Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
pszczoła10 wrote:Wysyyyyyyyłam! łapcie ile wlezie ale się ciesze, Wam tez tego życze! wiruski ode mnie plus upojna noc z przyszłym tatusiem a na pewno sie uda
Lapie garsciami! Dziekuje!
Ale sie ciesze, ze Ci sie udalo!!! Pieknie i cudowny poczatek roku!
Przepraszam ale nie pamietam czy pisalas a nie masz wykresu, w ktorym cyklu pp udalo Ci sie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 13:56
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
pszczoła10 wrote:Hej dziewczyny.
Byłam dziś ponownie na becie. W środę 11,6 a dziś 248,2 czyli po 4/5 dniach chyba jest dobrze.
Dziewczynki wszystkim nam uda się zostać mamusiami w 2015 roku wierze w to i trzymam za nas wszystkie kciuki!
Pszczoła, życzę ci spokojnych 9 miesięcy i szcześliwego zakończenia
mam nadzieję, że niedługo będę mogła napisac, że dołączyłam do ciebieJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
Rachele wrote:Czyli jak jutro zdecydujemy ze sie staramy, to pojutrze bedziesz w ciazy, tak ?
QUOTE]
żeby to było takie proste...
ps. zaproszenie zaakceptowaneJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
*Kejt* wrote:Rachele wrote:Czyli jak jutro zdecydujemy ze sie staramy, to pojutrze bedziesz w ciazy, tak ?
QUOTE]
żeby to było takie proste...
ps. zaproszenie zaakceptowane
Dziekuje
Zeby to bylo takie proste... Ci nasi kochani mezczyzni
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Byłam dziś ponownie na becie. W środę 11,6 a dziś 248,2 czyli po 4/5 dniach chyba jest dobrze.
Dziewczynki wszystkim nam uda się zostać mamusiami w 2015 roku wierze w to i trzymam za nas wszystkie kciuki!
Pszczoła, gratulacje!!! Nudnej i spokojnej ciąży życzę
Ja łapię wiruski na zapas, bo jeszcze czekam na pierwszą @ po zabiegu, może nabiorą mocy do czasu jak zacznę znowu starania:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 14:59
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu dziękuję!! dokładnie! ja ostatnio trzymałam na rekach tygodniowego chrześniaka i myślałam sobie jakie to szczęście i cud taki maluszek i chyba od niego złapałam te wiruski bo tydzien pozniej na tescie 2 kreski więc coś chyba jest w tych wiruskach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 15:01
-
Rachele wrote:Mysia, to swietnie, ze lepiej sie czujecie! Bede trzymac w czwartek za wizyte Juli (bardzo ladne imie tak na marginesie)
A Ty kiedy sie wybierasz na jakas kontrole\wizyte? Masz cos w programie niebawem?
Sciskam Was obie!
Dziękuję! Julka otrzymała imię po swojej prababci. I nawiasem mówiąc przeżyłam lekki szok gdy okazało się, że to imię jest bardzo popularne- no bo jak to moja babcia na początku XX wieku otrzymała to imię i nadal jest popularne?!!Nie przyszło mi do głowy sprawdzić wcześniej, a zawsze zarzekałam się, że nie dam dziecku popularnego imienia. Ale stało się i muszę przyznać, że to imię do Juleńki pasuje.
Na kontrolę do gina idę 09.02. na 18.30 i troszkę się stresujęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:03
Rachele lubi tę wiadomość
-
Tak bardzo się cieszę!! Wspaniała wiadomość!! Życzę żeby Maluszek mocno się trzymał mamusi i rósł silny i zdrowy!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:14
-
Mysia 15 wrote:Dziękuję! Julka otrzymała imię po swojej prababci. I nawiasem mówiąc przeżyłam lekki szok gdy okazało się, że to imię jest bardzo popularne- no bo jak to moja babcia na początku XX wieku otrzymała to imię i nadal jest popularne?!!Nie przyszło mi do głowy sprawdzić wcześniej, a zawsze zarzekałam się, że nie dam dziecku popularnego imienia. Ale stało się i muszę przyznać, że to imię do Juleńki pasuje.
Na kontrolę do gina idę 09.02. na 18.30 i troszkę się stresuję
Sliczne imie Faktycznie ostatnio zrobilo sie popularne:) Ale najwaznijesze, ze Tobie sie podoba, ze ma ten glebszy sens i ze pasuje do Twojej pociechy!
Kochana, czemu sie denerwujesz wizyta? Bedzie wszystko dobrze! Nic sie nie martw!
Ja sie stresuje badaniami w czwartek ... i to bardzo! Taki nasz los
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Ja z imion myslalam o zuzi, mai, julce- okazalo sie ze to wszystkie najpopularniejsze
Jangwa maua, nie cierpie cichych dni. Ja mam mala cierpliwosc do tego, musze przegadac i przejsc dalej, nie jestem w stanie dlugo wytrzymac nie odzywajac sie a jak libido szaleje to moze owulacja za rogiem?Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
Rachele wrote:Sliczne imie Faktycznie ostatnio zrobilo sie popularne:) Ale najwaznijesze, ze Tobie sie podoba, ze ma ten glebszy sens i ze pasuje do Twojej pociechy!
Kochana, czemu sie denerwujesz wizyta? Bedzie wszystko dobrze! Nic sie nie martw!
Ja sie stresuje badaniami w czwartek ... i to bardzo! Taki nasz los
Rachele idziesz w czwartek na cytologię? Dobrze pamiętam czy coś pokręciłam?
Na pewno będzie dobrze! Zawsze już będziemy się denerwować- tak jak piszesz- taki nasz los, a po naszych przejściach strach jest większy.