Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzusia bardzo mi przykro naprawdę. Najgorsze jest to, że jak powiedziałaś jesteś na nich skazana
Jak słucham o twojej teściowej to mam wyrzuty sumienia, że narzekałam na moją.
A Krzysio BYŁ, JEST I BĘDZIE - na zawsze w sercu Twoim, swojego Taty, twoich rodziców i naszych - jego Cioć
Wiem, że to boli ale staraj się nie przejmować i najlepiej unikaj jej jak ognia. Nie będzie miała szansy wbić Ci szpili!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co tu dużo komentować....niech żyją nam teściowe!!! Ale dziewczyny czy nie szkoda Wam zdrowia ,żeby się nimi przejmować? Ignorować! To chyba najlepsze co można zrobić,jednych uchem wleci drugim wyleci....boli to że takie są ich reakcje ale nie zmienicie ich....pozdrawiam Was gorąco i życzęduzo cierpliwości!!!![*]LAURKA28.11.2014
-
nick nieaktualny
-
Kawał byka!!!!!!!!
Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo
Mamo Mai chyba mnie wyleczyłaś tym zdjęciem!!!
Bo ja do tej pory nawet nie myślałam o kolejnej ciąży!
A teraz patrzę na to USG i wiem, że jak tylko dostanę zielone światło to będę się starać!
Dziękuję!Mama_Mai, monilia84 lubią tę wiadomość
-
MamaMikołajka wrote:Kawał byka!!!!!!!!
Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo
Mamo Mai chyba mnie wyleczyłaś tym zdjęciem!!!
Bo ja do tej pory nawet nie myślałam o kolejnej ciąży!
A teraz patrzę na to USG i wiem, że jak tylko dostanę zielone światło to będę się starać!
Dziękuję!Już trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na starających się u jednej się nie sprawdził podobno
Ja od samego poczatku czułam że będzie chłopiec i był więc mąż się rozczaruje bo antenki nie będzie
Nic straconego
Za jakiś czas będzie mógł się o syna starać
Wszystko przed Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 16:40
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Mi ten kalendarz w przypadku Wiktorii też sie sprawdził. Zresztą tak jak Marzusiax też czułam że będę miała drugą córeczkę i tak było
Mam nadzieje że jeszcze troszkę i zacznę starania bo to zdjęcie twojego Robaczka Mamo Mai jest najpiękniejszym motywatorem do walki, dla takiego widoku warto walczyć - do końca
Miłego dnia
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Mamo Mai piękny bobo Ci rośnie. Gratulacje ściskam Cię nie za mocno żeby nie zgnieść Grocha a raczej Fasolindy. Uważaj na siebie i dużo nudy Ci życzę w tej ciąży.
Też bym chciała być na Twoim miejscu. Ach ...tak bardzo tęsknię za Franiem.
Moja córka mi dziś powiedziała: A wiesz mamo że ja tak tęsknię za Franiem, że czasem w przedszkolu idę do ubikacji i sobie tam troszkę popłaczę.
UKOCHANY FRANUŚ *09-02-2015r + 09-02-2015r. 29tc żył 1,5 godz.
-
Jeśli chodzi o teściowe to moja ogólnie nie jest zła. Tylko dziwi mnie że tak się zawsze nad wszystkim wzrusza a nad śmiercią Frania tak łatwo przeszła do porządku dziennego.
Nie wiem , mój mąż twierdz, że nie mówią o tym żeby mi nie przypominać. Trudno też oceniać bo ludzie na prawdę nie wiedzą jak zachować się w takiej sytuacji. Z tego wynika, że nawet najbliżsi.
Co do kalendarza płci to u mnie się sprawdził trzy razy.
Zobaczymy Mamo Mai co będzie? Sama jestem ciekawa?
UKOCHANY FRANUŚ *09-02-2015r + 09-02-2015r. 29tc żył 1,5 godz.