Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam w ten zimny wieczorek,wracajac do intuicji tez wiedzialam ze to chlopak mowilam mojemu mezusiowi ze to chlopak i niech mysli nad imieniem dla chlopca,pozdrawiam cieplutko.
Mikołaj [*]30.08.2014....19tc
https://www.maluchy.pl/ci-70874.png
-
nick nieaktualnyIness - będzie dobrze
masz tu w nasz takie mentalne wsparcie że nie ma innej opcji
Rudzik - miód, cytryna, imbir i czosnek - domowe sposoby najlepsze chyba na wszystko
A ja się martwię, może Wy mi podpowiedzieć, po odstawieniu Luteiny ile czasu trzeba czekać na @ ?? Przestałam brać w niedzielę a @ jak nie było tak nie ma ;-/ a termin na dzisiaj ;-/ poczekam tydzień i jak nic się nie zmieni to znowu do gina pojadę i znowu wyjdę na przewrażliwioną wariatkęRudzik38 lubi tę wiadomość
-
Ja jak brałam dupka tylko w cyklu przez 10 dni to @ przychodziła mi regularnie. A lutka też brałaś tylko w cyklu ovu?
U mnie tragedia. Pierwsza @ i czuje się jakbym umierała
Siły brak i bym spała cały czas. Krwawienie jest bardzo intensywne i ten straszny ból brzucha. To mnie dziś tak wykańczaMam nadzieje że jutro będzie lepiej.
A tak jeszcze odnośnie płci to ja w1 marzyłam o dziewczynce i tak czułam, a w 2 ciaży czułam że to chłopak, a teraz to miałam takie mieszane uczucia i do dziś sama nie wiem. Imion nie nadawaliśmy naszym Aniołkom. Poprostu sa naszymi kochanymi Aniołeczkami.
skabarka lubi tę wiadomość
-
Miłej i spokojnej niedzieli kochane wam życzę w gronie rodziny
Ja na mojego męża muszę czekać bo jest w pracyi kończy o 14 ale to już tuż tuż ;-)Buziaki dla was :-*
-
Ja czulam ze to dziewczynka zadne imie dla chlopca mi nie pasowalo,milej i spokojnej niedzieli:-) u nas dzis pada snieg:-)Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny idzie zima, szybko ciemno wiec trzeba sie grzac z mezem/ parterem i moze z tego grzania cos wyjdzie
Rudzik38 lubi tę wiadomość
-
A ja jutro mam 12dpo... w obu ciążach miałam pozytywne testy w 12dniu po owu więc proszę trzymajcie kciuki za jutrzejsze testowanie! Jakoś moje serce bardzo się wkręciło i boję się, że się nie udało
i że dopadnie mnie dół...
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
eM trzymam mocno kciuki:-* daj nam znac jutro jak już będziesz wiedziala
eM lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero