X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • Truskaweczka83 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    Kochane dla testujących w maju. Znalazłam to na wątku ogólnym:

"Maj, maj, piękny maj, dla każdego groszka raj, a więc w maju, drogie Panie, zaczynamy zaciążanie...Styczeń, luty, marzec, kwiecień, jeśli szczęścia nie przyniesie, w maju znikną nasze troski - każda na fiolecie gości. By już w styczniu, pod pierzynka, odpoczywać ze swoją Kruszynka;)" :D :D :D

01zabka.gif

super tekst!!!
    ja w 1 ciążę zaszłąm włąśnie w maju - i moja córcia w lutym się urodziła :)
    wiec naprawdę maj jest magiczny!

A imiona śliczne Maja, Leon, Zuza, Kalina to moja bardzo dobra koleżanka - ona mnie najbardziej pocieszała w dniach kiedy dowiedziałam się, że serduszko nie bije (sama 2 razy poroniła)
    Ma dziewczyna charakter - odważna, wygadana, ma swoje zdanie, a o figurze i wyglądzie nie wspomne - każdy facet by się obejrzał ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 07:50

kierzynka, APS lubią tę wiadomość

:) Wiktoria ur SN waga 4250, dl 55cm 21.02.2003 :)
    :) Nikola ur SN waga 4130gr,dł 57cm 07.08.2016 :)
    iv09roeqjdjavel4.png
    Aniołek [*] 13 tc 22.01.2015
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili znalazlam przez neta angel sound ale sa rozne..ktory sprawdzony ?

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsound-zel-baterie-gratis-i5231502445.html

majeczka8 lubi tę wiadomość

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam wersję podstawą i się sprawdza.

Lili30, majeczka8 lubią tę wiadomość

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele Słońce dziękuję za pamięć. Jula wycałowana :D :D :D

Wczoraj wieczorem po raz pierwszy od 7 dni gorączka spadła. Antybiotyk nareszcie zadziałał. Dzisiaj też już bez gorączki, więc bardzo się cieszę :D Ale bardzo ją ta gorączka osłabiła, schudła. Mam zamiar wypisać ją z prywatnego przedszkola- niech dojdzie do siebie. Będzie miała dłuższe wakacje przed prawdziwą zerówką.

Bo dostała się do zerówki państwowej!!! Bardzo się cieszę :D

lucy1983 lubi tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Mai udanego wyjazdu! Ale Ci zazdroszczę- chętnie też bym pojechała do Łeby!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele tak się cieszę, że plamienia ustały- i już nigdy niech nie wracają!

Rachele lubi tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja mam tylko inny w budowie nić pokazała Lili, ale generalnie wszystko to samo, bez żadnego wyświetlacza, wersja podstawowa :) I jest suuuuper :) A co do szkodliwości to czytałam, że jest w pełni bezpieczny. Inaczej bym nie kupiła :)
    Mam taki: http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-jpd-duzy-zestaw-i5284592952.html
    Ja zdecydowałam się na taki bez wyświetlacza, bo jak oglądałam filmiki z użytkowaniem to dziewczyny mówiły żeby nie patrzeć na wyświetlacz, bo oszukuje. A różnica w cenie duuuża. Ja liczę uderzenia i jak nie nadążam przy liczeniu do 10 to jest spoko :D A z resztą jak się długo słucha to już słychać kiedy bije normalnie kiedy np Młody się zmęczył, albo śpi. :D

Rachele to super, że plamienia minęły!! :)

majeczka8 lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Ja detektor zamówiłam tydzień temu i jeszcze nie ma. Strasznie długo idzie.
    Jeśli chodzi o imiona to Maja ma na imię moja 7 miesięczna bratanica a Michalina moja 11 miesięczna chrzesnica; ) ja myślę że będzie Leon albo Kalina; ) Hehe najlepsze jest to ze nikomu oprócz mnie i męża się te imiona nie podobają; )

A mnie się bardzo podobają te imionka :D i dziewczynom na forum także. Widocznie trzeba mieć wysublimowany gust ;)

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam miłego dalszego długiego weekendu!

U mnie zimno i ogólnie paskudnie, ale to dobrze, ponieważ Jula nie wybiera się na zewnątrz.

Zbieram się na zakupy i odebrać tort! Jutro wyprawiamy Julii urodzinki! Co prawda 5 lat kończy w środę, ale dzisiaj przyjeżdża moja siostra, a matka chrzestna Julii więc zrobimy je jutro!

Ech jak to zleciało. Mój Skarb ma już 5 lat!! :D :D :D

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Rachele Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    Rachele Słońce dziękuję za pamięć. Jula wycałowana :D :D :D

Wczoraj wieczorem po raz pierwszy od 7 dni gorączka spadła. Antybiotyk nareszcie zadziałał. Dzisiaj też już bez gorączki, więc bardzo się cieszę :D Ale bardzo ją ta gorączka osłabiła, schudła. Mam zamiar wypisać ją z prywatnego przedszkola- niech dojdzie do siebie. Będzie miała dłuższe wakacje przed prawdziwą zerówką.

Bo dostała się do zerówki państwowej!!! Bardzo się cieszę :D

Biedna Julenka.... teraz zobaczysz szybko nabierze sil i Tobie tez bedzie razniej w domku :)
    Gratuluje panstwowej zerowki!!!! :) Pamietam, ze bardzo Ci zalezalo! Super!

Mysia 15 lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA wrote:
    Hej :)
    Ja mam tylko inny w budowie nić pokazała Lili, ale generalnie wszystko to samo, bez żadnego wyświetlacza, wersja podstawowa :) I jest suuuuper :) A co do szkodliwości to czytałam, że jest w pełni bezpieczny. Inaczej bym nie kupiła :)
    Mam taki: http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-jpd-duzy-zestaw-i5284592952.html
    Ja zdecydowałam się na taki bez wyświetlacza, bo jak oglądałam filmiki z użytkowaniem to dziewczyny mówiły żeby nie patrzeć na wyświetlacz, bo oszukuje. A różnica w cenie duuuża. Ja liczę uderzenia i jak nie nadążam przy liczeniu do 10 to jest spoko :D A z resztą jak się długo słucha to już słychać kiedy bije normalnie kiedy np Młody się zmęczył, albo śpi. :D

Rachele to super, że plamienia minęły!! :)

Dziekuje Kochana, juz sie powoli przyzwyczailam, ze jeden dzien jest czysty potem 2 z plamieniem i tak do tej pory w kolko :) Wazne, by 12 maja wszystko poszlo dobrze na usg.

Mam upatrzony doklanie ten model co Ty! Super :)W takim razie jak na usg bedzie dobrze to od razu sobie go zamowie :)
    Dziekuje za porade :)

KkasienkaA lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    Życzę Wam miłego dalszego długiego weekendu!

U mnie zimno i ogólnie paskudnie, ale to dobrze, ponieważ Jula nie wybiera się na zewnątrz.

Zbieram się na zakupy i odebrać tort! Jutro wyprawiamy Julii urodzinki! Co prawda 5 lat kończy w środę, ale dzisiaj przyjeżdża moja siostra, a matka chrzestna Julii więc zrobimy je jutro!

Ech jak to zleciało. Mój Skarb ma już 5 lat!! :D :D :D

ohooooo:) Kochana, najlepsze zyczenia dla Julenki :) Ucaluj ja urodzinowo ode mnie :) Buziaki :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiatajcie kochane :*
    My juz od prawie 2 godzin w Lebie jestesmy :) pogoda jest piekna, wieje, ale jest slonecznie i dość ciepło. Ja za to jestem taka zmęczona, ze siedzę w samochodzie i przysypiam co chwile. Planuje krotka drzemkę i później może znów pójdę na plaze. Ludzie dziwnie na mnie patrzą jak mijają samochód :D

KkasienkaA, lucy1983 lubią tę wiadomość

• majeczka8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdrzemnelam sie troche.. dzieki dziewczyny za odp zaraz sobie spr wasze linki do detektora

Mysia robisz imprezke urodzinowa?
    No to 100lat 100lat dla Julenki niech zdrowa rosnie !!! ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 11:26

Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość

0r13dma.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaMai fajnie ze jestescie poza domem! Wypoczywaj i wdychaj swieze powietrze :-)
    Wiesz ja poszlam do sklepu ostatnio i mialam wrazenie ze ludzie mysla ze ja na kacu jestem :-D
    Dzis siedze w domu jutro niby mozemy jechac do rodzinki ale ja chyba preferuje zostac w domu pod kolderka ;-)

0r13dma.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :) jak ja lubię czytać tak dobre wiadomości od rana :)

Rachele - każdy dzień bez plamienia to dzień udany :) i mam nadzieję że tak już zostanie :) a do 12 maja szybko zleci :)

Mysia - jak dobrze słyszeć że Jula ma się lepiej :) gratuluję, że dostała się do zerówki :) no i życzę jej wszystkiego Naj... na urodzinki :) Sto lat!!!

Mama Mai - jak ha ci zazdroszczę tej Łeby :) ale uważaj na siebie :) tak apropos mój mąż oświadczył mi się na wydnach w Łebie więc dla mnie to miejsce magiczne :)

U mnie w miarę ok, byłam z mężem krótko na zakupach bo musiałam nabyć nowy stanik bo wszystkie stare są już ciut za małe... Wymęczyło mnie strasznie to łażenie, teraz odpoczywam po obiadku... Kupiliśmy też nowe kwiaty więc muszę je przesadzić :)
    U mnie dziś chłodnawo ale chociaż nie pada :)
    Ja ciąglę chodzę senna bo na zapach kawy mnie odrzuca, ale przez to cały czas podsypiam. Poza tym mam dziwny apetyt, rano nie bardzo a po południu/wieczorem jestem głodna jak wilk a potem mi niedobrze, ale to chyba jeszcze nie są prawdziwe mdłości... Martwię się co u Groszka ale czekam cierpliwie do czwartku na wizytę i usg :)

DomiBW, Rachele, Mysia 15 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz w domku :) zmeczeni, ale szczesliwi po wspolnie spedzonym dniu :)
    Maz zachwycony, wreszcie sobie poplywal :) i mam spokoj od jego jeczenia na jakis czas :D
    Powiem wam, ze moj Groszek chyba robi sobie miejsce w brzuchu, bo czuje caly dzien, jak podbrzusze mi sie powieksza no i cisnie mnie strasznie w pecherz :) a to chyba znak, ze z malenstwem wszystko ok :)

KkasienkaA, lucy1983 lubią tę wiadomość

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy z Groszkiem na pewno wszystko dobrze! Trzymam kciuki za czwartkową wizytę!! Pisz Kochana od razu!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Mai to wspaniale, że Maleństwo robi sobie miejsce w brzuszku! Przecież u Mamusi najlepiej :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 20:43

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

‹‹ 302 303 304 305 306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ