Ciąża po zabiegu łyżeczkowania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiem ja mam 3 dzieciaczkow corka 16 syn 13 pzniej poronienie i syn 18 miesiecy teraz to byla totalna wpadka i pewnie niektore pomysla po co mi jeszcze jeden maluszek ale ja sie nie moge z tym pogodzic i bardzo chce miec tego skarbusia Postanowilam ze do grudnia bede probowac bo w styczniu bede miec 37 lat i to jest taka moja ostateczna granica moj mazjest starszy o 11 lat pierwsza 2 pochodzi z pierwszego malzenstwa dlatego nie chce zeby moj Alanek zostal taki sam bo starsze maja juz swoje zycie chociaz uwielbiaja mlodego
-
nick nieaktualny
-
Chyba przyjdzie nam się nim pogodzić skoro będzie nieodłącznym elementem naszych dni
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki,w nawiazaniu do moich poprzednich wpisow dopisuje newsy:
-dzis 6t3d wg OM
-wg USG 6 tydzien
-jest zarodek 4,8 mm i serduszko
-macica,wszystko w srodku ok
-nie wiadomo skad brazowe plamienie od poczatku ciazy
-jak gin wlozyl palce,to niestety pozostaly brazowe slady :,
- z tego wzgledu,ze czuje lekkie pieczenie w kroczu przepisal mi clotrimazol dopochwowy
P-po wlozeniu go do pochwy poczulam straszne pieczenie i po raz pierwszy zauwazylam u siebie krew czerwona fakt,ze na wkladce jest tego niewiele,a strasznie sie martwie
Czy myslicie,ze to po badaniu wszystko naruszone?przeciez to tylko badanie nieinwazyjne usg + reczne delikatne sprawdzenie szyjki macicy a moze to infekcja sie rozwinela? Mialyscie cos takiego?MartaAlvi, Magic lubią tę wiadomość
-
Na pewno wszystko jest ok, przecież gdyby było coś nie tak to lekarz na pewno by zauwazył Nie martw się Kochana. Najwyżej jeśli jutro będzie to samo to zadzwoń do niego i zapytaj.
Cieszę się że zobaczyłas ładne serduszko ahhWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 22:13
-
liliana wrote:Hej dziewczynki,w nawiazaniu do moich poprzednich wpisow dopisuje newsy:
-dzis 6t3d wg OM
-wg USG 6 tydzien
-jest zarodek 4,8 mm i serduszko
-macica,wszystko w srodku ok
-nie wiadomo skad brazowe plamienie od poczatku ciazy
-jak gin wlozyl palce,to niestety pozostaly brazowe slady :,
- z tego wzgledu,ze czuje lekkie pieczenie w kroczu przepisal mi clotrimazol dopochwowy
P-po wlozeniu go do pochwy poczulam straszne pieczenie i po raz pierwszy zauwazylam u siebie krew czerwona fakt,ze na wkladce jest tego niewiele,a strasznie sie martwie
Czy myslicie,ze to po badaniu wszystko naruszone?przeciez to tylko badanie nieinwazyjne usg + reczne delikatne sprawdzenie szyjki macicy a moze to infekcja sie rozwinela? Mialyscie cos takiego?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dzieki dziewczyny za odp dzis krew w toalecie i na majtkach.Brzuch boli...clotrimazolu juz nie wezme.Modle sie, wierze...nilekarz powiedzial, po dzisiejszym telefonie,ze Mam zwiekszyc dawke ddupka do 4 x 2 i lezec.Chcialam jechac do szpitala,ale gin stwierdzil,ze nie pomoga mi na tym etapie poza dawkowaniem progesteronu...mna usg bylo wszystko ok.Kosmowka sie nie odkleja,nie ma krwiaka,torbieli, nadzerki... Czuje,ze to w szyjce cos moze byc nie halo,bo wczoraj po powrocie od gina jak wlozylam palce strasznie pieklo...zanim jeszcze wlozylam clotrimazol...