Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam "nowe" dziewczyny - strasznie mi przykro z powodu Waszej straty
przytulam mocno, teraz potrzebujecie dużo siły i wytrwałości...
Jakie to życie niesprawiedliwe...
eM - Moje Gratulacjedołączyłaś do Anet i Amy
super dziewczyny
eM, anet525 lubią tę wiadomość
-
witam nowe dziewczyny - bardzo wspolczuje strat:(
Em gratki !!!!! :*:*
a ja sie chyba zablokowalalmtak chcialam dostac @ bo musze jeszcze porobic pare badan i chcialam isc tez do gina, nie moglam sie jej doczekac a ona nie przychodzi
dzis juz 37 dc a tu ani widu ani slychu
eM lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Kolczu gdy przeczytałam Twoją historię to jakbym czytała o mojej znajomej tylko ona była w 16 tyg. Bardzo mi przykro
Moja znajoma dostała zielone światło od razu po 1 @ ale ona chciała pustkę wypełnić natychmiast po stracie,prawdą jest że bardzo przeżyła to co się wydarzyło ma teraz wspaniałego synka.
Moją kuzynkę też to spotkało musiala urodzić martwe dzieciątko na kilka dni przed tp po jakiś 3 miesiącach znów była w ciąży teraz ma 3 wspaniałych zdrowych bąbli
Także ja zawsze powtarzam że kobieta sama wie kiedy jest gotowa na kolejną ciąże jedyne co Ci mogę powiedzieć to słuchaj się swojego ciała a jeśli nie jesteś gotowa to poczekaj przeżyj swoją żałobę i daj sobie czas i jeśl potrzebujesz pomocy psychologa to idz jak najszybciej kochana .
Pozdrawiam Was
-
Mimi86 wrote:witam nowe dziewczyny - bardzo wspolczuje strat:(
Em gratki !!!!! :*:*
a ja sie chyba zablokowalalmtak chcialam dostac @ bo musze jeszcze porobic pare badan i chcialam isc tez do gina, nie moglam sie jej doczekac a ona nie przychodzi
dzis juz 37 dc a tu ani widu ani slychu
a tak pieknie wszystko mialam,wyliczone że test zrobilabym,na,rocznicę ślubu a tak,to dupa,nie będzie po co testować
bylam u Gina w 37 dc biorę luteinę juz 3 dzień i nic ;( -
martusia1986 wrote:Hej dziewczynki
mam pytanko dziś mija 5 tygodni od zabiegu mam 36 dc i dalej nie mam @ kiedy powinnam wybrać się do gina bo coś to długo trwa mam w domu luteinę ale nie chcę niczego sama brać..
-
Em gratulacje
Ja też mam 36 dzień cyklu i NICMiałam iść do tego szpitala i nici chyba z tego. mam czas do połowy miesiąca bo potem w pracy nie mam szans się wyrwać- urlopy
załamana jestem bo będę musiała przełożyć wszystkie badania na wrzesień-październik