Ciąża po zabiegu łyżeczkowania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieczyny antybiotyk być musi nawet jak jest ok:-) .
Byłam dziś u gina nie badał mnie i usg też nie zrobił kazał inofolic brać i badania zlecił
Tsh
Tsh ft3 , ft4
Prolactynę
Acard rodzinny ma mi sie wypowiedzieć czy mogę brać
Histo są dobre mazał się tym cieszyć -
Chyba zanim wezmę inofolic to zjem femibion bo mi 2 pudełka zostały wyczytałam że można starając się o dziecko dziewczyny w niemczech takie zalecenia mają od swoich niemieckich vinekologów.
-
nick nieaktualnyJoanna0071 wrote:Chyba zanim wezmę inofolic to zjem femibion bo mi 2 pudełka zostały wyczytałam że można starając się o dziecko dziewczyny w niemczech takie zalecenia mają od swoich niemieckich vinekologów.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Serduszko mojego dziecka przestało bić w 9 tc. 13 maja miałam zabieg. Dopchodzę do siebie powoli, dziś wróciłam do pracy. Jedyne co mi pozwoliło to wszystko przetrwać i się nie załamać to to, że postanowiłam się znów starać...żyję teraz nadzieją. Tylko lekarz kazał odczekać 3 m-ce. Zobaczę ile wytrzymam. Na razie czekam na pierwszą @. Wiem, że przeszłyście przez to samo co ja i dzięki Wam jest mi łatwiej.Tutaj można się wygadaćCórka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Witaj Biedronka25! jesteśmy w podobnej sytuacji bo serduszko mojego maleństwa też przestało bić w 9 tygodniu. A zabieg miałam 7 maja. tylko moj gin uważa że muszę czekać minimum 5 miesięcy, ale tak jak wcześniej pisałam już teraz wiem, że aż tyle to nie wytrzymam ;(
Zawsze jest łatwiej jak spotykamy się ze zrozumieniem kobiet, które przeżyły dokładnie to samo co my. Dlatego cieszę się że znalazłam to forum i mam w Was wsparcie!Biedronka25 lubi tę wiadomość
-
Biedronka i ziolko to ile macie odczekqc zalezy w pelni od waszej psychiki ja juz czuje potrzebe byc znowu w ciazy a lekarz na to przystal. Po poltora miesiaca od zabiegu na bank sie regeneruje wnetrze, ale tez zalezy od kwestii leczenia wykrytych chorob. Badzcie dobrej mysli
Biedronka25, gosia86, ziolko lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyDobrze ze mój powiedział ze musze dwa cykle tylko odczekać i mię wiem jak to u was ale mi powiedziała ze to co teraz jest to jest pierwszy cykl juz później trzeba czekać aż przyjdzie @ w czerwcu i nie wiem czy wtedy juz mogę czy poczekać dopiero w lipcu po@ czy mogę już w czerwcu
-
Thalia najlepiej by było gdyby po pierwszej @ zrobili Ci usg, wtedy byś wiedziała na 100% że wszystko jest ok, ja mam zamiar poprosić lekarza o usg właśnie w czerwcu po pierwszej @ (oby się zgodził)
Biedronko jak pierwszy dzień w pracy Ci wczoraj minął? Ja wracam w przyszłym tygodniu i od kilku dni ciągle mi się śni ten pierwszy dzień, chyba się stresuję jak przed pierwszym dniem w nowej pracy, tylko że z pewną różnicą bo teraz wiem co mnie czeka i gdybym mogła wybierać to już bym tam nie wracała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny