Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysia 15 wrote:Kochane dla testujących w maju. Znalazłam to na wątku ogólnym:
"Maj, maj, piękny maj, dla każdego groszka raj, a więc w maju, drogie Panie, zaczynamy zaciążanie...Styczeń, luty, marzec, kwiecień, jeśli szczęścia nie przyniesie, w maju znikną nasze troski - każda na fiolecie gości. By już w styczniu, pod pierzynka, odpoczywać ze swoją Kruszynka;)"
super tekst!!!
ja w 1 ciążę zaszłąm włąśnie w maju - i moja córcia w lutym się urodziła
wiec naprawdę maj jest magiczny!
A imiona śliczne Maja, Leon, Zuza, Kalina to moja bardzo dobra koleżanka - ona mnie najbardziej pocieszała w dniach kiedy dowiedziałam się, że serduszko nie bije (sama 2 razy poroniła)
Ma dziewczyna charakter - odważna, wygadana, ma swoje zdanie, a o figurze i wyglądzie nie wspomne - każdy facet by się obejrzał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 07:50
kierzynka, APS lubią tę wiadomość
-
Rachele Słońce dziękuję za pamięć. Jula wycałowana
Wczoraj wieczorem po raz pierwszy od 7 dni gorączka spadła. Antybiotyk nareszcie zadziałał. Dzisiaj też już bez gorączki, więc bardzo się cieszę Ale bardzo ją ta gorączka osłabiła, schudła. Mam zamiar wypisać ją z prywatnego przedszkola- niech dojdzie do siebie. Będzie miała dłuższe wakacje przed prawdziwą zerówką.
Bo dostała się do zerówki państwowej!!! Bardzo się cieszęlucy1983 lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja mam tylko inny w budowie nić pokazała Lili, ale generalnie wszystko to samo, bez żadnego wyświetlacza, wersja podstawowa I jest suuuuper A co do szkodliwości to czytałam, że jest w pełni bezpieczny. Inaczej bym nie kupiła
Mam taki: http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-jpd-duzy-zestaw-i5284592952.html
Ja zdecydowałam się na taki bez wyświetlacza, bo jak oglądałam filmiki z użytkowaniem to dziewczyny mówiły żeby nie patrzeć na wyświetlacz, bo oszukuje. A różnica w cenie duuuża. Ja liczę uderzenia i jak nie nadążam przy liczeniu do 10 to jest spoko A z resztą jak się długo słucha to już słychać kiedy bije normalnie kiedy np Młody się zmęczył, albo śpi.
Rachele to super, że plamienia minęły!!majeczka8 lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Ja detektor zamówiłam tydzień temu i jeszcze nie ma. Strasznie długo idzie.
Jeśli chodzi o imiona to Maja ma na imię moja 7 miesięczna bratanica a Michalina moja 11 miesięczna chrzesnica; ) ja myślę że będzie Leon albo Kalina; ) Hehe najlepsze jest to ze nikomu oprócz mnie i męża się te imiona nie podobają; )
A mnie się bardzo podobają te imionka i dziewczynom na forum także. Widocznie trzeba mieć wysublimowany gust -
Życzę Wam miłego dalszego długiego weekendu!
U mnie zimno i ogólnie paskudnie, ale to dobrze, ponieważ Jula nie wybiera się na zewnątrz.
Zbieram się na zakupy i odebrać tort! Jutro wyprawiamy Julii urodzinki! Co prawda 5 lat kończy w środę, ale dzisiaj przyjeżdża moja siostra, a matka chrzestna Julii więc zrobimy je jutro!
Ech jak to zleciało. Mój Skarb ma już 5 lat!! -
Mysia 15 wrote:Rachele Słońce dziękuję za pamięć. Jula wycałowana
Wczoraj wieczorem po raz pierwszy od 7 dni gorączka spadła. Antybiotyk nareszcie zadziałał. Dzisiaj też już bez gorączki, więc bardzo się cieszę Ale bardzo ją ta gorączka osłabiła, schudła. Mam zamiar wypisać ją z prywatnego przedszkola- niech dojdzie do siebie. Będzie miała dłuższe wakacje przed prawdziwą zerówką.
Bo dostała się do zerówki państwowej!!! Bardzo się cieszę
Biedna Julenka.... teraz zobaczysz szybko nabierze sil i Tobie tez bedzie razniej w domku
Gratuluje panstwowej zerowki!!!! Pamietam, ze bardzo Ci zalezalo! Super!Mysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
KkasienkaA wrote:Hej
Ja mam tylko inny w budowie nić pokazała Lili, ale generalnie wszystko to samo, bez żadnego wyświetlacza, wersja podstawowa I jest suuuuper A co do szkodliwości to czytałam, że jest w pełni bezpieczny. Inaczej bym nie kupiła
Mam taki: http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-jpd-duzy-zestaw-i5284592952.html
Ja zdecydowałam się na taki bez wyświetlacza, bo jak oglądałam filmiki z użytkowaniem to dziewczyny mówiły żeby nie patrzeć na wyświetlacz, bo oszukuje. A różnica w cenie duuuża. Ja liczę uderzenia i jak nie nadążam przy liczeniu do 10 to jest spoko A z resztą jak się długo słucha to już słychać kiedy bije normalnie kiedy np Młody się zmęczył, albo śpi.
Rachele to super, że plamienia minęły!!
Dziekuje Kochana, juz sie powoli przyzwyczailam, ze jeden dzien jest czysty potem 2 z plamieniem i tak do tej pory w kolko Wazne, by 12 maja wszystko poszlo dobrze na usg.
Mam upatrzony doklanie ten model co Ty! Super :)W takim razie jak na usg bedzie dobrze to od razu sobie go zamowie
Dziekuje za poradeKkasienkaA lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Mysia 15 wrote:Życzę Wam miłego dalszego długiego weekendu!
U mnie zimno i ogólnie paskudnie, ale to dobrze, ponieważ Jula nie wybiera się na zewnątrz.
Zbieram się na zakupy i odebrać tort! Jutro wyprawiamy Julii urodzinki! Co prawda 5 lat kończy w środę, ale dzisiaj przyjeżdża moja siostra, a matka chrzestna Julii więc zrobimy je jutro!
Ech jak to zleciało. Mój Skarb ma już 5 lat!!
ohooooo:) Kochana, najlepsze zyczenia dla Julenki Ucaluj ja urodzinowo ode mnie BuziakiMysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyWiatajcie kochane :*
My juz od prawie 2 godzin w Lebie jestesmy pogoda jest piekna, wieje, ale jest slonecznie i dość ciepło. Ja za to jestem taka zmęczona, ze siedzę w samochodzie i przysypiam co chwile. Planuje krotka drzemkę i później może znów pójdę na plaze. Ludzie dziwnie na mnie patrzą jak mijają samochód
KkasienkaA, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Ja zdrzemnelam sie troche.. dzieki dziewczyny za odp zaraz sobie spr wasze linki do detektora
Mysia robisz imprezke urodzinowa?
No to 100lat 100lat dla Julenki niech zdrowa rosnie !!! ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 11:26
Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
MamaMai fajnie ze jestescie poza domem! Wypoczywaj i wdychaj swieze powietrze
Wiesz ja poszlam do sklepu ostatnio i mialam wrazenie ze ludzie mysla ze ja na kacu jestem
Dzis siedze w domu jutro niby mozemy jechac do rodzinki ale ja chyba preferuje zostac w domu pod kolderka -
nick nieaktualnyWitajcie kochane jak ja lubię czytać tak dobre wiadomości od rana
Rachele - każdy dzień bez plamienia to dzień udany i mam nadzieję że tak już zostanie a do 12 maja szybko zleci
Mysia - jak dobrze słyszeć że Jula ma się lepiej gratuluję, że dostała się do zerówki no i życzę jej wszystkiego Naj... na urodzinki Sto lat!!!
Mama Mai - jak ha ci zazdroszczę tej Łeby ale uważaj na siebie tak apropos mój mąż oświadczył mi się na wydnach w Łebie więc dla mnie to miejsce magiczne
U mnie w miarę ok, byłam z mężem krótko na zakupach bo musiałam nabyć nowy stanik bo wszystkie stare są już ciut za małe... Wymęczyło mnie strasznie to łażenie, teraz odpoczywam po obiadku... Kupiliśmy też nowe kwiaty więc muszę je przesadzić
U mnie dziś chłodnawo ale chociaż nie pada
Ja ciąglę chodzę senna bo na zapach kawy mnie odrzuca, ale przez to cały czas podsypiam. Poza tym mam dziwny apetyt, rano nie bardzo a po południu/wieczorem jestem głodna jak wilk a potem mi niedobrze, ale to chyba jeszcze nie są prawdziwe mdłości... Martwię się co u Groszka ale czekam cierpliwie do czwartku na wizytę i usgDomiBW, Rachele, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy juz w domku zmeczeni, ale szczesliwi po wspolnie spedzonym dniu
Maz zachwycony, wreszcie sobie poplywal i mam spokoj od jego jeczenia na jakis czas
Powiem wam, ze moj Groszek chyba robi sobie miejsce w brzuchu, bo czuje caly dzien, jak podbrzusze mi sie powieksza no i cisnie mnie strasznie w pecherz a to chyba znak, ze z malenstwem wszystko okKkasienkaA, lucy1983 lubią tę wiadomość