Poród martwego dziecka
-
WIADOMOŚĆ
-
sweetdream wrote:Dziewczyny.. czy któraś z was tez tak miala? Od poronienia minęły 2 miesiące, boje sie czy tak mi sie przestawiło w głowie czy co.. Okropnie boje się ze zajde znowu w ciążę, po prostu mam mysli ze juz nie chce miec dzieci...Ja 42
On 41
Starania 13 lat
Poronienie 12 tydz 2020
Poronienie 7 tydz 2022
Poronienie 5 tydz 2024 czerwiec
Amh 0.39
Dfi 21%
Wszystkie inne badania ok
2025 tydz.14+ 4 panorama ok,zdrowa dziewczynka
Usg polowkowe 20+4 potwierdzona plec,dziewczynka
Wszystko ok, 366 gram
TP: 25 lipiec -
sweetdream wrote:Dziewczyny.. czy któraś z was tez tak miala? Od poronienia minęły 2 miesiące, boje sie czy tak mi sie przestawiło w głowie czy co.. Okropnie boje się ze zajde znowu w ciążę, po prostu mam mysli ze juz nie chce miec dzieci...
-
Mamaa355,,, wrote:Witam straciłam w czerwcu córeczkę w 24 tygodniu z powodu infekcji czy któraś z was z tego powodu straciła dziecko i jaka bakterie mieliście
Witaj,
Ja też straciłam córkę w wyniku infekcji. Miałam gronkowca złocistego. Jak coś potrzebujesz pytaj. -
Mamaa355,,, wrote:Witam straciłam w czerwcu córeczkę w 24 tygodniu z powodu infekcji czy któraś z was z tego powodu straciła dziecko i jaka bakterie mieliście🙋♀️ 32
🙋♂️ 34
Starania od 2017
4 x IUI - nieudane
23.06.2023 - transfer 2dniowego zarodka 👎
04.10.2023 transfer blastki 4.2.2.👍
09.11.2023 puste jajo 20 mm, w 7t - odstawiam leki, poronienie.
Lipiec 2024 - zaczynamy przygotowanie II ivf ☺️
03.08.2024 punkcja 🥚 mamy 3 (4.1.1, 4.1.1, 4.1.2)❄️
04.10.2024 - transfer blastki 4.1.1.
17.02 22t2d - II prenatalne 450g dziewczynki 🩷
05.03.2025 - 24t4d - 👼🤍 żegnaj moja mała kruszynko 😢💔 -
Porobiłam badania moczu i krwi jeszcze tylko ten posiew zrobię przed staraniami bo nie chciał lekarz zrobić raczej będę do innego lekarza chodzić bo ten widać że raczej mnie nie będzie leczyć itd jakby coś było mówił infekcje się zdarzają nic na to się nie poradzi a ja powiedziałam żeby posiew zrobił mi to powiedział a co ja wtedy napisze jaka przyczynę posiewu widać że lekko duch do tego pochodziłyby
-
Myślę, że lepiej teraz porobić wszystko badania itd a nie mówi posiew dopiero w ciąży pani mogę zrobić ale teraz jakby były jakieś bakterie więcej leków mogę brać i i lepiej się wyleczyć zanim w ciążę bym zaszła może nic nie ma ale lepiej się zbadać no cóż będę musiała na prywatnie sobie zrobić to nie duży koszt 40.zl w Luxmed robią wcześniej przez internet z położna się umówić trzeba
-
Mamaa355,,, wrote:Myślę, że lepiej teraz porobić wszystko badania itd a nie mówi posiew dopiero w ciąży pani mogę zrobić ale teraz jakby były jakieś bakterie więcej leków mogę brać i i lepiej się wyleczyć zanim w ciążę bym zaszła może nic nie ma ale lepiej się zbadać no cóż będę musiała na prywatnie sobie zrobić to nie duży koszt 40.zl w Luxmed robią wcześniej przez internet z położna się umówić trzeba
Ja już ciąży nie planuję, ale na pewno zrobiłabym posiew. A będąc w ciąży przy okazji morfologii robiłabym CRP i posiewy z moczu i pochwy. Musisz znaleźć lekarza, który nie będzie miał problemu ze skierowaniami na badania. Szczególnie że z powodu bakterii straciłaś aniołka. -
Mamaa355,,, wrote:Myślę, że lepiej teraz porobić wszystko badania itd a nie mówi posiew dopiero w ciąży pani mogę zrobić ale teraz jakby były jakieś bakterie więcej leków mogę brać i i lepiej się wyleczyć zanim w ciążę bym zaszła może nic nie ma ale lepiej się zbadać no cóż będę musiała na prywatnie sobie zrobić to nie duży koszt 40.zl w Luxmed robią wcześniej przez internet z położna się umówić trzeba
Ja na każdej wizycie mam wymazy wykonywane i zawsze lekarz powtarza, że to dla mojego spokoju. I na tlenowce i beztlenowce. Raz z szyjki, raz z pochwy. Po takich przeżyciach masz prawo się obawiać, dlatego odpowiedni lekarz jest kluczem.Monia84& lubi tę wiadomość
-