Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję 6tc mamy termin na czerwiec'15
-
Czekolada nie załamuj się! Czy masz jakieś przeciwwskazania medyczne? Zdrowa para może się starać do 9 miesięcy i to jest całkowicie OK. Kup sobie testy owulacyjne i tydzień przed owu nie dopuszczaj męża do siebie - efekt gwarantowany A jak zajdziesz w ciąże za miesiąc to masz się pochwalić!!!!!
Głowa do góry! i na Ciebie przyjdzie czas
Kikusia to super Ja mam termin na 15 majaKikusia, gosia.b lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Dziękuje serdecznie ja również za was trzymam mocno kciuki i głowy do góry ! nie ma co się poddawać
-
nick nieaktualny
-
A tak z ciekawości zapytam : czy jest ktoś tutaj ze Śląska ?
-
O to nawet blisko mnie Jeśli kojarzysz takie miasteczko jak Skoczów
-
Czekolada u mnie powoli zaczyna się @ więc pewnie jutro się rozkręci na dobre. Ten cykl miałam o 3 dni dłuższy niż ostatnie więc trochę mi w głowie ciąża siedziała, ale jednak nic z tego. W tym cyklu zrobię przynajmniej cytologię i prolaktynę które powinnam już zrobić 3 miesiące temu, ale ze względu na poronienie gin kazała chwilę odczekać. A Ty jak się czujesz? coś lepiej?
-
Przykro mi czyli od nowa walczymy...tylko nie wiem czy mi się chce. Chyba się czuje wyczerpana i mam wrażenie że o tą ciąże bedzie trudniej niż przed zajściem. Nawet nie mam siły dziś płakać jeszcze taka pogoda
Za tydzień w czwartek mam wizytę u lekarza, ciekawe co w trawie piszczy. -
dziewczyny głowa do góry zobaczycie wszystko będzie dobrze i uda nam się wszystkim być szczęśliwymi rodzicami tylko musi przyjść ta kolej na nas ale na pewno przyjdzie
-
Czekolada rozumiem Cię, ale musimy być cierpliwe i musimy wierzyć że się uda. Pewnie nie będzie trudniej o ciąże niż wcześniej. Chodzi o to że nie znamy przyszłości dlatego to czekanie jest takie ciężkie. Nie wiemy też ile mamy jeszcze czekać, miesiąc, pół roku czy dłużej i dlatego to przeżywamy - przynajmniej mnie męczy najbardziej ta niewiadoma. Musi być dobrze i walczymy dalej!!!
Buziulka lubi tę wiadomość
-
Testy owulacyjne są super Naprawdę spróbuj sposobu że tydzień przed owu nie dopuszczaj męża do siebie i w dniu Owu zacznijcie działać Ja przez przypadek tak zrobiłam bo mój maż tydzień przed miała na noc do pracy.
Wiem że to działa bo kilka moich koleżanek tak zaciążyło
Czekolada a tak na serio myślałaś o pomocy psychologa??03.02.2014