Poród martwego dziecka
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooooo raju !! Az mnie scisnelo w gardle ze szczescia ! Cudowne wiesci Mamo Malwinki GRATULACJE !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 22:40
Mama Malwinki lubi tę wiadomość
,,Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku jest pamięć o wczorajszej radości’
Zuzia 15.10.2016 32tc [*]
Tęczowa Ola 04.09.2018 -
Ewelin234 GRATULACJE !! trzymam kciuki moooocno czuje jakbym Was wszystkie znala nie tylko wirtualnie, ale takze osobiscie ! Azg mialam tak samo w pierwszej ciazy chwalilam sie na prawo i lewo...w drugiej sie balam ze od tego gadania znowu mnie spotka to samo i beda wiedzieli tylko najblizsi a reszta po porodzie i w sumie tak zrobilam Dziewczyny czekam na kolejne cudowne wiesci
Ewelin234 lubi tę wiadomość
,,Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku jest pamięć o wczorajszej radości’
Tęczowa Ola 04.09.2018 -
Mamo Malwinki:*
Ewelin:*
Gratuluję Wam Kochane z calego serca!!!
Rosnijcie zdrowo, życzę Wam dużo spokoju i radosci w tym cudownym okresie:)Mama Malwinki, Ewelin234 lubią tę wiadomość
Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Hey, w związku z tym że w końcu się kończy ten fatalny rok, chciałam Wam życzyć : aby 2019 przyniósł nowe pozytywne przełomy, aby każda z tych mam, które czekają na dwie kreski się doczekała i urodziła zdrowe, piękne tęczowe maleństwo. Te które już są mamami życzę Wam spokoju, i aby te dzieciatka, sprawiały że powiecie że mimo wszystko szczęście istnieje nawet po takich ciosach.. Dziewczyny, niech ten nowy rok przyniesie ulgę, nadzieję, radość. Niech będzie rokiem spełniających się marzeń
empiq lubi tę wiadomość
Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
Cześć dziewczyny.
Ja również bardzo się cieszę, że ten okropny rok, który zmienił na zawsze życie tak wielu z nas, w końcu się kończy!
Naiwnie chciałabym aby w nadchodzącym roku to nasze tragiczne grono już nigdy się nie powiększyło...
Człowiek jednak jest z natury irracjonalny, bo przynajmniej ja tak mam, że jednak wierzę, że będzie w końcu lepiej dla każdej z nas.
Nie mogę się doczekać wspaniałych wieści od dydone i Mamy Blanusi.
Życzę Wam abyście znalazły spokój, ukojenie, poczuły przypływ sił i nową energię na walkę o macierzyństwo i aby los sprzyjał Waszym staraniom.
Oby ten nadchodzący rok był dla nas przełomowy!empiq lubi tę wiadomość
03.2018 r. córeczka Malwinka (*) 40 tc
06.2019 r. tęczowa córeczka Jagoda -
Dziewczyny kończy się rok, który dał nam wszystkim tutaj ogromnego kopa. W związku z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę Wam wszystkiego co najlepsze! Oby spełniły się nasze marzenia o posiadaniu dziecka, oby każda w tym Nowym Roku mogła pochwalić się tutaj dobrymi wiadomościami. Wierzę, że dla każdej z Nas jest nadzieja na to, że ten rok będzie lepszy. Wszystkiego dobrego!
empiq lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Cześć, długo nie pisałam ale cały czas Was czytalam. Chciałabym pogratulować dydone i manie Blanusi.Wspolczuje nowym dziewczyną..nikt was tak nie zrozumie jak My. Chciałabym się pochwalić że jestem już po ślubie, organizacja go była naprawdę niezła terapia. Mimo że obawiałam się go, nie wiedziałam jak się zachować to naprawdę zapomniałam choć na chwilę o tym co się stało ... Otwieram nowy rok z marzeniem że będzie coraz leoej, nie chce dopuścić myśli że coś będzie nie tak. Oby ten Nowy Rok był wspaniały dla każdej z Nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 13:15
empiq lubi tę wiadomość
-
Kochane,wspaniałe i niesamowicie silne kobiety, niech Nowy Rok przyniesie Nam wszystkim tylko ogrom szczęścia, niech każda z Was dostanie od losu, to na co tak bardzo wszystkie zasłużyłyśmy, po tym okropnym doświadczeniu. Życzę Wam tego z całego serca i z całych sił!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 13:41
empiq lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny niech ten nowy Rok będzie dla nas przełomowy. Że pomimo tego co nas spotkało, będziemy mogły głośno powiedzieć JESTEM SZCZĘŚLIWA. Niech ten Rok 2019 będzie nowym rozdziałem w naszym życiu,pełnym miłości,da nam takiego kopa do dalszego działania i wiary w to, że się wkońcu uda.
empiq lubi tę wiadomość
Mama Aniołka Szymonka 33tc ur. 9.08.2018 zm.12.08.2018(*) i ziemskiej Juleczki ur.25.06.2015 -
Dziewczyny,aby ten Nowy Rok 2019 byl rokiem tylko dobrych wiadomosci. Niech kazda z nas nabierze tyle sil aby walczyc o szczescie. I trzeba wierzyc ze bedzie juz tylko lepiej. Wejdzie w ten Nowy Rok z usmiechem aby uśmiech juz towarzyszyl nam przez najblizsze 365 dni...
empiq lubi tę wiadomość
Mama Blanusi
Blanka 19.04.2017 [*] 40tc
Nikodem 15.01.2019 ❤ -
Czesc dziewczyny, ja rowniez dolaczam sie do zyczen. Zycze Wam na ten Nowy Rok przede wszystkim duzo sily, wytrwalosci, wiary i nadziei. Zeby byl on rokiem spelnienia wszystkich marzen aniolkowych mam...
empiq lubi tę wiadomość
(*) 07.2018 córeczka aniołek, 41 tc. -
Cześć dziewczyny. Jakoś udało się nam wszystkim dociągnąć do nowego roku...
Wczoraj zaliczyłam lekki kryzys, zaczęłam niespodziewanie płakać, poczułam taki wielki żal do życia. Następnie przeszło to w obawy o życie mojego maleństwa, poważnie rozważałam wyjazd do szpitala na IP, żeby mi tylko przystawili na chwilę usg i powiedzieli, że żyje. Skończyło się zamówieniem na allegro detektora tętna, mam nadzieję, że w czwartek będzie już u mnie. Najbardziej chciałabym mieć wewnątrz siebie małą kamerkę, żeby móc zerkać czy wszystko jest ok. Wykonanie usg uspokaja mnie na 1 dzień.
Jak u Was?
Oko lwa, bardzo dziękuję. Tak dawno się do nas nie odzywałaś. Jak sobie radzisz, jak się czujesz?03.2018 r. córeczka Malwinka (*) 40 tc
06.2019 r. tęczowa córeczka Jagoda -
Szczesliwego Moje Drogie:* trzymam kciuki za Was i za same dooobre wiesci, niech to bedzie rok dwoch kreseczek i teczowych Dzieci :* Mamo Malwinki z detektorem bedzie Ci lzej i bedziesz na pewno w jakis sposob spokojniejsza, przynajmniej mi bylo nie wyobrazalam sobie go nie miec, jednak mimo wszystko stres i czarne mysli towarzyszyly caly czas. Wytrzymasz Kochana zobaczysz a pozniej placz ale szczescia,,Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku jest pamięć o wczorajszej radości’
Tęczowa Ola 04.09.2018 -
Mamo Malwinki doskonale Cie rozumiem. Rowniez uzywam detektora,bardzo mi pomaga w ciazy. Maly jest bardzo ruchliwy wiec teraz ja czasem nie czuje ruchow w ciagu godzinu od razu go uzywam. Moj lekarz powiedział ze dobrze ze go mam... Teraz na koniec ciazy czesciej go uzywam aby sprawdzac jaki jest dokladnie tetno czy miesci sie w normie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 19:19
Mama Blanusi
Blanka 19.04.2017 [*] 40tc
Nikodem 15.01.2019 ❤ -
Kochane dziękuję za te wszyatkie cudowne życzenia:* Ja również życzę Wam szczesliwego Nowego Roku, niech wynagrodzi wszystkie zeszloroczne smutki. Oby spełniły sie wszystkie marzenia:*
Mamo Malwinki dobrze postapilas, detektor to dobry uspokajacz.
Buziaki:*Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Dziewczyny mam do Was pytanie. Idę za niedługo do nowego lekarza. I mam pytanie jakie badania zlecił Wam ginekolog? Ja zrobiłam sobie prywatnie badania na trombofilię. I wyszło mi nieprawidłowości genu Mthfr 1298AC i PAI 1-4G ale genetyk powiedział mi, że gdybym była w ciąży to mam brać tylko zmetalizowany kwas foliowy i tyle. Badałam z mężem kariotypy i wszystko jest ok.Do tego mam niedoczynność tarczycy. Nie wiem poprostu o co mam pytać nowego ginekologa jeżeli chodzi o jakieś badania czy on sam mi coś zleci. Jak to było u Was? Ktoś mi powiedział, że po pierwszej starcie nie robi się niby żadnych dodatkowych badań. Chce się dobrze przygotować do następnej ciąży.Mama Aniołka Szymonka 33tc ur. 9.08.2018 zm.12.08.2018(*) i ziemskiej Juleczki ur.25.06.2015