Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagic wrote:Ja dziś biegałam na orbitreku
35min
ja ostatnio nie mam żadnych snów
No i pięknieja też spadam ćwiczyć
nie rozciągnęłam się wczoraj po ćwiczeniach bo się poczułam jak kozak i ciul dzisiaj idę do łazienki na sikanie i nie mogłam usiąść na kiblu ;P boli dupa i wewnętrzna strona ud jak diabli
idę to roztrenować
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa niestety nie pomogę, nigdy nie zdarzyło mi się krwawić przed miesiączką
-
nick nieaktualnyMagic wrote:Kochane ja robię sobie przerwę w OF...niestety mam straszne wahania nastrojów, płaczę.. zupełnie jak wtedy kiedy wróciłam ze szpitala. Muszę odpocząć...Bardoz mi pomogłyście, ale teraz muszę sama się ze sobą rozprawić. dziękuję Wam za słowa otuchy i kopniaki emocjonalne. Prędko wrócę, bo żyć bez was nie mogę ;*
Czasami każdemu taka przerwa potrzebna..Wracaj szybciutko :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie szalej
ale bardzo prawdopodobne że to to:P
Poczekaj czy się rozwinie, powinno zniknąć, albo być skąpe... ja tak miałam że bardziej śłuz był kremowy lekko zabarwiony krwią.
Za 3-4dni test zrób o czułości 10 mlU/ml i zobaczysz. -
nick nieaktualny
-
Nie ma za co ale nie nakręcaj się bo po poronieniu do 3 miesięcy są różne incydenty, i testy pozytywne mimo ze ciąży nie ma i plmienia miedzy cyklami. Zyczę aby to było to ale lepiej trzeźwo myśleć wtedy mniej boli
-
dziewczyny posłuchałam Was i znalazłam 60 km od mojej miejscowości lekarza specjalizującego się w bezpłodności i poronieniach , aż mi się humor poprawił
Mimi86, ampoule, Czarnaa94, szpilka, Magic, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
CLOnówka22 wrote:Dziewczyny czy miała któraś z Was do czynienia z lekiem ORGAMETRIL??
Kasika to super ze znalazas lekarza
Magic wracaj szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 00:19
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Kasika mam nadzieje ze teraz juz pojdzie z górki:D mam nadzieję ze ten lekarz dobrze sie Toba zajmie:-*
Magic wracaj szybciutko:-* mam nadzieje ze ta "rozlaka" Ci pomoze:-*[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
nick nieaktualnyHej
u mnie dzisiaj tragedia z samego rana. Obudziłam się o 4 z bólem głowy i zamiast wstać po tbl położyłam sie dalej spać z nadzieją że za godz mi przejdzie. Wstłlam o 5.25 z jeszcze wiekszym bólem. Prawie zwymiotowałam. Pieprzona migrena. Wzięłam 2 tbl i już się trochę uspokoiło.. ale nadal ćmi. Buuu ;(
-
nick nieaktualnyanet525 wrote:Amy a wiesz że to może być przyczyna stresu? idz na jakis spacer na lody dzis ma byc piękna pogoda może ci przejdzie