Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Ściągnęłam kalendarzyk bella
ale chcę coś gdzie można wpisać temperaturę
a kiedy powinnam zacząć mierzyć?
ściągnij ovuview, Tam się wpisuje wszystko od szyjki po objawy, sluz mierzenie temp z zapisem godziny i wiele innych istornych rzeczy, wyznacza wykres i dodatkowo pokazuje wszystkie dane w kalendarzuMalinka32, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Magic glowa do góry bo tym razem ja ci nakopie. Zajdziesz zobaczysz jak ci sie wtedy udało to teraz tez sie uda. Ja wlasnie jestem po rozmowie z mężem pytalam sie go czy jest sens się znów starac czy lepiej zostać przy jednym. Mąż zdecydowanym glosem powiedział ze dwojka musi byc a poza tym on wie jak bardzo pragnę znów mieć dzidzię. Ulżyło mi jakoś.
Gosiu Amy ma racje wiekszosc z nas korzysta z ovu sprobujewa13, inessa, Magic, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Amy ja ściągnęłam te aplikacje i właśnie będę się uczyła obsługiwać ją
Mimi witaj mam nadzieję, że wyjazd się udał :*
Gośka super, ze usatysfakcjonowała Cie ta wizyta :*
No nic oglądamy mecz z R, więc życzę miłego i spokojnego wieczorku :*Magic, gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Magic ja już przestałam czytać takie pamiętniki bo to tylko pogarsza sprawę i powoduje u mnie brak snu!!! Gosia86 strasznie mi otuchy dodała na forum poronienia i zaproponowała terapię dołączenia do tego forum - pomaga mimo, że u mnie to chyba bez psychologa się nie obejdzie, ponieważ po próbie rozmowy z mężem dowiedziałam się tylko cytuję "nie to, to będzie drugie"!!!
Nie wolno się dobijać tylko iść na przód
Pozdrawiam Wszystkie Starające się razem ze mną :*ewa13, Magic, Iza75, gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauLLa wrote:Amy ja ściągnęłam te aplikacje i właśnie będę się uczyła obsługiwać ją
jest na prawdę bardzo fajna, ale mnie np wykazała owulację 5go a ta tutaj 7 go więc.. kurde tego się komputerowo nie da raczej ocenić.. ale przynajmneij można analizować po zakończonym cyklu skoki i zachowania organizmu -
Lemurek ja sie staram 4 rok zaszlam po inseminacji ale w 7 tygodniu poronilam minol dopiero tydzien ale musze muslec ze bedzie dobrze ze zajde nastepnym razem tylko ze jak sie udali za pierwszym razem po inseminacji to sie uda po drugim dziewczyny glowa do gory bedziemy miec te nasze pociechy
Malinka32, Iza75, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
ewa13 przytulam Cię mocno :* ja starałam się o drugie dziecko przez rok i w 6tyg poroniłam samoistnie, dla mnie ten rok to wieczność zawsze myślałam że trzeba się mega zabezpieczać bo od razu zajdę z drugim i nie wydolę! a teraz tak sobie myślę, że może straciłam swoją szansę kilka lat temu...
trzymam kciuki za wszystkie Boże jakbym chciała żeby się Wszystkim staraczką od razu udało - bo jak ktoś chce dziecka to znaczy, że przyszła pora żeby je miałMalinka32, ewa13, gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
ja chyba też przestaję czytać kolejne pamiętniki.. Lemurek masz rację..
ja też ściągnęłam tę aplikację, ale jakaś ciężka w obsłudze jest...zostaję przy swojej
Dzięki za słowa otuchy. Uciekam na kolację!
Buziaki kochane moje, bez Was chyba bym nie poradziła sobie z tym wszystkim..Amy, Lemurek27, inessa, gosia86, peppapig, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy ja mam znów na odwrót.
Lemurek ja tez mam nadzieję ze której z nas się. W końcu uda. Dobrze że chociaż Maji się udało. Fajnie bylo do was zajrzeć lece na seans filmowy z mezem. Dobranoc kochane -
nick nieaktualny
-
Amy moja "nadpobudliwość" minęła 4 kg temu jak zauważyłam objawy ciążowe końcem marca a teraz hm... mocno mi się nie chce ciąży już nie ma, a kg zostały i oponka wisi ;/
odbiera to ochoty do wszystkiego, poza tym robię sobie badania bo odczuwam straszne zmęczenie od samego rana gdy tylko wstanę - więc coś nie tak ze mną ;/ -
nick nieaktualnyto musisz się zmobilizować i zacząć ćwiczyć mnie ćwiczenia tak pozytywnie nastrajają ostatnio całe życie nic nie robiłam, dupa rosła, a jak się zawzięłam tak już konieć teraz przestałam bo mam jakieś podejrzenia ciąży więc odpuszczam..
ewa13, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
hehe... nawet myślałam o ćwiczeniach i jak zaczęłam od 6 min treningu z Chodakowską to leżałam na dywanie i podnieść się nie mogłam hehhehe mój wzrost to całe 154cm, a waga hm... mocno przekroczona bo 58kg!!!!!!!!!! a jeszcze niedawno ważyłam 54kg i nawet się dobrze czułam mimo, że najlepiej mi z wagą 52kg bo nic nie wisi, płaski brzuszek i biuścik duży a teraz hm... hehehhehe
zero mobilizacji przydałby mi się ktoś na żywo to już dziś staję do ćwiczeń
przy okazji, jeśli Twoje podejrzenia się sprawdzą, to tylko Gratulować
-
Witaj Lemurku mam ten sam problem z oponką została po ciąży z synem i mimo, że nie narzekam na brak ruchu (jak to z małym dzieckiem) to ona nadal jest i mnie wpienia. Wiem, że inaczej niż przez ćwiczenia sie jej nie pozbęde ale do tego naprawde ciezko jest mi sie zmobilizowac. Jak juz maly spi to ćwiczenia są ostatnia rzecza o której mysle
No i tą oponką siłą rzeczy musiałam sie przestac tak przejmowac. Fakt, że mój mąż w ogóle jej nie zauważa i nie zauważyłąm aby miala ona jakis wpływ na jego chęci. Ze mną jest juz gorzej ale to chyba nie do konca jest kwestia oponki, tak mi sie wydaje...niestety chyba zaczełąm traktowac seks jako jedyną droge i możliwość posiadania dziecka...Libido u mnie wzrasta tylko w owulkę ...całe szczescie -
Iza75 Witaj co do oponki trzeba sobie radzić i czymś ją tłumaczyć co prawda mój mąż też niby jej nie zauważa [tylko wspomina, że jak mam z nią taki problem to żebym ćwiczyć zaczęła], a jak mi ktoś tą moją oponkę wypomina to zaraz w mojej obronie staje, że niech się swego ciała czepi a od mojego wara
w tym, że u mnie w rodzinie nikt nie wie o poronieniu i co chwila ktoś się o ciążę pyta, bo tak nagle przytyłam...
ps. ja też nagle sprawdzam kiedy by tu na płodne dni trafić