Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Ja to bym się browara napiła, tak żeby mi się solidnie odbiło.... bo taka pełna się czuję...
A jak Twoje testowanie wyglądało przed @? Codziennie testowałaś?
To ostatnio jak byłam w ciąży to testowałam 4 dni przed terminem oczekiwanej @ a pozytywy wyszedł dzień przed terminem @ ale taki bardzo, bardzo blady. Natomiast 3 dni później był już meeeega wyraźnyunadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:o tej godzinie?
Troszkę się odprężę, bo strasznie się czuję spięta. Ten czas oczekiwania terminu @ jest gorszy niż czekanie na pozytywne testy owulacyjneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 15:31
Bree, unadarcy, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Aleksandra ja juz tuptam normalnie zeby czas szybciej lecial i zebysmy wszystkie mogly testowac
Unadarcy ja juz browara dzisiaj wypilam, generalnie niecierpie kawy i jak niektorzy po sniadaniu pija kawke to ja po sniadaniu pije browara Mam niskie cisnienie a browar mnie troche spiduje i czuje sie lepiejAleksandra1988, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Aleksandra ja juz tuptam normalnie zeby czas szybciej lecial i zebysmy wszystkie mogly testowac
Unadarcy ja juz browara dzisiaj wypilam, generalnie niecierpie kawy i jak niektorzy po sniadaniu pija kawke to ja po sniadaniu pije browara Mam niskie cisnienie a browar mnie troche spiduje i czuje sie lepiejunadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 wrote:Ale w sensie poprzedniej ciąży?
To ostatnio jak byłam w ciąży to testowałam 4 dni przed terminem oczekiwanej @ a pozytywy wyszedł dzień przed terminem @ ale taki bardzo, bardzo blady. Natomiast 3 dni później był już meeeega wyraźny
Hmmm to może mam jeszcze szanse, testów już nie mam i nie wiem czy iść czy nie iść...
Rany ale mnie nosi..... dziewczyny ja chce objawów ciązowych, dużo chce, chce wymiotować, chce mdłości.. o tak duuuzo mdłości chce, chce żeby bolało, piekło i swędziało!!!Aleksandra1988, Bree, Monkey, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Hmmm to może mam jeszcze szanse, testów już nie mam i nie wiem czy iść czy nie iść...
Rany ale mnie nosi..... dziewczyny ja chce objawów ciązowych, dużo chce, chce wymiotować, chce mdłości.. o tak duuuzo mdłości chce, chce żeby bolało, piekło i swędziało!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 15:49
unadarcy, Bree, Monkey, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:dziewczyny ja chce objawów ciązowych, dużo chce, chce wymiotować, chce mdłości.. o tak duuuzo mdłości chce, chce żeby bolało, piekło i swędziało!!!
Ja się objadłam, paskudnie
Teraz idę po kawę i ćwiczyć szlaczki z córeczką
Aleksandra1988, unadarcy lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Unadarcy ja strasznie tesknie za moimi bolacymi cyckami, moge tez rzygac, nie ma sprawy, i byc spiaca
Najbardziej wkurzalo mi ciagle uczucie zimna, z natury jestem zmarzluch, a ciaza jeszcze poglebila ten stan, momentami to bylo nie do zniesienia... siedzialam przy goracym kaloryferze w zimowej kurtce i dogrzewalam sie grzejnikiem elektrycznym Masakra Caly czas powyzej 37 stoni...Aleksandra1988, Monkey, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 wrote:haha jeszcze zarzygasz cały dom
ale wtedy nie będę miała wątpliwości że coś się dzieje nie tak... czego i wszystkim dziewczętom życzę
Bree a ja lubię piwkować tak przed jakimś żarciem, wtedy najlepiej smakuje, zdarzało się piwkowanie na śniadanie również. Tylko szkoda że mnie prawie zawsze głowa boli jak schodzi... dlatego częściej popijam driny, a po winie znowu mam zgagę...
Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Unadarcy ja strasznie tesknie za moimi bolacymi cyckami, moge tez rzygac, nie ma sprawy, i byc spiaca
Najbardziej wkurzalo mi ciagle uczucie zimna, z natury jestem zmarzluch, a ciaza jeszcze poglebila ten stan, momentami to bylo nie do zniesienia... siedzialam przy goracym kaloryferze w zimowej kurtce i dogrzewalam sie grzejnikiem elektrycznym Masakra Caly czas powyzej 37 stoni...
Na poczekalni u ginekolog zawsze siedziałam w kurtce a w domu w apciach pluszowych za kostkę i owinięta kocem. Spałam w skarpetach... ach... to były czasy...Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
A co do testu to u mnie bylo tak:
Zrobilam test, poczekalam chwilke, byla jedna kreska. Test wywalilam do kubla na smieci w kuchni. Kubel byl prawie pelny wiec test wyladowal na samej gorze...
Wkurzona ze jest jedna kreska poszlam obierac ziemniaki na obiad...(chociaz bylo rano). Jak obralam ziemniaki, otworzylam kosz zeby wyrzucic obierki i automatycznie zerknelam na test ktory lezal okienkiem testowym do gory...
Na tescie byly dwie kreski
Serce mi podskoczylo do gardla a oczy zaplonely
Pomyslalam ze nie powinnam sie cieszyc na ten wynik bo uplynelo ze 20 min od sikania... no i byc moze cos w koszu dotykalo testu i wywolalo druga kreske...
Nastepnego dnia zrobilam test i nie wyrzucalam go tak szybko do kosza... no i wyszlu 2 kreski
Taka sytuacja
Aleksandra1988, Monkey, unadarcy, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeszcze troche i bedziemy rzygac, marznac, spac calymi dniami i sikac co 5 minut, cyce beda nas bolec jak cholera...
Bedziemy szczesliwe
Unadarcy ja jestem piwozlopem jak cholera, dla mnie codziennie moglby byc oktoberfest
Monkey wino tez lubie a najbardziej do jakiejs fajnej kolacji
Z mocniejszymi rzeczami kiedys bardzo BARDZO przesadzilam i od tego czasu pije sporadycznieunadarcy, Aleksandra1988, Szalona CZARNA, kierzynka lubią tę wiadomość