Jak szybko udalm sie zajść w ciąże po łyzeczkowaniu?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny co lekarz to inne podejście ma, ja byłam u swojego na kontroli po pierwszej miesiaczce po poronieniu (było juz po dniach płodnych) i on mi wtedy powiedział, że jest zwolennikiem nie czekania, tylko odrazu zaciążać się, i wtedy zadał mi pytanie jak psychicznie jestem nastawiona, a ja chciałam jak najszybciej sie zaciążyć i my zaciążyliśmy się w drugim cyklu i teraz jestem w 13tc i wszystko jest ok więc i za Was trzymam kciuki
*Kejt*, Chica Mala, Rachele, MagSz, wiola0912, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Mrowka31 wrote:Dziewczyny co lekarz to inne podejście ma, ja byłam u swojego na kontroli po pierwszej miesiaczce po poronieniu (było juz po dniach płodnych) i on mi wtedy powiedział, że jest zwolennikiem nie czekania, tylko odrazu zaciążać się, i wtedy zadał mi pytanie jak psychicznie jestem nastawiona, a ja chciałam jak najszybciej sie zaciążyć i my zaciążyliśmy się w drugim cyklu i teraz jestem w 13tc i wszystko jest ok więc i za Was trzymam kciuki
Gratuluje! Super!!!!!!!!!! Wszedzie pisze,ze najwazniejsza jest nasza psychika i to czy jestesmy gotowe rozpoczac na nowo przygode. kazda z nas potrzebuje czasu aby sie wyplakac, aby nabrac sil, aby powiedziec sobie, ze jest gotowa!
organizm regeneruje sie szybciej od naszego serca.
Trzymam za Ciebie kciuki i zycze bardzo nudnych 9 m-cy!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Jestem 8dni po łyżeczkowaniu. Straszna strata Nie mogę się doczekać pierwszej @, bo po mojej stracie jeszcze bardziej pragnę mieć dziecko ! Tym bardziej, że nasz Aniołek był bardzo oczekiwany przez nas
Pozdrawiam dziewczyny, którym się udało !
Aniołek.9tc[*] -
milus wrote:Cześć dziewczyny.
Jestem 8dni po łyżeczkowaniu. Straszna strata Nie mogę się doczekać pierwszej @, bo po mojej stracie jeszcze bardziej pragnę mieć dziecko ! Tym bardziej, że nasz Aniołek był bardzo oczekiwany przez nas
Pozdrawiam dziewczyny, którym się udało !
Aniołek.9tc[*]
Milus, bardzo mi przykro....
Rozumie Cie tak dobrze.... Ja tez chce jeszcze bardziej zostac mama. Uda sie nam wszystkim!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyRachele wrote:Milus, bardzo mi przykro....
Rozumie Cie tak dobrze.... Ja tez chce jeszcze bardziej zostac mama. Uda sie nam wszystkim!
A kiedy chcesz zacząć starania ?
Też wierze, ze nam się uda i będziemy mogły cieszyć się naszymi maleństwami
Aniołek[*]9tyg -
nick nieaktualnyhej jestem tu nowa i tez poroniłam w 12 tygoniu Aniłek przestał sie rozwijac zaczełam krwawic 10 grudnia 2014 i zakonczyło sie na łyzeczkowaniem. @ jeszcze nie dostałam czekam... byłam na kontroli u mojej gin ale kazała narazie czekac na @ starania mamy wznowic od marca do ciazy doszło dzieki cleo+pregnyl cykle miałam nieregularne i chciała bym zapytac jak to było u was ile trzba czekac na @ i jak szybko udało wam sie zajsc w ciaze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:09
-
nick nieaktualnyA czy to normalne ze nie mam tak długo @ mam straszne bóle na kregosłupie ale piersi nie bola ostatnio pobolewały mnie jajniki a szczególnie lewy no i ten ból głowy nie do wytrzymania nigdy przed @ nie miałm tak aby głowa mnie bolała... no i ten czas tak strasznie powoli leci a sluzu na pocztku tygodnia był spory i nie wiem czy to juz mi sie wszystko w głowie miesz czy to na @ a moze to była owulacja
-
nick nieaktualny
-
z tego co widzę, to nasze najbliższe miesiące składają się z samego czekania....
najpierw na @
potem na owulację
potem na test
i mam nadzieję, potem to już tylko 9 miesięczne słodkie czekanie na bobasajangwa_maua, Foto_Anna lubią tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014