Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga82# wrote:Dziewczyny czy przy wypisie ze szpitala też dostałyście informację, że przez miesiąc nie możecie korzystać z basenu, wanny i innych zbiorników ze stalą wodą?
Tak, no i jeszcze ze po 2 tygodniach zglosic sie do kontroli i po wynik badań histopatologicznych -
U mnie w pokoju dziewczyna dawała dzieciątko do badań histopatologicznych jeżeli chciała poznać płeć.
U mnie płeć byla wiadoma z amnipunkcji.
I z tego co wiem moj malec nie mial miec takich badan. Na wypisie bylo jedynie ze jezeli kierownik oddzialu bedzie chcial moze wykonac sekcje zwlok.ale sie na to nie zgodzilam. -
sercewplecaku wrote:U mnie w pokoju dziewczyna dawała dzieciątko do badań histopatologicznych jeżeli chciała poznać płeć.
U mnie płeć byla wiadoma z amnipunkcji.
I z tego co wiem moj malec nie mial miec takich badan. Na wypisie bylo jedynie ze jezeli kierownik oddzialu bedzie chcial moze wykonac sekcje zwlok.ale sie na to nie zgodzilam.
u mnie płeć też była wiadoma bo miałam amniopunkcję - więc to badanie nie jest po to. -
A nie dostalyscie zadnego numeru gdzie mozecie zadzwonic podpytac ? Tak dla swojego swietego spokoju.
W ogole spojrzalam w papierach, ze te dziewczyny ktore chcialy okreslic plec (nie mowie o takich przypadkach jak my, co kialysmy amniopunkcje)w badaniach histo musialy to zrobic na wlasny koszt...