X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra1988 wrote:
    Chyba napiję się lapmkę winka :)

o tej godzinie?2zlosc.gif

Aleksandra1988, Bree lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Ja to bym się browara napiła, tak żeby mi się solidnie odbiło.... bo taka pełna się czuję...

A jak Twoje testowanie wyglądało przed @? Codziennie testowałaś?
    Ale w sensie poprzedniej ciąży?
    To ostatnio jak byłam w ciąży to testowałam 4 dni przed terminem oczekiwanej @ a pozytywy wyszedł dzień przed terminem @ ale taki bardzo, bardzo blady. Natomiast 3 dni później był już meeeega wyraźny

unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    o tej godzinie?2zlosc.gif
    A co tam :P
    Troszkę się odprężę, bo strasznie się czuję spięta. Ten czas oczekiwania terminu @ jest gorszy niż czekanie na pozytywne testy owulacyjne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 15:31

Bree, unadarcy, unadarcy lubią tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra1988 wrote:
    A co tam :P
    Troszkę się odprężę, bo strasznie się czuję spięta

A nic. Zdrówko!2piwko.gif

Aleksandra1988, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra ja juz tuptam normalnie zeby czas szybciej lecial i zebysmy wszystkie mogly testowac :D

Unadarcy ja juz browara dzisiaj wypilam, generalnie niecierpie kawy i jak niektorzy po sniadaniu pija kawke to ja po sniadaniu pije browara :D Mam niskie cisnienie a browar mnie troche spiduje i czuje sie lepiej :D

Aleksandra1988, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Aleksandra ja juz tuptam normalnie zeby czas szybciej lecial i zebysmy wszystkie mogly testowac :D

Unadarcy ja juz browara dzisiaj wypilam, generalnie niecierpie kawy i jak niektorzy po sniadaniu pija kawke to ja po sniadaniu pije browara :D Mam niskie cisnienie a browar mnie troche spiduje i czuje sie lepiej :D
    Obyś już niedługo musiała odstawić browary :P

unadarcy lubi tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamietam czy pisalam u o swoim pierwszym pozytywnym tescie ciazowym a nie chcialabym sie powtarzac :D ale to byly jaja jak berety, jak w jakims filmie :D

Aleksandra1988, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie kichaczka dzisiaj wzięła. Ciągle kicham :P

unadarcy, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Nie pamietam czy pisalam u o swoim pierwszym pozytywnym tescie ciazowym a nie chcialabym sie powtarzac :D ale to byly jaja jak berety, jak w jakims filmie :D
    Nie pisałaś. Opowiedz

unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra1988 wrote:
    Ale w sensie poprzedniej ciąży?
    To ostatnio jak byłam w ciąży to testowałam 4 dni przed terminem oczekiwanej @ a pozytywy wyszedł dzień przed terminem @ ale taki bardzo, bardzo blady. Natomiast 3 dni później był już meeeega wyraźny

Hmmm to może mam jeszcze szanse, testów już nie mam i nie wiem czy iść czy nie iść...
    Rany ale mnie nosi..... dziewczyny ja chce objawów ciązowych, dużo chce, chce wymiotować, chce mdłości.. o tak duuuzo mdłości chce, chce żeby bolało, piekło i swędziało!!!

Aleksandra1988, Bree, Monkey, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Hmmm to może mam jeszcze szanse, testów już nie mam i nie wiem czy iść czy nie iść...
    Rany ale mnie nosi..... dziewczyny ja chce objawów ciązowych, dużo chce, chce wymiotować, chce mdłości.. o tak duuuzo mdłości chce, chce żeby bolało, piekło i swędziało!!!
    haha :D jeszcze zarzygasz cały dom vomit.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 15:49

unadarcy, Bree, Monkey, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    dziewczyny ja chce objawów ciązowych, dużo chce, chce wymiotować, chce mdłości.. o tak duuuzo mdłości chce, chce żeby bolało, piekło i swędziało!!!
    I tego Ci życzę!!! :)

Ja się objadłam, paskudnie :)
    Teraz idę po kawę i ćwiczyć szlaczki z córeczką :)

Aleksandra1988, unadarcy lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy ja strasznie tesknie za moimi bolacymi cyckami, moge tez rzygac, nie ma sprawy, i byc spiaca :D

Najbardziej wkurzalo mi ciagle uczucie zimna, z natury jestem zmarzluch, a ciaza jeszcze poglebila ten stan, momentami to bylo nie do zniesienia... siedzialam przy goracym kaloryferze w zimowej kurtce i dogrzewalam sie grzejnikiem elektrycznym :D Masakra :D Caly czas powyzej 37 stoni...

Aleksandra1988, Monkey, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra1988 wrote:
    haha :D jeszcze zarzygasz cały dom radocha2.gif

ale wtedy nie będę miała wątpliwości że coś się dzieje nie tak... czego i wszystkim dziewczętom życzę :)

Bree a ja lubię piwkować tak przed jakimś żarciem, wtedy najlepiej smakuje, zdarzało się piwkowanie na śniadanie również. Tylko szkoda że mnie prawie zawsze głowa boli jak schodzi... dlatego częściej popijam driny, a po winie znowu mam zgagę... :)

Monkey, Bree lubią tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam wino :) Czuję się po nim jak bogini2okulary.gif

Ehh, tylko smaka mi narobiłyście... :)

Aleksandra1988, Bree, unadarcy, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Unadarcy ja strasznie tesknie za moimi bolacymi cyckami, moge tez rzygac, nie ma sprawy, i byc spiaca :D

Najbardziej wkurzalo mi ciagle uczucie zimna, z natury jestem zmarzluch, a ciaza jeszcze poglebila ten stan, momentami to bylo nie do zniesienia... siedzialam przy goracym kaloryferze w zimowej kurtce i dogrzewalam sie grzejnikiem elektrycznym :D Masakra :D Caly czas powyzej 37 stoni...
    Z tym zimnem miałam tak samo :)
    Na poczekalni u ginekolog zawsze siedziałam w kurtce a w domu w apciach pluszowych za kostkę i owinięta kocem. Spałam w skarpetach... ach... to były czasy...

Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do testu to u mnie bylo tak:

Zrobilam test, poczekalam chwilke, byla jedna kreska. Test wywalilam do kubla na smieci w kuchni. Kubel byl prawie pelny wiec test wyladowal na samej gorze...

Wkurzona ze jest jedna kreska poszlam obierac ziemniaki na obiad...(chociaz bylo rano). Jak obralam ziemniaki, otworzylam kosz zeby wyrzucic obierki i automatycznie zerknelam na test ktory lezal okienkiem testowym do gory...

Na tescie byly dwie kreski :D

Serce mi podskoczylo do gardla a oczy zaplonely :D

Pomyslalam ze nie powinnam sie cieszyc na ten wynik bo uplynelo ze 20 min od sikania... no i byc moze cos w koszu dotykalo testu i wywolalo druga kreske...

Nastepnego dnia zrobilam test i nie wyrzucalam go tak szybko do kosza... no i wyszlu 2 kreski :D

Taka sytuacja :D

Aleksandra1988, Monkey, unadarcy, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Ja uwielbiam wino :) Czuję się po nim jak bogini2okulary.gif

Ehh, tylko smaka mi narobiłyście... :)
    Ja też uwielbiam :)

Monkey, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze troche i bedziemy rzygac, marznac, spac calymi dniami i sikac co 5 minut, cyce beda nas bolec jak cholera...

Bedziemy szczesliwe :D

Unadarcy ja jestem piwozlopem jak cholera, dla mnie codziennie moglby byc oktoberfest :D

Monkey wino tez lubie a najbardziej do jakiejs fajnej kolacji :)

Z mocniejszymi rzeczami kiedys bardzo BARDZO przesadzilam i od tego czasu pije sporadycznie :D

unadarcy, Aleksandra1988, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree nieźle :D

Bree, unadarcy, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ