Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:a mi sie tak chce czegos dobrego, słodkiego, że leze z brzuchem do góry i jecze ze chce torta lub całą paczke ptasiego mleczka carmelove
Łączę się z Tobą w bólu! Jakaż to była katorga chodzić obok tych wszystkich łakoci i nie łapać wszystkiego co się nawinie -
kamcia lepsze 4 male niz 2 duze
ale chocbysmy chcieli inaczej to sie nie da
a mieszkamy w domu prywatnym i caly parter praktycznie wolny ale to dluga historia..
Ja kiedys probowalam kisiel bez cukru ale byl straszny w smaku. Ciekawe jak te galaretki
U mnie zaraz niby 30tydzien ale naprawde im dalej tym bardziej mam ochote na slodkie i czasem to juz nie potrafie wytrzymac -
AnnaIzabela, śliczne zdjęcia
U nas łóżeczko dopiero zamówione ale na początek mamy kołyskę. Tylko czekam aż mąż się zmobilizuje, żeby ją polakierować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 17:28
AnnaIzabela, Kassie lubią tę wiadomość
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
nick nieaktualny
-
ale dobra pizza dzis była
I max 130
Ale takadobra...najeść się nie mogliśmy
Naszą pizzerie zamknęli(a miałam po niej najlepsze cukry) więc tym bardziej wynik z tej cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 21:25
AnnaIzabela, anitka710, Kassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj bunt na pokładzie... Ostatnio nie mogę zapanować nad cukrami i ketonami i jeszcze sobie pozwoliłam na niesłodki budyń z czekoladą 90% i kawałek zwykłej maminej szarlotki. Pszennej oczywiście i z cukrem. Ale nie było źle. Po pół godziny 144 a po godzinie 141. A i tak nadal mam ochotę na słodkie. Straszne zniechęcenie mnie dopada bo nigdy nie wiem jakiego wyniku się spodziewać i albo mam nisko ok. 90 do 100 jak jem chleb probody (mąż mi kupił a ja doszłam do wniosku że on mi nie smakuje zwłaszcza że to nie ten co go zawsze jadłam) albo przekraczam po w miarę normalnych posiłkach... Zjadłabym coś normalnegoTp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
AnnaIzabela
Bez surówki
Dziś było dużo sosu czosnkowego bo ta pizzeria daje dużo
Zjadam pół pizzy ale brzegi oddaje skruszona mężowi...
Jemy bardzo boczkowo-salami na ostro
Kisiel to ten z biedronki na kubek(ciut mniej cukru niz gellwe też z biedronki)
Pierwsza porcja po godzinie 109 druga porcja 104. Dwie zjedzone w ciągu trzech godzin ?
Gdyby któraś już się zastanawiała-po pół 128 więc też piękna norma
Pycha dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 22:03
AnnaIzabela, Kassie lubią tę wiadomość
-
Kazio
To odwyk tak działa że chce nam się słodkiego
Ze w ogóle chce się grzesznego
Ja wczoraj na chipsach
Dziś kisiel, pizza czy banan po ostatniej garsteczce chipsów...chce się i ta chęć przerasta mnie...raz nie zawsze, ważne że w normie-bo twoje 140 to też niestraszne-a po sniadaniu 88, po dwóch miskach zupy ze śmietaną 89...
I ty przekroczylas magiczny 32tc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 22:03
-
Mam wrażenie że u mnie z początkiem 35 albo pod koniec 34 zaczęło się sypać.
Nawet burgery nie smakowały dzisiaj tak jak powinny bo z tym strasznym chlebem. A męża bułkę mogłam tylko powąchać... Już wariuję i siebie nie poznaję. Wiem że nie powinnam żreć zakazanego bo nieunormowane to wszystko a mi w głowie tylko słodycze, ziemniaki i inne takie. A u Ciebie wyniki takie piękne po w sumie niezbyt dietetycznych jedzonkachmimo swojego Weltschmerz'u cieszę się że możesz sobie na coś takiego pozwolić
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka