatnio :) całe życie nic nie robiłam, dupa rosła, a jak się zawzięłam tak już konieć :) teraz przestałam bo mam jakieś podejrzenia ciąży więc odpuszczam.. :)

ewa13, ewcia21k lubią tę wiadomość

• Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe... nawet myślałam o ćwiczeniach i jak zaczęłam od 6 min treningu z Chodakowską to leżałam na dywanie i podnieść się nie mogłam hehhehe mój wzrost to całe 154cm, a waga hm... mocno przekroczona bo 58kg!!!!!!!!!! a jeszcze niedawno ważyłam 54kg i nawet się dobrze czułam mimo, że najlepiej mi z wagą 52kg bo nic nie wisi, płaski brzuszek i biuścik duży a teraz hm... hehehhehe
    zero mobilizacji przydałby mi się ktoś na żywo to już dziś staję do ćwiczeń :D
    przy okazji, jeśli Twoje podejrzenia się sprawdzą, to tylko Gratulować :D

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Lemurku :-) mam ten sam problem z oponką ;-) została po ciąży z synem i mimo, że nie narzekam na brak ruchu (jak to z małym dzieckiem) to ona nadal jest i mnie wpienia. Wiem, że inaczej niż przez ćwiczenia sie jej nie pozbęde ale do tego naprawde ciezko jest mi sie zmobilizowac. Jak juz maly spi to ćwiczenia są ostatnia rzecza o której mysle ;-)
    No i tą oponką siłą rzeczy musiałam sie przestac tak przejmowac. Fakt, że mój mąż w ogóle jej nie zauważa ;-) i nie zauważyłąm aby miala ona jakis wpływ na jego chęci. Ze mną jest juz gorzej ale to chyba nie do konca jest kwestia oponki, tak mi sie wydaje...niestety chyba zaczełąm traktowac seks jako jedyną droge i możliwość posiadania dziecka...Libido u mnie wzrasta tylko w owulkę ...całe szczescie

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Lemurek27 Ekspertka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 Witaj :) co do oponki trzeba sobie radzić i czymś ją tłumaczyć co prawda mój mąż też niby jej nie zauważa [tylko wspomina, że jak mam z nią taki problem to żebym ćwiczyć zaczęła], a jak mi ktoś tą moją oponkę wypomina to zaraz w mojej obronie staje, że niech się swego ciała czepi a od mojego wara ;)
    w tym, że u mnie w rodzinie nikt nie wie o poronieniu i co chwila ktoś się o ciążę pyta, bo tak nagle przytyłam...
    ps. ja też nagle sprawdzam kiedy by tu na płodne dni trafić ;)

n59ywn15odmbhilj.png
    zrz6j44jqmji5356.png
    Lemi27
  • ewa13 Ekspertka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a kiedy robisz test ciazowy ;-)

‹‹ 394 395 396 397 398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ