Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi dietetyczka już w 23tc na rozmowie mówiła, że cynamon można, nikt nie udowodnił, że powoduje skurcze czy poród przedwczesny.
Za to udowodnione jest badaniami, że nie wolno w dużej ilości ananasa i herbaty zielonej.
Mi wyszła już w 22tc cukrzyca na krzywej, minimalnie na czczo podwyższona, ale tylko dlatego, że ginka pomyliła tygodnie i myślała, że jeste 4 tygodnie dalej w ciąży
Ja miałam gbs 2 tygodnie temu, coś tam smyrają w pochwie, coś w odbycie. Mam odebrać wyniki na wizycie w poniedziałek
Ja nie miałam tej hemoglobiny robionej...
Justice, a jakie masz wartości antyTPO i antyTG w stosunku do normy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 16:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolyn wrote:Dominika a 8 miesiac nie czasem odn32 tyg czyli za tydzien?
Moja gin nie zlecila mi hemoglobiny glikowanej. Ponoc wg niej to badanie nic nie wnosi.
Bolalo mnie dzis po spacerze z synem lekko okresowo. Zazylam scopolan, magnez polozylam sie i przeszlo choc nadal lekko czuje jakby boki:/ macie tak? -
nick nieaktualnyKredka123 wrote:O masz... a moj gin powiedział ze cynamonu lepiej nie jeść. Jak cos to w małych ilesciach. I bądź tu mądry
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justice wrote:Już biorę euthyrox Wiolad - tyle ze będę musiała pewnie zwiększyć dawkę...
Wiecie, uśmiałam sięPrzed chwilą na grupie na fb pojawił się post - apel naukowo-językowy wyjaśniający, że "cukry to węglowodany złożone, blablabla" a we krwi mierzymy "cukier " w liczbie pojedynczej... I niezła kłótnia się pod tym zrobiła... Normalnie niektórzy to mają problemy;)
-
nick nieaktualny