Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili30 wrote:Zaraz rano po tym koszmarze podsuchiwalam Zuzie brykala sobie więc detektor uspokoił mnie dziś. Ledwo przylozylam i już znalazłam:-)
Lili śliczne imię!!! Moja Jula ma na drugie Zuzia- ogromnie mi się podoba. Pierwsze ma po mojej babci. -
mama Martynki wrote:Widzę że poruszylyscie temat imion, ja myślałam o Michalince albo o Mai, ale chyba już wybrałam Maję, bo tak od jakiegoś czasu już nie mówię kropeczka. Mam nadzieję że nie będziecie się gniewac na mnie, Mama_Mai i Mysia. A gdyby los nam zrobił psikusa to będzie Wojtuś
Dla mnie to zaszczyt, że będzie kolejna Maja Bardzo się cieszę Kochana!!!mama Martynki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili - piękne imię wybrałaś Zuzanna Zuzia zawsze dobrze brzmi
Mama Martynki - Maja to takie piękne imię i tak jakbyś dawała cześć naszym Aniołkom
Kierzynka - ja znam jedną Kalinę bardzo fajna laska u mnie w rodzinie też jest mały Leon fajne imię i mnie też się podoba ale już zabrane
Ja mam swoje typy ale na razie się wstrzymam żeby nie zapeszyć
Miłego wieczoru kochane
mama Martynki, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Mama_Mai,Mysia,Lili, dziekuje Wam, moja Maja już zawsze będzie mi Was przypominać i Wasze Aniołki. Myślę sobie czasem, że nasze Aniołki są w zmowie i swoje mamusie zebrały na tym wątku żebyśmy mogły się wspierać.
Mysia 15, lucy1983, KkasienkaA, majeczka8, Rachele lubią tę wiadomość
-
Kochane dla testujących w maju. Znalazłam to na wątku ogólnym:
"Maj, maj, piękny maj, dla każdego groszka raj, a więc w maju, drogie Panie, zaczynamy zaciążanie...Styczeń, luty, marzec, kwiecień, jeśli szczęścia nie przyniesie, w maju znikną nasze troski - każda na fiolecie gości. By już w styczniu, pod pierzynka, odpoczywać ze swoją Kruszynka;)"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 21:46
lucy1983, mama Martynki, Mama_Mai, Rachele, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dalam sie namowic mojemu mezowi i razem jedziemy do tej Leby troche mi sie nie chce, bo to jednak kilka godzin drogi, ale powdychamy z Groszkiem jodu, niech nam pojdzie na zdrowie musze sie tylko uzbroic w ksiazki i cieply kocyk
A jesli chodzi o detektor to zastanawialam sie nad czyms takim, ale boje sie, ze popadne w paranoje i bede co chwile sprawdzac czy serduszko bije, a to urzadzenie tez nie jest obojetne dla dziecka. Mam dylemat co zrobic, poza tym boje sie ze przez moja warstwe tluszczu na brzuchu nie znajde maluszka. No sama nie wiem, moze po genetycznym usg sie zdecydujeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 22:41
-
Azande wrote:Mysia 15 - współczuję Ci problemów z rodzicami, na pocieszenie mogę Ci powiedzieć że chociaż tyle dobrego że mieszkasz z rodzicami a nie z teściami, rodzicom łatwiej i szybciej będzie Ci wybaczyć i dojść do porozumienia, i myślę że jest szansa że gdy emocje opadną to się dogadacie, dobrze że dziadkom zależy na wnuczce, ja mieszkam blisko teściów i moja teściowa jest taka bezwzględna że nawet na wnuczkę nie patrzy jak ma jakiś cel do realizacji, idzie po trupach.
A u mnie jest odwrotnie... tesciow mam kochanych, wrecz idealnych i bardzo to doceniam.....a moja mama jest taka jak mama Mysi......jesli nie gorsza...;(
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Lili30 wrote:Witajcie dziewczyny
Życzę miłej majówki pewnie będą pustki na forum, a my w tym roku zostaliśmy w domu na majówkę. Mąż ma dużo pracy, ja będę sstandardowo leżeć i odpoczywać. Miałam dzisiaj koszmarny sen ze poronilam... chyba wszystko przez zakup detektora, dluuugo wczoraj szukałam serduszka małej, ale na szczęście znalazłam
Lili, zle sny nalezy interpretowc odwrotnie, tak slyszalam Zadowolona z detektora? Ja, jesli wszystko bedzie dobrze, kupie sobie po usg 12 maja
Zycze radosnej kontynuacji majowki
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
lucy1983 wrote:Witajcie kochane my też spędzamy majówkę w domu, bo mąż pracuje w niedzielę, poza tym jest deszczowo i jakoś pogoda nie sprzyja wyjazdom... tylko jedziemy do teściów na obiad a potem chillout w domu
My tez w domku ... i tez pada....;(
jak sie czujesz Kochana?
Radosnej kontynuacji :)Buziaki
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Witam kochane w majowy poranek
Rachele jak samopoczucie? Niestety rodziny sie nie wybiera choc ja mam dobra rodzinke ale wiem ze kazdy ma inaczej no coz nie mamy wplywu na wezy krwi
Mam pytanko ide dzis kupic detektor! Bo mysle i mysle a tak bede spokojniejsza wiec ktory to jest dobry?? -
Mysia, Kochana, jak Julenka sie czuje?? Ucaluj ja mocno ode mnie!
Trzymam za Ciebie mocno mocno kciuki!!!
Mama_Mai, zycze fantastycznego dnia Zrelaksuj sie i odpocznij! Fajnie. ze jedziecie razem!! :)
Ja wczoraj dzien bez plamienia! Az mi sie nie chcialo wierzyc! Wczoraj pierwszy raz od ponad 2 tygodni tyle pochodzilam po domku.... musialam tez rozruszac kregoslup, bo od tego lezenia boli coraz bardziej Zawsze w takich momentach przypomina mi sie fraszka Kochanowskiego....."Szlachetne zdrowie........"
Moje Drogie, zycze fantastycznego dnia
Caluje kazda z osobnaMysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
majeczka8 wrote:Witam kochane w majowy poranek
Rachele jak samopoczucie? Niestety rodziny sie nie wybiera choc ja mam dobra rodzinke ale wiem ze kazdy ma inaczej no coz nie mamy wplywu na wezy krwi
Mam pytanko ide dzis kupic detektor! Bo mysle i mysle a tak bede spokojniejsza wiec ktory to jest dobry??
KkasienkaA polecala Angel Sound Zamierzam kupic wlasnie ten.
Widzialam, ze sa 2 modele. Jeden podstawowy i drugi z wyswietlaczem. KkasienkaA, ktory zakupilas?majeczka8 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)