Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze Lemurku powiem Ci że mamę masz niezłą... Jakbym moją babcię widziała, ona też cały czas ma do mnie o coś pretensje i ciągle jestem ta zła i niedobra.
Co do pielgrzymki to do Częstochowy:) Jestem fotografem pielgrzymki no a w tym roku zdarzyło się tak że mogę iść tylko ja i mąż bo reszta z naszej paczki foto nie może z różnych przyczyn. Ł może i sam by sobie poradził ale musiałby nie spać całe noce. A tak to spokojnie będziemy próbować dalej. Jak się uda to super, wtedy najwyżej więcej będę przy komputerze siedzieć niż chodzić na trasie z grupami. A jeśli się nie uda to też będę chodzić. Ale pójdę!Lemurek27 lubi tę wiadomość
-
ewcia no widzisz też tak pomyślałam - ona po prostu musi wszystko kontrolować i mieć zawsze racje!!! mi się wydaje, że ona wpadła w furię bo nie będzie miała już na kim się wyżywać jak się wyprowadzimy... jak czasem coś mój Oli zbroi i babcia to widzi to go broni a na mnie się wydziera, że mu zwracam uwagę bo "matki wychowują, a babcie rozpuszczają wnuki" to jej motto!!!
-
Lemurek bardzo Ci współczuję, nie rozumiem Twojej matki,
pierwsze co pomyślałam to żeby jak najszybciej się od niej wyprowadzić bo to toksyczna kobieta
jak ona może zatruwać życie własnej corki
Marlena dobra decyzja i z wizytą i pielgrzymką
Miru trzymam kciuki:*
Lemurek27 lubi tę wiadomość
-
gosia tylko że my dopiero zaczynamy budowę i jak dobrze pójdzie to ze 3 lata nam to zajmie bo wstrzymało się wszystko przez jakieś zezwolenie bo słup mamy na działce... i już raz się wyprowadziliśmy do bloków ale wtedy nie mogliśmy na nic odłożyć bo ponad 1200zł szło na opłaty a tak to w domu płacę za wszystko na 3 rodziny tzn my z siostrą dajemy więcej a mama mniej bo jest sama i jakieś 450zł w miesiącu na wszystkie opłaty idzie to resztę można odłożyć!! no i + jedzenie bo każdy osobno się żywi - masakra jakaś...
-
No zajecie naprawdę super, ja uwielbiam robić zdjęcia! Powiem Wam że chciałam odwołać wizytę no bo @ dostałam ale cieszę się że poszłam. Wydałam 150 zł na wizyte i ponad 100 zł na leki ale myslę że warto. W ogóle jakoś tak poczułam że wart jest ten lekarz tych pieniędzy jak mi wypisał to skierowanie do szpitala wrazie gdyby sie plamienia nadal pojawialy. Nie jest to takie odwalanie wizyty na odczepnego.
Lemurek27, MartaAlvi, ampoule lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od gina załamana
Mam czekać 2 miesiące, i zacząć staranka i wsio!!! Badań się nie robi bo po co, dopiero jak się dziecko straci w 15tc i później
Nie mam już gdzie iść po pomoc
-
nick nieaktualny
-
Jak nie zadbasz sama o badanie, jak masz kiepawego gina... musisz sama porobic badania, albo zmienic gina... dziewczyny zaraz Ci napisza litanie badan obowiazkowych i jej sie trzymaj...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Miru trzymam mocno kciuksy żeby wradota nie przylazła
Lemurku, aż mnie zatkałoPrzykro mi, że musisz słuchać takich rzeczy od własnej matki. Budujcie się szybko i spieprzajcie z tamtąd
Kasika ja tak jak Gosia byłam u 3 różnych lekarzy żeby się upewnić i Tobie też bym polecała zasięgnąć rady u innego lekarza.Lemurek27, gosia86 lubią tę wiadomość