Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRachele milo ze sie odezwalas :* i znow odliczamy razem ja do poniedzialku, ty do wtorku. Ale wierze, ze wszystko u naszych dzieciaczkow jest w najlepszym porzadku :*
Lucy juz zaciskam kciuki za twoja jutrzejsza wizyte :* jest jeszcze wczesnie ale moze cos zobaczysz u mnie w 5 tc byl jeszcze pusciutki pecherzykRachele, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Kochane moje nawet nie wiecie jak bardzo wzruszyły mnie Wasze życzenia dla Julii!!! Bardzo, bardzo dziękuję!!! Wszystkie przeczytałam mojemu Skarbowi i wycałowałam ją tak, że aż piszczała Jeszcze raz dziękujemy! Jula ma kochane Ciocie!!
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
Mamo Martynki Jula przesyła buziaczki dla Igorka! Gdy jej przeczytałam Wasze życzenia to oczywiście zadała 100 pytań- kto to, ile ma lat itd oraz kiedy możemy do niego jechać to wezmę mój traktor to się razem pobawimy
-
Rachele Słonce jak się cieszę, że się odezwałaś!!! Trzymam kciuki za wizytę! Odpoczywaj dużo i dbaj o Maluszka Dobrze, że plamienia ustały. To dobra wiadomość
Rachele lubi tę wiadomość
-
lucy1983 wrote:Rachele, dzięki Słońce ja Tobie też życzę spokojnych i szybko upływających dni i wierzę że na twojej wizycie będzie wszystko dobrze codziennie myślę o Tobie i proszę Boga żeby się opiekował Tobą i Twoim Maleństwem
Ja mam wizytę jutro i też się troszkę stresuję czy będzie zarodek... Ale jestem dobrej myśli i wierzę że wszystko będzie dobrze
Kochana również trzymam kciuki mocno, mocno!! I też wierzę, że będzie dobrze!lucy1983 lubi tę wiadomość
-
Mama_Mai wrote:Rachele milo ze sie odezwalas :* i znow odliczamy razem ja do poniedzialku, ty do wtorku. Ale wierze, ze wszystko u naszych dzieciaczkow jest w najlepszym porzadku :*
Lucy juz zaciskam kciuki za twoja jutrzejsza wizyte :* jest jeszcze wczesnie ale moze cos zobaczysz u mnie w 5 tc byl jeszcze pusciutki pecherzyk
Oj nerwowy będzie ten początek tygodnia! Ale wierzę, że usłyszę tylko dobre wiadomości!! Również trzymam kciuki!!! Na pewno Kropeczek ma się dobrze!! -
mama Martynki wrote:O nie, Jula ma traktor??? Igor byłby zachwycony Gdyby nie ilość kilometrów które nas dzielą dzieciaczki moglyby sie fajnie bawić.
Ma traktor i mnóstwo samochodów oraz garaż z myjnią- no cóż moje dziecko woli takie zabawki a ja jej tego nie zabraniam.
Myślę, że fantastycznie by się razem bawililucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysia i od cioci Lucy przekaż Juleńce Najlepsze życzenia urodzinowe: dużo zdróweczka, wiele radości i uśmiechu i spełnienia marzeń
I dzięki za pamięć i trzymanie kciuków Kochane Jutro zaczynam 7 tydzień więc powinno być coś widać ale zobaczę jutroMysia 15, KkasienkaA lubią tę wiadomość
-
Kasieńka Tobie również bardzo dziękuję!!! Jula wycałowana za wszystkie czasy!
Aż brak mi słów- tyle życzeń dla mojego Skarbeczka!! Nawet nie wiecie jak wiele to dla mnie znaczy!! Dziękuję!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 19:22
-
Moja Zuzinka w awatarze
Właśnie leżę i odpoczywam dzisiaj udało mi się dużo zrobić i odczuwam to w postaci bólu pleców. Jutro w nagrodę relaks leżenie i czytanie książek przynajmniej pół dnia. Potem mam prawie prawie 60 kg jabłek do obrania i przesmazenia na mus. Widzę że zaczynają się troszkę psuć i szkoda mi tyle wyrzucić a tak to zamrożone w postaci musu mogą być do szarlotki3 Aniołki w niebie
-
Lili30 wrote:Moja Zuzinka w awatarze
Właśnie leżę i odpoczywam dzisiaj udało mi się dużo zrobić i odczuwam to w postaci bólu pleców. Jutro w nagrodę relaks leżenie i czytanie książek przynajmniej pół dnia. Potem mam prawie prawie 60 kg jabłek do obrania i przesmazenia na mus. Widzę że zaczynają się troszkę psuć i szkoda mi tyle wyrzucić a tak to zamrożone w postaci musu mogą być do szarlotkiLili30, KkasienkaA lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny