Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
No bo ja tez miałam plamienia, spowodowane krwiakiem , a to tez w jakims sensie wiaze sie z za niskim poziomem progesteronu.
A kiedy będziesz u lekarza??Paulina27 lubi tę wiadomość
-
NO tak ten sam problem
Ja tez myslę jak jestes przed @ to poziom hcg do końca nie opadł i dlatego ten test Ci tak wyszedł
No a jeśli to faktycznie ciąża to super
Ja mam juz 11sty dzień cyklu a przez dwa dni miałam takie plamienia(chyba około owulacyjne ) tyle że pierwszy raz tak mi się zdarzyło -
nick nieaktualnyblueberry a może warto wybrać się prywatnie teraz ja już też dostaje paranoi jutro mija 4 tyg od zabiegu i nie mam @ a przytuliłam się do męża bo miałam takie parcie na dziecko a naczytałam się na forach że przed @ też można zajść wiem że to nie odpowiedzialne i głupie ale natura wzięła górę ... Moje poronienie tak samo zaczęło się od bardzo jaśniutkiego kremowo brązowo białego śluzu zadzwoniłam i gin moja powiedziała ze to normalne po 3 tyg zaczęło wylatywać ze mnie coś na podobieństwo glutowatej mazi w kolorze coca coli i wiedziałam ze to jest normalne od razu do pierwszego lepszego lekarza (byliśmy na wyjeździe) i okazało się że od 3 tyg moja niunia nie żyje ale to pewnie błąd mojej gin później na forum przeczytałam o niej opinie i teraz wiem że to że za samą wizytyte żąda 250zł plus usg 80 plus ewentualna cytologia 90 to nie znaczy ze jest dobra... Blueberry tzrymam kciukiiiiii! :*
-
Ja też mam parcie na dziecko i też się przytulaliśmy od razu po pierwszym i po drugim poronieniu Ale jak mi tu dziś popisałyście wszystkie, to mi przeszła ta moja paranoja i widzę coraz więcej objawów na @. Pewnie lada dzień się pojawi. Miriam ja za Ciebie też trzymam kciukasy !! :*
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KOCHANE DZIEWCZYNY ŻYCZĘ WAM ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH, BŁOGOSŁAWIEŃSTWA BOŻEGO, ABYŚCIE TE ŚWIĘTA SPĘDZIŁY WSPANIALE I RADOŚNIE
WESOŁYCH ŚWIĄT !!zozol, Miriam lubią tę wiadomość
-
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
.Mały kurczaczek spełni marzenia
,wiary, radości, miłości, spełnienia.
Trzymam za was WSZYSTKIE kciuki i przesylam fluidy
Blueberry daj znac jak tam tescik kibicuje ci;)Miriam lubi tę wiadomość
-
blueberry wrote:Wczoraj rano zrobiłam teścik no i wyszła piękna różowa kreseczka. @ brak
Kiedy chcesz pojsc do lekarza na sprawdzenie??
Robilas juz drugi test,bo czytalam ze raz wyszla ci kreseczka bardzo delikatna
Zycze ci aby to byla ZDROWA fasolka ktora za 9 msc bedziesz mogla tulic :*
Juicca teraz TY!!!Przesylam fluidz ciazowejuicca lubi tę wiadomość
-
Pierwszy test robiłam zdaje się w czwartek wieczorem i kreska była ledwo widoczna. A w sobotę rano powtórzyłam test i wyszła piękna różowa kreska. @ nie ma ale od czasu do czasu pobolewa mnie okresowo
brzuch. Wszyscy mi mówią żeby iść we wtorek do lekarza żeby ewentualnie dał mi coś na podtrzymanie jeśli to ciąża. Zobaczymy. Ja na razie nie czuję się ciążowo bo boję się znów zawieśćMiriam lubi tę wiadomość
-
blueberry wrote:Pierwszy test robiłam zdaje się w czwartek wieczorem i kreska była ledwo widoczna. A w sobotę rano powtórzyłam test i wyszła piękna różowa kreska. @ nie ma ale od czasu do czasu pobolewa mnie okresowo
brzuch. Wszyscy mi mówią żeby iść we wtorek do lekarza żeby ewentualnie dał mi coś na podtrzymanie jeśli to ciąża. Zobaczymy. Ja na razie nie czuję się ciążowo bo boję się znów zawieść
widzialam ze dziewczyny pisaly ze hormon z wczesniejszej ciazy moze dal ci pozytywny test..
ja bym raczej wierzyla w zafasolkowanie
ja potrzebowalam okolo 2,5 tyg zeby hormon nie byl wykrywalny.
Idz do lekarza po progesteron na podtrzymanie i oszczedzaj sie kochana!!!
Stres wiecej zlego anizeli dobrego zdzialablueberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblueberry trzymam kciuki kochana no i goń do lekarza żeby powiedział co i jak i może dał coś na podtrzymanie
Kurde a tak z drugiej strony narobiłaś mi nadziei bo ja testu nie robiłam ale chyba zrobię bo zabieg miałam 2 dni przed tobą a też przytuliłam się do mojego M a @ nie widać ani nic na nią się nie zapowiada:) -
nick nieaktualny