Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
noo z moją córką jest tak samo. One wiedzą kiedy mogą wczesnie wstawc cwaniaki małe. J jestem leniwcem z natury uwielbiam sie wylegiwac w łóżnku dlatego przeraza mnie mysl pracowania do 67 roku życia bleeeee
-
gosia86 wrote:A pamietasz jakie miałaś to tsh?
Hehe ciaza w kolanie dobremaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Czy któraś z was może polecić jakiegoś naprawde dobrego ginekologa z okolic żor, jastrzębia, Tychów -śląsk?
-
nick nieaktualnyJestem po kontrolnej wizycie wszystko jest w porządku..zabieg bez powikłań..Miałam robić te badania po poronieniu ale chyba na razie sobie odpuszczę..zobaczymy jeszcze..
Jak skończą się plamienia to mam zrobić USG i powiem Wam że mam serdecznie dość szpitali lekarzy za dużo tego....
Muszę zregenerować siły bo we wrześniu chcemy zabrać śnieżynkę
Wierzę że w końcu się uda -musi..My się tak łatwo nie poddamy..
A kropunia na zawsze zostanie w naszych serduszkach i będziemy pamiętaćMartaAlvi, eM, Lemurek27, ewa13, Marlena, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Tak apropo pracowania do 67 roku życia...
jak są dwa najwazniejsze pytania ludzkości?
1. Kto wymyslil prace?
2. Dlaczego go od razu nie zabili?!
mnie sie ostatnio nic nie śni...ale ciaza w kolanie to ciekawa przypadlosc[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
nick nieaktualny
-
facetom jak sie to sni czesto to znaczy że boją się tego jak ognia. przeraza ich to i nieswiadomie w snach sie to uwalnia. moj po takich snach prowadzi mi niby nieswiadome kontrole przez min tydz ubaw mam z niego niewąski:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja robię sobie przerwę w OF...niestety mam straszne wahania nastrojów, płaczę.. zupełnie jak wtedy kiedy wróciłam ze szpitala. Muszę odpocząć...Bardoz mi pomogłyście, ale teraz muszę sama się ze sobą rozprawić. dziękuję Wam za słowa otuchy i kopniaki emocjonalne. Prędko wrócę, bo żyć bez was nie mogę ;*Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyeM wrote:Mój mąż często ma sny że go zdradzam albo zostawiam, a potem budzi się i jest na mnie wqrwiony
Cześć Dziewczyny
Witam też wszystkie nowe, które do nas dołączyły..trzymajcie się jakoś.. Tak sobie myślę, że wystarczył jeden brzydko nazwę "incydent" by zmienić nasze życia na zawsze.. To niesprawiedliwe, ale nie chciałabym, żeby ta niesprawiedliwość zamiast na mnie spadła na kogoś innego. Nikomu nie życzę takich przeżyć..
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagic wrote:Kochane ja robię sobie przerwę w OF...niestety mam straszne wahania nastrojów, płaczę.. zupełnie jak wtedy kiedy wróciłam ze szpitala. Muszę odpocząć...Bardoz mi pomogłyście, ale teraz muszę sama się ze sobą rozprawić. dziękuję Wam za słowa otuchy i kopniaki emocjonalne. Prędko wrócę, bo żyć bez was nie mogę ;*
więc mam nadzieję, że i Tobie pomoże
wracaj szybko :*