Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Justice wrote:
A ja poproszę o lekcję jak zjeść te tortellini - bo w końcu kupiłam te ze szpinakiem ale mam cholernego stracha, że zobaczę kosmos jakiś na glukometrze... i zwyczajnie się boję
Zagotować wodę, wrzucić tortellini gotować 1 minutkę, odcedzić, zjeść i schować glukometr na min. 2 godziny
To moja rada bo ja akurat po tortelinii miałam więcej niż po pączku w tłusty czwartek
nick nieaktualny, Wiolad lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam przekroczenie, nie pamiętam ile. Ale ja ogolnu mogę jeść dużo zakazanych rzeczy więc mualam na myśli ze jak przekroczy to się nie przejmuj i nie rezygnuj z testowania innych zakazanych rzeczyJustice wrote:Nie podeszlo w sensie, że miałaś wysokie cukry czy Ci nie smakowało?
A tak na matginesie.... Na Twoim Avatarku to jest Cynka Dzwoneczek? Bo mój synuś jest ostatnio jej fanem - codziennie ogląda Piotrusia Pana
. Zastanawiałam się nawet czy nie zacząć mu czytać książki, ale jest chyba za mały - wersja Disneya jest jednak duuużo bardziej ułagodzona... jak baśnie... A on wszystko jeszcze bierze zbyt dosłownie;)
dzwoneczek :)bajki z dzwobeczkuem są fajbe bo te kolejne części już nie są typówo dziewczęce bo i bestia i piraci. Ha ogólnie kocham Piotrusia Pana i gdyby nie imię w bludkiej rodzinie to moje dziec inazywalybY się Piotruś 1 i Piotruś 2haha; )
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2

-
Justice ja tez mam zazwyczaj cukry spore po tego typu rzeczach ale o dziwo te tortelini mi nie podnosi. Bylam bardzo zdziwiona. Zjadam pol paczki z maselkiem, jest pyszne. Kupuje je teraz regularnie.
Elaria ależ tez Gelatum jest pyszny... super sie sprawdza na zgage, jedyny minus to ze go szybko ubywa
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elaria wykrzycz się i poprzeklinaj na czym świat stoi, jeżeli jest Ci to potrzebne, a jak najbardziej masz do tego prawo

Cieszę sie dziewczyny, że nie tylko ja tak juz odpuszczam lekko
Justice Ty to w moich wyobrazeniach jesteś taką prymuską, która chce spełnić oczekiwania wszystkich i dla której 4+ to słaba ocena heheh
Heleneczka ja nie powtarzałam jeszcze i chyba powtarzać nie będę. Gin mi nie kazała. W środę mam ostatnią wizytę u gin nie w gabinecie, tylko w szpitalu, więc wątpię, żeby kazała mi zrobić, ale dam znać jak coś
Kredka zamiast cukierków gelatum
heheh Dobrze, że wcześniej o nich nie wiedziałaś hehehe
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzis same dobre wiadomości. Cukier z rana 87! Nie wiem jakim cudem no i jestem juz po badaniach prenatalnych i wszystko porządku maluch ma 7 cm i prawdopodobnie chłopczyk ❤❤
nick nieaktualny, Spirit, Dominika89 lubią tę wiadomość

❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Oh tak tak, a jak sobie przypomnę pierwsza wizytę na ktorej miał 7 milimetrów to łezka w oku sie kręci
dzis cały dzien mam ładny cukier w okolicach 90 a ten poranny to chyba dlatego ze wczoraj zjadłam ok 21 kanapki 2 i w niewielkim odstępie czasu serek wiejski. Dzis tez tak sporoboje
zobacze czy mnie intuicja nie myli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 22:34

❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Hej dziewczyny
Princesska super wieści- gratulacje. A z czym te kanapki? Ja spróbuję bo póki co mój cukier robi sobie ze mnie żarty. Dziś 99 z rana. Boję się o Maleństwo. To już 2gi tydzień złych cukrów.
Justice- ja mam podobnie. A w ciazy to się nasila. Tylko jak tak żyć by nie zwariować
-
Dominika a wiesz ze o tym samym pomyslałam ! Ze to przez brak stresu
Haha ja tak samo trzeba bedzie po ciazy zmienić nawyki żywieniowe
i zapomnieć o nocnym podjadaniu..
Kina - kanapki jedna z serkiem bieluch a druga z żółtym serem light ale po nich miałam cukier na granicy
bo w ciazy zrazilam sie do razowego i jade na białym..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 07:40

❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy