Mamy leżące
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka wrote:Co za złośliwiec z tej zmywarki wogole bez wyczucia, jak tak można
Z nudów oglądam kiecki, tak na pocieszenie, bez zamawiania, bo nie wiem w co sie zmieszcze w lato
A marzy mi się szpilki założyć i sukienkę...ale to dopiero chyba na przyszłe lato...;( Patrząc po odwodzie moich ud, chyba w nic się nie zmieszczę "po" ale ja uparte i zawzięte stworzenie jestem i do przyszłego lata ogarnę się, obiecuję
-
Ja kupilam ostatnio 4pary butów, z czego 3do spacerowania z wozkiem. Dzis dostałam zniżkę urodzinowa w c&a i zamowilam bluzę i cienki sweterek. Po pologu pewnie bede musiała kupic jakies spodnie bo mój przyszly rozmiar to wielka zagadka. Póki co +4kg od wagi wyjściowej, ale weszlo mi tylko w brzuch, wszystko inne takie same, nawet talia jest.
-
Eh napisałam się i mi zjadlo...
Też ostatnio kupiłam buty, ale jedna parę (jeszcze raz dzięki Edwarda za info o promo). A wcześniej leginsy ciążowe i tyle mojego szaleństwa
Edwarda, super przyrost
Zajęłam sobie czas i oglądam porody na ipli. Niezmiennie ryczę za każdym urodzonym dzieckiem przypominają mi się też przygotowania do ślubu, co oglądałam przysięgę to ryczalam jak głupia i strasznie się bałam że nie wydusze nic z siebie, A jak przyszło co do czego to poszło jak z płatka z uśmiechem na ustach liczę że tym razem też tak będzie-placze na obcych porodach a na swoim będę opanowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 17:02
-
Też mam dzisiaj jakiegoś doła i nie mam już że sobą co zrobić. Do tego strasznie mnie boli głowa. Mały berbeć coraz bardziej aktywny w brzuszku co mnie bardzo cieszy. Jutro zaczniemy 19 tydzien co mnie napała radością, oby jak najwięcej było tych skończonych tygodni.
-
O nie, ja nic nie ogladam. Kilka lat temu obejrzalam w necie filmik z prawdziwego porodu, ktos po prostu kamerowal krocze. Byla to jedna z najobrzydliwszych rzeczy jakie widzialam w zyciu ;p Nie zaluje, ale wiecej nieeeee. A jesli chodzi o czesc duchowa porodu, to tak, jest to piekne. Ja na pewno bede ryczec, najpierw z bolu, a potem ze sie to skonczylo ;p
-
No ja też nie oglądam takich z kamera skierowana tam gdzie nie trzeba. Nie, nie, nie. Ale ten polsatowski serial lajtowy i najwazniejsze ze pokazuje polskie szpitale i polskie obyczaje.
Czyli widzę że dzisiaj przymulony dzień dla wielu z nas... też mnie już boli i dretwieje wszystko i chyba sie przeniose do lozka. Na kanapie juz wyleżałam rynne
Vanilia, życzę Ci ukończenia łącznie przynajmniej 38 tygodniWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 19:11
-
Nic na mnie nie działa. Nawet aborcję oglądałam dawno, dawno temu. Zawsze wszystkim zmieniam opatrunki jak się coś stanie w rodzinie i wręcz kręcą mnie takie chirurgiczne sprawy A w szkole sredniej na biologii robilismy sekcje zwłok świni , ja miałam serce do "rozbiórki" i jedyne co poczułam to fakt, że chyba jestem głodna i zjadłabym jakieś mięsko
-
Teskniaca, no niezle, ja to wrazliwa jestem. Bede miala cesarke i moj wlaczyl, zeby obejrzec jak to bedzie wygladac i wola mnie abym tez popatrzyla, ale ja podziekowalam zdecydowanie. Nie jestem fanka takich filmow, wole byc zaskoczona
Generalnie jak sie naogladam smierci zwierzat, to potem nie moge jesc miesa, odrzut mam.
-
edwarda20 wrote:O nie, ja nic nie ogladam. Kilka lat temu obejrzalam w necie filmik z prawdziwego porodu, ktos po prostu kamerowal krocze. Byla to jedna z najobrzydliwszych rzeczy jakie widzialam w zyciu ;p Nie zaluje, ale wiecej nieeeee. A jesli chodzi o czesc duchowa porodu, to tak, jest to piekne. Ja na pewno bede ryczec, najpierw z bolu, a potem ze sie to skonczylo ;p
-
Aga78 wrote:Edwarda, a nastawiasz się na PSN? Bo coś ostatnio pisałaś, że masz wskazanie do cesarki przez to rozejście spojenia..
W szpitalu jak teraz lezalam, to tak mnie łono bolalo, glownie jak chodzilam, ze na kazdym obchodzie o tym mowilam, i przy badaniu tez. Ordynator- profesor podotykal i powiedzial, ze to spojenie lonowe i w wypisie nakazal wizyte u ortopedy. Bylam, zbadal recznie i orzekl ze to spojenie mi sie rozchodzi, wypisal opinie o wskazaniu do cc. Ale jak czytalam o tym, to niby sie powinno to w usg ocenic, a usg nie mialam... Ide we wtorek na usg dziecka to zapytam czy mozna tez spojenie obejrzec. Ogolnie to nastawialam sie cala ciaze do sn, pomimo ze kazdy pytal ile mam wzrostu (150cm) i jak mowilam to tylko kiwali glowami. Raz ktos mnie nastraszyl ze moga mi sie ramionka zablokowac. CC bardzo sie balam do momentu jak w szpitalu nie slyszalam krzykow rodzących. Teraz boje sie chyba sn bardziej ;p Bo nie dosyc ze ogromny bol, ze te ramionka, to jeszcze spojenie jak sie rozejdzie to moze byc slabo. Niektore kobiety maja potem problemy z chodzeniem bardzo dlugo. Nie wiem sama co ze mna bedzie, boje sie ze jak pojade do szpitala z akcja to oleja to moje wskazanie do cc... Moja gin tez olewa sprawe, bede chciala od niej we wtorek skierowanie na porod, to zobaczymy co powie. Ogolnie stresuje mnie bardzo to, ze nie wiem co bedzie, wolalabym miec wszystko ustalone, bedzie tak i tak, wtedy i wtedy, o tej godzinie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 20:32
-
edwarda20 wrote:W szpitalu jak teraz lezalam, to tak mnie łono bolalo, glownie jak chodzilam, ze na kazdym obchodzie o tym mowilam, i przy badaniu tez. Ordynator- profesor podotykal i powiedzial, ze to spojenie lonowe i w wypisie nakazal wizyte u ortopedy. Bylam, zbadal recznie i orzekl ze to spojenie mi sie rozchodzi, wypisal opinie o wskazaniu do cc. Ale jak czytalam o tym, to niby sie powinno to w usg ocenic, a usg nie mialam... Ide we wtorek na usg dziecka to zapytam czy mozna tez spojenie obejrzec. Ogolnie to nastawialam sie cala ciaze do sn, pomimo ze kazdy pytal ile mam wzrostu (150cm) i jak mowilam to tylko kiwali glowami. Raz ktos mnie nastraszyl ze moga mi sie ramionka zablokowac. CC bardzo sie balam do momentu jak w szpitalu nie slyszalam krzykow rodzących. Teraz boje sie chyba sn bardziej ;p Bo nie dosyc ze ogromny bol, ze te ramionka, to jeszcze spojenie jak sie rozejdzie to moze byc slabo. Niektore kobiety maja potem problemy z chodzeniem bardzo dlugo. Nie wiem sama co ze mna bedzie, boje sie ze jak pojade do szpitala z akcja to oleja to moje wskazanie do cc... Moja gin tez olewa sprawe, bede chciala od niej we wtorek skierowanie na porod, to zobaczymy co powie. Ogolnie stresuje mnie bardzo to, ze nie wiem co bedzie, wolalabym miec wszystko ustalone, bedzie tak i tak, wtedy i wtedy, o tej godzinie...
-
Teskniaca, co dokładnie Ci dolega?
Ja dzisiaj mam dzień dętki. Wstałam wcześnie, zjadłam i położyłam się spowrotem do łóżka. Zdrapałam się z trudem przed 12, tylko dlatego że mnie teściowa obudzila. Ale nie mam siły na nic, nawet z trudem obiad sobie podgrzalam. W taki dzień jak dzisiaj przydałaby się służba teraz chce mi się pić, ale taaaaaak daleko do kuchni... -
Ja sie dzis wyjatkowo dobrze czulam (nie zapeszajac). Ostatnio mialam nieprzespane noce, ciezko mi sie bylo przekrecic, bolalo podbrzusze, lono i wszystko inne. Tej nocy spalam dobrze, nic nie bolalo przy przekrecaniu. Caly dzien mnie malo bolalo. Mam nadzieje ze to nie cisza przed burza :o Jutro mam wizyte u lekarza i usg.
-
Edwarda, no to kciuki za jutrzejszą wizytę
Pisałam że mam daleko do kuchni, a nastąpił cud moja mama przyjechała w odwiedziny i zrobiła mi herbatke i przyniosła pod nos
Ja się w nocy nie przekrecam a przelewam ż boku na bokTęskniąca, edwarda20 lubią tę wiadomość