Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Justice wrote:
A ja poproszę o lekcję jak zjeść te tortellini - bo w końcu kupiłam te ze szpinakiem ale mam cholernego stracha, że zobaczę kosmos jakiś na glukometrze... i zwyczajnie się boję
Zagotować wodę, wrzucić tortellini gotować 1 minutkę, odcedzić, zjeść i schować glukometr na min. 2 godzinyTo moja rada bo ja akurat po tortelinii miałam więcej niż po pączku w tłusty czwartek
Justice, Wiolad lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justice wrote:Nie podeszlo w sensie, że miałaś wysokie cukry czy Ci nie smakowało?
A tak na matginesie.... Na Twoim Avatarku to jest Cynka Dzwoneczek? Bo mój synuś jest ostatnio jej fanem - codziennie ogląda Piotrusia Pana. Zastanawiałam się nawet czy nie zacząć mu czytać książki, ale jest chyba za mały - wersja Disneya jest jednak duuużo bardziej ułagodzona... jak baśnie... A on wszystko jeszcze bierze zbyt dosłownie;)
dzwoneczek :)bajki z dzwobeczkuem są fajbe bo te kolejne części już nie są typówo dziewczęce bo i bestia i piraci. Ha ogólnie kocham Piotrusia Pana i gdyby nie imię w bludkiej rodzinie to moje dziec inazywalybY się Piotruś 1 i Piotruś 2haha; )
Justice lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Justice ja tez mam zazwyczaj cukry spore po tego typu rzeczach ale o dziwo te tortelini mi nie podnosi. Bylam bardzo zdziwiona. Zjadam pol paczki z maselkiem, jest pyszne. Kupuje je teraz regularnie.
Elaria ależ tez Gelatum jest pyszny... super sie sprawdza na zgage, jedyny minus to ze go szybko ubywaElaria, Justice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elaria wykrzycz się i poprzeklinaj na czym świat stoi, jeżeli jest Ci to potrzebne, a jak najbardziej masz do tego prawo
Cieszę sie dziewczyny, że nie tylko ja tak juz odpuszczam lekko
Justice Ty to w moich wyobrazeniach jesteś taką prymuską, która chce spełnić oczekiwania wszystkich i dla której 4+ to słaba ocena heheh
Heleneczka ja nie powtarzałam jeszcze i chyba powtarzać nie będę. Gin mi nie kazała. W środę mam ostatnią wizytę u gin nie w gabinecie, tylko w szpitalu, więc wątpię, żeby kazała mi zrobić, ale dam znać jak coś
Kredka zamiast cukierków gelatumheheh Dobrze, że wcześniej o nich nie wiedziałaś hehehe
Justice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzis same dobre wiadomości. Cukier z rana 87! Nie wiem jakim cudem no i jestem juz po badaniach prenatalnych i wszystko porządku maluch ma 7 cm i prawdopodobnie chłopczyk ❤❤
Justice, Spirit, Dominika89 lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Oh tak tak, a jak sobie przypomnę pierwsza wizytę na ktorej miał 7 milimetrów to łezka w oku sie kręci
dzis cały dzien mam ładny cukier w okolicach 90 a ten poranny to chyba dlatego ze wczoraj zjadłam ok 21 kanapki 2 i w niewielkim odstępie czasu serek wiejski. Dzis tez tak sporoboje
zobacze czy mnie intuicja nie myli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 22:34
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Hej dziewczyny
Princesska super wieści- gratulacje. A z czym te kanapki? Ja spróbuję bo póki co mój cukier robi sobie ze mnie żarty. Dziś 99 z rana. Boję się o Maleństwo. To już 2gi tydzień złych cukrów.
Justice- ja mam podobnie. A w ciazy to się nasila. Tylko jak tak żyć by nie zwariować -
Dominika a wiesz ze o tym samym pomyslałam ! Ze to przez brak stresu
Haha ja tak samo trzeba bedzie po ciazy zmienić nawyki żywieniowe
i zapomnieć o nocnym podjadaniu..
Kina - kanapki jedna z serkiem bieluch a druga z żółtym serem light ale po nich miałam cukier na granicybo w ciazy zrazilam sie do razowego i jade na białym..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 07:40
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy