Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim tu gdzie mieszkam tylko parę osob wiedziało.to taka duza wies i nie chcialam by sie plotki rozeszly za szybko a pozniej odkrecalam by nie opowiadali dalej ze jestem w ciąży. Teraz i tak nikt sie nie odwazy podejsc i spytac. Siedzę w domu i do pracy wyjdę i do dklepu.Wiecej noc nie robię.O żadnych imprezach nawet nie ma mowy. Nie mam ochoty a zresztą bym sie czuła jakbym zdradziła maluszka.Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
dokładnie tak jak piszesz ja tez nie mam ochoty nigdzie iśc mąż namówił mnie na jeden dzień na wyjazd nad morze by Julci pokazać zgodziąłmsie ale jakos mi tak dziwnie juz widze te babki z brzuszkami a ja bede chodzić ze łzami w oczach
-
Mayes wrote:Kim tu gdzie mieszkam tylko parę osob wiedziało.to taka duza wies i nie chcialam by sie plotki rozeszly za szybko a pozniej odkrecalam by nie opowiadali dalej ze jestem w ciąży. Teraz i tak nikt sie nie odwazy podejsc i spytac. Siedzę w domu i do pracy wyjdę i do dklepu.Wiecej noc nie robię.O żadnych imprezach nawet nie ma mowy. Nie mam ochoty a zresztą bym sie czuła jakbym zdradziła maluszka.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ja chyba jestem inna. Próbuje zapomniec.Wiem ze te wspomnienia wracaja sto razy w ciagu dnia.caly czas mam to forum włączone i chyba tez mi to duzo pomaga ale juz nie iem ubolewac i plakac
Juz nie mogę, Zresztą niektóre dziewczyny wiedza co widzialam i to mi dalo siłę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 21:45
Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes wrote:Ja chyba jestem inna. Próbuje zapomniec.Wiem ze te wspomnienia wracaja sto razy w ciagu dnia.caly czam m te forum włączone ale juz nie ubolewam.Juz nie mogę, zresztą niektóre dziewczyny wiedza co widzialam i to mi dalo siłę.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
super to na 2 rocznice już bedziecie we 3 zobaczysz ja straciąłm pierwszego maluszka tez przed 1 rocznica śluby a na 2 rocznice już byłam w szpitalu gotowa do porodu
-
Mayes wrote:Za tydzien mamy pierwsza rocznice slubu ale moj mąz nie pozwoli mi sie smucic bo zabiera mnie do Disneylandu. I rodzinka do mnie przyjedzie .pol roku nie widzialam .Musze sie trzynac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 21:55
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:super to na 2 rocznice już bedziecie we 3 zobaczysz ja straciąłm pierwszego maluszka tez przed 1 rocznica śluby a na 2 rocznice już byłam w szpitalu gotowa do porodu
No pięknie. Ja tylko bym chciala zeby to poronienie bylo przypadkiem ale jak czytalam to lekarze tsk mowia a poznirj znow ta tragedia sie trafiaAniołeczek [*] 29.06.2016
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:super to na 2 rocznice już bedziecie we 3 zobaczysz ja straciąłm pierwszego maluszka tez przed 1 rocznica śluby a na 2 rocznice już byłam w szpitalu gotowa do poroduMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Mayes wrote:No pięknie. Ja tylko bym chciala zeby to poronienie bylo przypadkiem ale jak czytalam to lekarze tsk mowia a poznirj znow ta tragedia sie trafiaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Ja marzylam o pirodzie na wiosne lub lato .Nie chcialam zima.Albo wykrakalam albo czulam.Codziennie chodzilam i mowilam mezowi ze sie ciesze ale ten styczen mi nie pasuje ciągle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 21:57
Kim87 lubi tę wiadomość
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes wrote:Ja marzylam o pirodzie na wiosne lub lato .Nie chcialam zima.Albo wykrakalam albo czulam.Codziennie chodzilam i mowilam mezowi ze sie ciesze ale ten styczen mi nie pasuje ciągle.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Mayes wrote:Dziewczyny Przepraszam was za moje bledy literowki ale ciagle piste z telefonu i za szybko wysylam zamiast sprawdzic czy nie zrobilam bledow.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat