Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Dziewczynki powiedzcie mi czy długo krwawiłyście po zabiegu u mnie jutro tydzień i jeszcze mam tylko że mniejsze..
Wklejam mój wykres. Podobno do 10dni można plamić, ale z dnia na dzień powinno być coraz słabiej.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7bce29385c02.pngAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Martus nie martw sie tyle i nie czytaj neta na duzo... kazda przechodzi na swoj sposob... dostalas antybiotyk po zabiegu?... wazne jak uplawy czy plamienia beda mialy brzydki zapach to trzeba isc do gina, bo jest zapalenie...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny
-
martusia ja w sumie krwawiłam i plamiłam chyba około 20 dni, z przerwami. A 29 dnia po zabiegu dostałam @ więc w terminie, tak jak zawsze.
kasika ja na Twoim miejscu szukałabym gina w okolicznych miastach, gdzie tylko się da, byleby tylko ktoś się mną zajął. Kochana nie poddawaj się, walcz o to żeby ktoś się Tobą zaopiekował, nie daj się olać.gosia86 lubi tę wiadomość
-
hej
Lemurku wspolczuje ci sluchania cagle takiego gadania i gnebienia
Martusia witaj, ja po zabiegu krwawilam chyba jakies 4 dni i potem ze 2-3 dni plamilam a @ po zabiegu przyszla jak dobrze pamietam po 29 dniach.
Kasika ja tez w takiej sytuacji bym poszla do innego gina zapytac co i jak nawet gdybym miala jechac do sąsiadującego miasta.
Ja w tym cyklu jak nie zajde to sie potne chyba- nie no zartuje, ale mam nadzieje ogromna ze sie uda teraz bo to jest ten moj cykl krotszy i z tego jajnika co ostatnio zaszlam ( tez jak magic uwazam ze jeden mam uposledzony hehe) wczoraj skonczyla mi sie wredna @ i od jutra zaczynam starania:) seks co 3 dni a w dniach blisko owulki co 2 dni:) moze sie uda aaa no i robie te badania po owulacji progesteron i tsh. Tylko powiedzcie mi dziewczyny czy samo tsh robic czy od razu ft3 i ft4?maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
chyba sama zosalam na forum heh ale mam w tym tygodniu druga zmiane wiec do domu przychodze okolo 22:30 zanim zjem wykapie sie i nadrobie wpisy to jest 00:00
Kolorowych snow :*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 00:26
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi ja dostaję zazwyczaj skierowanie tylko na tsh ft4 robię raz na jakiś czas
ale myślę że jeśli robisz te badania pierwszy raz to chyba warto mieć zrobione wszystkie żeby poźniej już nie wracać kolejny raz do lekarza
ja mocno obstawiam wrzesień że zajdę -
kasika ale tak już jest
u nas też... jak się sypie to wszystko na raz
musisz przywyknąć
Dzień dobry dziewczynki!
Coraz piękniejsze dni są, ładna pogoda
Ja po zabiegu plamiłam krótko, około 7-8 dni i koniec po 35 dniach przyszła moja kochana @Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018