Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
będzie dobrze kto nie ryzykuje ten nie żyje. Jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz co i jak jest nadzieja i to jest najważniejsze bo nic nie jest przesądzone. odpocznij teraz daj sobie czas przez te dwa miesiące ciało dojdzie do siebie i psychika tez.
-
nick nieaktualnyNa pewno się nie poddam będę walczyć ile tylko będę mogła i ile starczy sił
Bardzo przykre jest że nas tak wiele musi przeżywać taką stratę ale też Was podziwiam za to że się nie poddajecie i walczycie o swoje małe wyczekiwane maleństwa
Każdej z nas życzę tego z całego serduchaŻebyśmy nie musiały więcej tego przeżywać..
-
nick nieaktualny
-
dokładnie a poza tym w kupie razniej gdyby nie dziewczyny nie to forum długo bym jeszcze nie dosżła do siebie. tu mozemy sie wyżalic jedna drugiej pożartowac mam wrazenie ze je znam od zawsze. tobie tez to forum pomoże zobaczysz cieproliwosci.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Akurat w wakacje nie będziesz tyle myślała bo zdecydowanie mniej siedzi się w domu i mniej jest czasu na myślenie
Pomyśl o urlopie - nam pobyt nad morzem bezpośrednio po stracie bardzo pomógł
A od września będziemy zaciskać kciuki żeby się udało tym razemgosia86 lubi tę wiadomość
[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
dziewczyny mam pyatnie jesli któras z was robiła test owulacyjny i wyszedł pozytywny to miałyście sluz przezroczysty rozciągliwy? mi nigdy nie udalo się rozpoznać owulację. Sugerując się poprzednimi cyklami wychodzi mi teoretycznie ze dzis wypada mi owulacja, ale nie wiem jak ją sprawdzić, bo:
śluz jest przezroczysty ale nie rozciągliwy
temp nie ma u mnie co mierzyc bo nigdy mi nie pokazała prawidłowo zaszklam w ciąze gdy byłam po rzekomej owulacji wiec nie biore tego pod uwage.
mam bóle przypominające okres lekki ból na dole pod brzuchem, i to wszystko.
szyjki macicy nie umiem badac a próbowałam nie raz. -
Anet testy owu są dobre, jeśłi jest pozytywny to działaj- ja nie mam takiego śluzu a test owu pokazał pozytywny wynik i monitoring również.
Co do badania- to ja badam codziennie- w tym cyklu tylko przed dniami płodnymi w trakcie i tuż przed...
To najlepszy sposób w potwierdzeniu dni płodnych.
Anet moze warto poróbowac z badaniem. -
kupie dzis test owulacyjny ale i tak z mężem serduszukemy co drugi dzien wiec powinno załapac jesli w ogóle mam owulke.
Miru a ty jak tam u ciebie? masz @?
magic to jesli wyjdzie mi pozt test i no wiecie co tam porobie dzis to za 6 dni moge zrobic test ciązowy?