Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
to nie jesteście jedyne ja za cholere nie chciałam rodzic w listopadzie i tez chyba wykrakałam ja pierwsze tez straciłąm w 6 tc potem ur sie julka i poczeta była najprawdopodobniej w dniu terminu porodu pierwszego dziecka może i teraz tak bedzie chcociaz marzę o tym by urodzić w maju na naszą 14 rocznicę bycia razem na 7 rocznice slubu i na 5 ur Julki
Mayes lubi tę wiadomość
-
Już jestem czytałam co naskrobałyście. Jak piszecie o tym styczniu to mi sie wspomniało jak mówiłam do m "a ja chciałam kolejne na lato a nie na zime" ;/
-
Iii po wizycie wszystko ok. Macica ładnie sie oczysciła i wszystko wrociło do stanu z przed ciąży. Według mojego gin mozna sie starac po 2 okresie (czyli jak standardowo mówia po 3 miesiącach) ale z kolei lekarka w szpitalu zaraz po zabiegu mówiła mi że już po pierwszej @ można próbować. Hmmm chyba tą wersje przyjmiemy z m. AAAA i pytałam o badania ze szpitala czy mam się o nie dowiadywać , na co gin że nie ma takiej potrzeby bo wszystkie mi wyszły w porzadku. Ot tyle się dowiedziałam
wszamanka lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:Iii po wizycie wszystko ok. Macica ładnie sie oczysciła i wszystko wrociło do stanu z przed ciąży. Według mojego gin mozna sie starac po 2 okresie (czyli jak standardowo mówia po 3 miesiącach) ale z kolei lekarka w szpitalu zaraz po zabiegu mówiła mi że już po pierwszej @ można próbować. Hmmm chyba tą wersje przyjmiemy z m. AAAA i pytałam o badania ze szpitala czy mam się o nie dowiadywać , na co gin że nie ma takiej potrzeby bo wszystkie mi wyszły w porzadku. Ot tyle się dowiedziałam
Kiti zo super wiadomosci.Tez chciałabym tak.My niedtety musimy czekac az do wizyty u gina i okresu.
Mi tez nie pokazuja badan nie wiem dlaczego tu tak jest.Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes dokładnie a np. powinni przynajmniej powiedziec jaki jest poziom bety. Zrobiłabym to na własną ręke ale nawet nie wiem gdzie.
ps. a co do piwa to tysie maja tu nie dobre , ja siki weroniki
a ja kazalam m zrobić grzane winko i właśnie popijamy -
Mayes wrote:Nie za cieplo na grzane winko?
-
hehe teraz sobie tak myśle faktycznie lato gorąc a ja wino grzane
-
właśnie nie mam wicka, stosowałam tantum verde ale z marnym skutkiem.
a to może odzwyczaiłaś się od alk. choć ja nie piłam od stycznia zeszlego roku czyli połtorej roku, zebym się nie upiła -
Mayes wrote:Kim dziekuje bedzie na pewno wesoło Mi sie tak nie podoval ten styczen ze chyba kazdy wiedział to.Ale chyba bym zycie oddala za to dziecko gdybym wiedziała jak to sie skończy.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
kiti wrote:Iii po wizycie wszystko ok. Macica ładnie sie oczysciła i wszystko wrociło do stanu z przed ciąży. Według mojego gin mozna sie starac po 2 okresie (czyli jak standardowo mówia po 3 miesiącach) ale z kolei lekarka w szpitalu zaraz po zabiegu mówiła mi że już po pierwszej @ można próbować. Hmmm chyba tą wersje przyjmiemy z m. AAAA i pytałam o badania ze szpitala czy mam się o nie dowiadywać , na co gin że nie ma takiej potrzeby bo wszystkie mi wyszły w porzadku. Ot tyle się dowiedziałam
kiti lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Mayes wrote:Hih moze lepiej sie upic i spac spokojnie :)tylko jutro bol głowy moze byc :p
Ja z alko to wino bądź WhiskeyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat