X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Mamy leżące
Odpowiedz

Mamy leżące

Oceń ten wątek:
  • Martynka.98 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, aż miałam siłę, żeby każdego dnia walczyć, ona ją dawała 😢 Mam nadzieję, że jest już w domu i jest otoczona miłością i opieką 😢

Nati, tak, u mnie nie ma krwiaków, ale jest bardzo niewydolna szyjka od 26 tygodnia. A leżę od października, bo już wtedy zaczęły się różne komplikacje.

preg.png
  • AgaKa800 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anku bardzo mi przykro ;(

Wiem dziewczyny, że na moim etapie dziecko jest już względnie bezpieczne, aczkolwiek boję się, że „przegapię” gdy coś będzie działo się nie tak…

Martynka.98 lubi tę wiadomość

21.06 ⏸️ 1cs
    10.07 6+3 z serduszkiem ♥️
    26.08 prenatalne, niskie ryzyka 😇
    4.09 wszystko oki!
    23.09 widzimy się kolejny raz 🍀
    27 lat🥰

preg.png
  • Nati12131 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka.98 wrote:
    Dokładnie, aż miałam siłę, żeby każdego dnia walczyć, ona ją dawała 😢 Mam nadzieję, że jest już w domu i jest otoczona miłością i opieką 😢

Nati, tak, u mnie nie ma krwiaków, ale jest bardzo niewydolna szyjka od 26 tygodnia. A leżę od października, bo już wtedy zaczęły się różne komplikacje.

Oj dlugo juz leżysz ale motywacja jest bardzo pomocna, jeszcze troszkę zostało idzie Ci super ! Bądź z siebie dumna 💋 ja leżałam od 17 tygodnia z tygodniową przerwą ale i tak udało mi się tylko do 24 tygodnia, całe szczęście mój cud jest ze mną w domu i możemy się sobą cieszyć.

Martynka.98 lubi tę wiadomość

‹‹ 175 176 177 178 179
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ