Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny a ja mam plana! Najbliższa @ powinna przyjść 30lipca, jeżeli przyjdzie to 31go idę do biura podróży i losujemy jakiś wyjazd byle by wrócić od 15stego sierpnia a co tam, łazienka nie zając nie ucieknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 09:14
MartaAlvi, Marlena lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
kasika8303 wrote:Anett ja nie mam śluzu płodnego, a owulki mam potwierdzone przez gina. Są kobiety, które nie mają śluzu płodnego i my możemy się do nich zaliczać.
-
Hej dziewczyny długo mnie nie bylo wczoraj bylam u gin na wizycie po poronieniu i wsxystko sie oczyscilo i od tej @ co dostane mogę się zacząć starać jak z psychiką wszystko w porzadku juz sie nie moge doczekac @ kiedy przyjdzie.
MartaAlvi, Lemurek27, Marlena lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
zaś miałam jakieś durnowate sny, że mąż se znalazł inną babę a nawet dwie! A najgorsze w tych moich snach jest to, że on mi się potem śmieje w twarz (w tych snach jak już go przyłapie na zdradzie). Wrrr
Ale jestem zła na niego ;P haha
Wczoraj ćwiczyłam jakieś hmmm 8 minut? a dzisiaj mam zakwasy. Dobra forma to podstawa hah
Miłego dnia Dziewczynki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 10:15
ewa13, Lemurek27, Marlena lubią tę wiadomość
-
eM super ja tez tak palnowałam ale jak zobaczyłam ceny teraz w sezonie a mi dziecko jeszcze liczą 100% to odpusciłam . jedziemy 12 lipca nad morze odpocząć. pewnie znowu na pogode nie trafie ale i tak lepsze to niz siedzienie w domu.
Lemurek czytałam o twojej mamie i strasznie ci współczuje. mi sie wydaje ze z biegiem czasu kobiety stają sie nie znosne moja mama nie jest juz byt młoda i zaczyna upodabniac sie do babci. ja po mojej córce odłozyłam wszystko u mamy ciuchy zabawki bo nie niszczyła a rzeczy te były dosyc drogie a wyglądają niektóe jak nowe i co? spyatła jak długo ma to jeszcze trzymac ze mamy sie zdecydowac albo zajde albo to znika wszystko bo to nie przechowalinia kurcze jak by to zalezyało ode mnie juz dawno mialabym dwójke dzieci, a ja trzymam te rzeczy w moim dawnym pokoju gdzie nikt nie mieszka. moja mama ma duzy dom, dzieci sie wyprowadziły i graty jej przeszkadzają ehh -
Marta bo twoja mina jak o tym opowiadalas pewnie była bezcenna,
mi sie sniło że byłam w ciązy. ostatnio jak miałam taki sen to naprawde sie okaało ze jestem, ale teraz watpie by tak było -
nick nieaktualnyewa13 wrote:Hej dziewczyny długo mnie nie bylo wczoraj bylam u gin na wizycie po poronieniu i wsxystko sie oczyscilo i od tej @ co dostane mogę się zacząć starać jak z psychiką wszystko w porzadku juz sie nie moge doczekac @ kiedy przyjdzie.
Super
Ja też wczoraj bylam na wizycie z tymi moimi bólami.
Macica jest czysta, przestalam juz krwawic, na ból tabletki przeciwbólowe i czekanie.
I też teraz czekanie na @.
ewa13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja po zabiegu krwawiłam tydz ale potem plamienia w mniejszym stopniu wracały jeszcze co drugi dzien tak przez dwa tyg dopiero po @ wszystko wróciło do normy.
-
Mnie też w ciąży śniło się że jestem zanim jeszcze test wyszedł pozytywny My teraz też szukamy pomysłu na wakacje - musimy wrócić do 24 sierpnia bo zaczynamy monitorować cykl i ruszamy ze staraniami na nowo Jestem pełna obaw, ale i NADZIEI. Od wczoraj ćwiczę - muszę przygotować domek dla mojej Fasolinki Nawet napompowałam piłkę do pilatesu (mam nadzieję, że z niej nie spadnę :p)[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
Hej. Dzieki gosia w takim razie zrobie caly pakiet ft3 i ft4 kiedys robilam samo tsh niby w normie ale nie wiem czy ta norma była ok dla starających się.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Jeju, ale spałam... Nie mogłam zasnąć chyba do 3 i dopiero wstałam.
Stwierdzam że jednak moje @ są teraz mocniejsze. Nie będę się wdawać w szczegóły ale miałam potop z samego rana i nawet tampon nie pomógł ;/ I jeszcze moja kotka się zrzygała na wycieraczkę, no piękny początek dnia! -
hej Dziewczyny
czarna ja też mam takie spanie, że w nocy nie mogę a do południa mogłabym ale mam Olinka i niestety on nie da mi pospać i jeszcze na miesiąc ma przedszkole
a co do snów to ja mam ostatnio jakieś takie głupie... śniło mi się, że byłam w ciąży pozamacicznej i jak lekarz szukał pęcherzyka to znalazł go wiecie gdzie???!!!! na kolanie!!!!!!!!!!! no normalnie moją ciąża była na kolanie!!! no raz już, któraś opowiadała o mięśniakach na łokciach ale ciąża na kolanie to już mój mózg chyba nie funkcjonuje poprawnie -
Malinka32 wrote:Czarna Ty to masz dobrze moje jak byl rok szkolny to dobudzic nie moglam.... a teraz wakacje to wstaja o 6
Hehe znam to bo sama tak miałam że ciężko wstawać było do szkoły, a w weekend to o 7 już na nogach byłamMalinka32 lubi tę wiadomość