Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Podziwiam Cię za cierpliwość..... Wyniki już na pewno masz zrobione tylko jak zwykle opóźnienia w wysyłaniu. Ja miałam wczoraj tel ok 10tej, a wyniki mailem ok 16tej. Tak czy siak uważam, że powinnaś uzyskać informację telefonicznie czy mailowo, skoro tak zaznaczałaś przy pobraniu krwi i zwyczajnie w gumy lecą...
Trzymaj się i wyniki tak jak napisałaś wynagrodzą to czekanie -
Jagna i jak masz ten wynik ????
Okropne, że trzeba tyle czekać. Chociaż mi udało się po 7 dniach.
Chyba masz rację babeczko z tą amnio !!!
Dziś dzwoniłam jeszcze do genetyka bo miałam umówioną wizytę no ale muszę leżeć. I babeczka trochę mnie uspokoiła mam nadzieję, że na dłużej....
A drugie to to, że jeżeli mam nawet takie mini rozwarcie to przy amnio może być większe niebezpieczeństwo.
Głowa mnie już boli od tego leżenia cały dzień !!!NT 1,7 beta hcg 26,7 = 0,560 mom pappa 1,360 = 0,655 mom, NF 6,45, pępowina dwunaczyniowa;
cukrzyca ciążowa,niedoczynność tarczycy; cc węzeł prawdziwy na pępowinie;
NIFTY = OK HARMONY = OK
-
nick nieaktualny
-
Niestety dzis jeszcze nic nie ma,wieczorem dzwonilam to znów nie bylo pielegniarki która zna haslo do strony wyników genomedu i nic sie nie dowiedzialam.Mam dzwonic rano ale czuje ze to dopiero w poniedzialek bedzie.
Nic by nie bylo i spokojnie poczekalabym do poniedzialku kiedy to niby mija 9 dni roboczych gdyby nie to ze wczoraj zle mnie poinformowala pielegniarka ze wynik w diagnostyce jest.
Dzis 10 dzien mija,szkoda ze w moim przypadku nie bylo tak szybko wyniku jak u większosciAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Dzwonilam rano do kliniki wynik jest-prawidlowy.Bardzo sie ciesze,bardzo
Jagna, to wystrzałowa wiadomość!!!!!!!!!!!!!
Aż mi też ulżyło!!!!!! a co dopiero Wam;)
odwołuj amnio!!!!!
i daj znać jeśli znasz płeć
Bosko!!!!!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Dzwonilam rano do kliniki wynik jest-prawidlowy.Bardzo sie ciesze,bardzo
rewelacja normalnie
teraz jedyny problem to wybór imienia i kupno wyprawki
widzę, że sporo nas tutaj z wątku cloale na szczęście same dobre wieści!
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Wlasnie niedawno maz dzwonil bo odbieral wynik i mówil ze syn bedzie,wiec cóz chciec wiecej
Agness27 lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Dzwonilam rano do kliniki wynik jest-prawidlowy.Bardzo sie ciesze,bardzo
GRATULACJE !!!! I DUŻO ZDROWIA DLA WAS I SAMYCH JUŻ TYLKO RADOŚCI I SPOKOJNEJ CIĄŻY !!!!
Jak się czujecie z tą wiadomością ?
Rezygnujecie z amnio ?
Napisz proszę jakie mieliście wyniki ?
Wczoraj rozmawiałam jeszcze z genetykiem (miałam wizytę niestety nie mogłam jechać, ale doktor zgodziła się na "telefoniczną konsultację"). Pani doktor powiedziała, że pomyłki w badaniach częściej zdarzają się przy dziewczynkach ("problemy łożyskowe, dna... coś takiego).NT 1,7 beta hcg 26,7 = 0,560 mom pappa 1,360 = 0,655 mom, NF 6,45, pępowina dwunaczyniowa;
NIFTY = OK HARMONY = OK
-
nie dokończyłam, a wysłałam...
wysłałam genetyk oba usg prenatalne i nifty
i oczywiście dopytywałam się o wiarygodność nifty - te błędy w tego typu testach właśnie częściej przy dziewczynkach wychodzą.
Annak czy tez coś takiego doczytałaś przypadkiem ?NT 1,7 beta hcg 26,7 = 0,560 mom pappa 1,360 = 0,655 mom, NF 6,45, pępowina dwunaczyniowa;
NIFTY = OK HARMONY = OK
-
nick nieaktualny