Ciąża po zabiegu łyżeczkowania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalinka32 wrote:Czyli giny po zabiegu zalecaja odczekac 3 miesiace czy 3 cykle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 22:24
-
nick nieaktualny
-
JusWik wrote:moja też powiedziała że możemy się już starać...
tylko coś @ nie chce przyjść...JusWik lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
JusWik to strasznie długo, idź do gin niech zerknie czy się szykuje do przyjścia. Czasami jest tak, że trzeba ją wywołać lekami ale pewnie jak już się umówisz to cholera przyjdzie.. mi po operacji przyszła po 30 dniach ja jestem dwa tygodnie po i niestety jeszcze dwa tygodnie i pewnie mi wypadnie coś koło majówki ale pewnie po przyjdzie.
Nie wiem czy to dobrze, ale my już kilka dni pozwoliliśmy sobie na przytulanko, ale z rozsądkiem i za dwa tygodnie lece już do gin na kontrolę akurat przed pierwszą @
Z tym czekaniem to chodzi chyba o cykle, bo nie każda kobieta ma co 30 dni @, ja akurat mam, choć przed operacją miałam co 28 dni, potem dwa cykle po operacji miałam takie same ale potem już co 30Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez czekam na @ dzis jest 29 dc, po zabiegu @ o dziwo przyszla regularnie ale teraz moze wszytsko wrocic do normy czyli w oim przypadku do nieregularnych malpek.(mialam co 30-40 dni).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 21:59
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Oj Mimi jak ja Ci zazdroszcze ze juz zaraz bedziesz miec @ ja czekam z dwa tygodnie gora trzy. A za dwa mam wizyte )) peppapig ja juz nornalnie wspolzyhe tylko ze z rozsadkiem ))u mnie delikatnie to sie nie da bo mam tylozgiecieLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Ja tez czekam ale i starankach to raczej nie bardzo sie pale.. uswiadomilam sobie ze nie chce juz dziecka... jak patrze jak dziewczyny po przejsciach zachodza to szaleja z obawy... tez sie boje.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Do mnie @ przyszla dzisiaj i dzisiaj jest 2 miesiace jak nie ma juz moich aniolkow w koncu bedziemy mogli zaczac staranka
Magic, peppapig, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagic kochana nie poddawaj się ja wierzę, że Bóg da starający się dzieciątka czyli dziewczynom,które martwią się miesiącami o swoje temperatury, śluz,serduszka gdzie i kiedy.
Maja trzymam kciuki za twoją @@ by szybko przyszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 16:36
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimi a ile Ci się spoznia? Czytałam,że do 3 miesięcy można mieć rózne @. Ja pierwszą dostałam po 26 dniach a druga ktorą mam teraz dostałam po 34 dniach to jest ok 5 dni spoznienia i leje się ze mnie jak z kranu gdzie przez 22 lata nie mialam nigdy tak opfitej @. Ja myslę,że nie ma się czym martwić,bo po poronieniu organizm potrzebuje trochę czasu,żeby dojść do siebie. Ja też się denerwowałam,że się spoznia,bo nie mogłam się doczekać staranek ale juz nadeszła i jestem szczęśliwa a Twoja też pewnie zaraz nadejdzie
Miłego dnia kobitkiMimi86 lubi tę wiadomość