Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Marlena, zależy po co chciałaś iść konkretnie do niego
Jak tylko żeby zbadał no to nie ma najmniejszego.
Ja ostatnio byłam też z @ ale miałam miliard pytań i wynik histpat do oddania więc poszłam mimo @. -
Smutne jest to, że bardziej dołuje mnie to że jakaś dziewczyna jest w ciąży, niż to że ja dostałam okres. Myślę wtedy o tym dziecku które straciłam
i ten ból wraca...
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Nie wiem czy to kwestia tego że u mnie w sumie w najbliższym otoczeniu nikt nie jest w ciąży czy po prostu, ale ja jakoś za przeproszeniem w dupie to mam czy ktoś jest w ciąży czy nie. Nie jestem zazdrosna i staram się nie myśleć w ten sposób że ja byłam ale straciłam dziecko. Nie wmawiaj tak sobie eM bo będzie gorzej. Pewnie to trudne ale staraj się myśleć pozytywnie.
Nasze dzieci zawsze będą w naszych sercach i pamięci ale trzeba myśleć o przyszłości, dobrze się przygotować przede wszystkim psychicznie.
Ja wraz z nadejściem 1 lipca zaczynam dzisiaj dietę i mam nadzieję, ze starczy chęci na ćwiczeniaWraz z końcem lipca zachodzę w ciążę i jest cudownie
Amen.
Marlena, to faktycznie pewnie będzie chciał zbadać. Ja w takim wypadku poszła bym po @ teżWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 10:46
anet525, eM, Magic, Lemurek27, Czarnaa94, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Marlenka idz do gin a miałas jakie badania robione? to chociaz ci je zdiagnozuje.
eM nie smuc sie wszystkie w tym tkwimy i wiemy jak ci ciężko. ja mam 12 kolezanek któe teraz są w ciązy!!!!!! nie moge pourywac z nimi kontaktu bo to nasza paczka i mąż byłby zły ze tak do tego podchodzę. ale cięzko mi gdy wymieniają się dosiwadczeniami czy cieszą sie co kupiliy dla swoich maluszków chwilami to mnie złosci bo zapominają sie na maksa a ja wtedy łzy mam w oczach. nie zazdroszcze im ciesze sie ze im sie udało ale w sordku czuje jak serce mi sie kroji -
Staram się nie myśleć w ten sposób, ale zawsze gdy mnie zaskoczy jakaś ciąża to mam doła... niby wiem, że nikt mi niczego nie odbiera, ale dlaczego my musimy przez to przejść? To takie okrutne...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Nie miałm żadnych badań, @ dopiero sie zaczyna więc za dużo ze mnie nie leci no ale chyba skoro ta @ jest to i tak mnie nie zbada? Chcialam jeszvze recepte dostac i zapytac czy jesli udalobysie w lupcu to czy moge isc na pielgrzymke. Ale chyba chwilowo daruje sobie starania. Mam juz dosc. Leze i placze. Moze wznowimy starania we wrzesniu, w miesiacu w ktorym mial sie pojawic Arek.
-
nick nieaktualnyHej kochane pamietam o Was chcialam tylko dać znać co z adopcją a wiec: nadal nic nie wiadomo z adopcją czekamy na kwalifikacjedo szkolenia które ma odbyć sie we wrzesniu ( ale mamy troche za małe zarobki i moze być problem czekamy na decyzje czy tyle kasy co mamy wystarczy do kwalifikacji bo na osobe w rodzinie musi przypadać ok 1000 zł na osobe a u nas troche brakuje )
A za tydzien prawdopodobnie szkolenie Unijne i jeszcze meza siostrzeńcy przyjada na wakacje na dwie tury bo ich jest czworo.
Buziaki dla kazdej -
to najwyzej idz przelozyc wizyte bo znów bedziesz bóg wie ile czekała na kolejną.
chyba dzis z nas każda ma gorszy dzień. Ja chodze wsciekła niewaidomo o co dzis.
chyba dla nas wszystkich jest to stresujące i wiwera na nas presje jak znó musimy czekac na te dwie kreseczki.
Marlenka nie wznawiaj staran tylko poprostu wogóle sie nie zabiezpieczaj my chyba należymy do tych dzieewczyn co tak łatwo nie zachodzą dlatego nie ma sensu odkładac. moze nie kontroluj tego dokładnie tylko idz na żywioł.
ja tez mam nutke nadzieji ze w tym cyklu sie uda ale znając moje szczescie to wąptie dlatego zrobie test dopiero gdy będe miała jakies sygnały.
w dodatku we wrzesniu mam byc chrzestną małego szkraba. i nie na rękę mi to... -
Marlena ja byłam ostatnio to akurat zaczynała mi się @ jak krwawiłam po zabiegu i myślałam że to @ to też mnie badali, jeśli to wizyra na nfz to idź nie masz nic do stracenia
ja mam jak Gosia wiem że jeśli dowiem się o jakiejś ciąży z bliskiego otoczenia to będzie załamka, miałam tak jeszcze przed poronieniem -
inessa bądz wytrwała. Słyszałam ze z adopcją to nie takie proste. bez sensu to jest dzieciaczki czekają na nowy dom a to prawo powoduje ze wiele dzieci nie moze miec swojej nowej rodziny bo rodzna ma za mały dochód. ja piernicze my mielsimy 1500 na 3 na początku i jakos przezylismy a 2000-2500 to im mało zenada.
-
Marlenko, ja też dziś byłam umówiona na wizytę, ale @ przyszła w niedzielę więc przełożyłam wizytę na przyszłą środę. Z tego, co wiem badanie może się odbyć nawet w czasie @. Wtedy nawet łatwiej określić rezerwę jajnikową. Ale jakoś nie bardzo czułabym się komfortowo przy takim badaniu.
To znalazłam na str. przychodni, do której chodzę:
"Na pierwszą wizytę kobieta może przyjść także podczas miesiączki, jest to najlepszy czas na przeprowadzenie badań oceniających rezerwę jajnikową."
A co do kobiet w ciąży, to ja łapię się na tym ,że mam bardzo złe nastawienie do tych znajomych, które paradują z brzuszkami. Jest we mnie bunt i złość. I źle się czuję z tymi emocjami, nawet mi wstyd.Magic lubi tę wiadomość
-
Pojde do gin. Jk bedzie mogl zbadac to zbada. Ja nie to zapytam tylko o pare rzeczy i poprosze o recepty. Zmienie temat troszke. Przyjaciolka bierze pod koniec sierpnia slub cywilny ale wesela nie robi tylko jakby obiad dla najblizszych. Jestem zaproszona no ale nie wiem ile sie daje kasy na cos takiego? Jak uwazacie?
-
Ja biorę cywilny we wrześniu. Też mam tylko obiad, ale właściwie tylko dla rodziny. Nie oczekuję żadnej kasy
-
nie mam pojecia sama mam problem bo koleżanka tez bierze slub niby jest wesele ale kamerzysty nie ma zdjec nie dj kucharki we własnym zakresie i dosc ze u nich mam byc swiadkową to tego samego dnia robią chrzciny i mam byc tez chrzestną bo chcą by chrzestni byli tez swiadkami. i kurde jak ja mam to zrobić? nawet nie jest moja przyjaciółką tylko narzeczona kumpla mojego męza. a nie wiem czemu wybrała mnie. wspomniałam ze mają blizniaki? wiec jak kupie cos jednemu to drugiemu tez musze. ile dac dzieciom a ile im na slub? jako swiadkowa i chrzestna jednoczesnie
-
nick nieaktualny