2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
narty mamy buknięte od 9 lutego - myślę sobie że jak się uda - przecież raczej będzie to świadome staranie i będę wiedzieć wczesniej to sobie może podaruje jezdżenie.. hmm..pojadę z rodziną i pooddycham górskim powietrzem..pospaceruje i już - a jedziemy do Wloch właśnie..chociaż tez przeszło mi przez myśl, że sam początek ciąży to może jest to bezpieczne - wiecie dziewczyny - wiele z Was stara sie długi czas i może to brzmieć derewująco dla Was jak sie zastanawiam nad potencjalnym jeżdzeniem na nartach..gdy tak długo czeka się na maluszka..
-
Vella Ja doskonale rozumiem . Napisalas trovhe dwuznacznie dlatego stad taka moja odpowiedz . Jezeli bedziesz wiedziec o ciazy to jasne ze mozesz dla bezpieczenstwa sobie darowac narty a pospacerujesz w zamian tylko ale jezelu nie bedziesz o niej wiedziala a tylko sie staracie to nie popadajmy w paranoje.
Ruda uwierz mi ze nie tylko ty masz problemy ginekologiczne i nie tylko ginekologiczne ktore wplywaja na problem z zajsciem i utrzymaniem ciazy. Wiele z Nas je ma . Jedna wieksze jedna mniejsze i naprawde kazda dba o siebie i dmuvha chucha ale powiem ci jedno . Im bardziej dmuchasz tym bardziej jest zle . Niestety nie mila prawda !19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
Vella83 wrote:narazie jest to troche dla mnie abstrakcyjne i pomino bycia mamą juz 11 lat mam wrazenie jakbym miala debiutować i cięzko mi siebie wyobrazic z brzuchem..
Ja dopiero zaczne starania w nowym roku ale juz czuje sie jak by to byla dla mnie nowosc -
nick nieaktualny
-
w o góle dzisiaj jedna kolezanka z pracy opowiedziała historie z takim lekkim "politowaniem". Jej koleżanka lat 41 dowiedziała się właśnie, że jest w 4 ciąży. najmłodszy ma 3 latka. Reszta dziewczyn w pracy była hmm.. "zniesmaczona "wiekiem.. czujecie? ze 41 to stara??
-
RudaMaruda25 wrote:Ja nie twierdzę, że tylko ja mam. Ja wiem!
Tylko mając świadomość, że coś jest ze mną nie tak, mam to z tyłu głowy i raczej nie da się tego wybić. To nie rozczulanie, to brutalna prawda o tym jak działa mózg.RudaMaruda25, Parodka lubią tę wiadomość
-
Vella83 wrote:w o góle dzisiaj jedna kolezanka z pracy opowiedziała historie z takim lekkim "politowaniem". Jej koleżanka lat 41 dowiedziała się właśnie, że jest w 4 ciąży. najmłodszy ma 3 latka. Reszta dziewczyn w pracy była hmm.. "zniesmaczona "wiekiem.. czujecie? ze 41 to stara??
Sluchaj dla jednych 35 lat to juz orzesada na dziecko bo przeciex po 40 stce powinno sie miec juz wnuki. Nawet z takim czyms sie spotkalam hahaha -
Vella83 wrote:w pokoju nauczycielkim czasem hmm..nie da sie wybierac towarzystwa.. pomyslałam sobie tylko. Boże - jak im przyjdę i powiem że zafasolkowałam to bedzie za plecami politowanie i nic wiecej..a 35 lat mi stukneło. No cóż w d.. to mam:-)
-
nick nieaktualnyJa jak jeżdżę do rodziny męża, to mnie irytują, bo cały czas to dogadywanie, że ja to już mam prawie 26 lat, a pierwsze dziecko powinno być przed 25, to co dopiero by było gadania jakbym miała 40 lat ;/ ale ludzie to są ludzie, nie ma co się przejmować.
Zakręcona, ja wiem jedno, mimo problemów, nie należy się podłamywać. Masz problemy, ale masz już synka wbrew diagnozie Ja może też bym była bardziej przewrażliwiona, bo to pierwsze dziecko by było. Z resztą ja to mam taki charakter, matką też pewnie będę nadopiekuńczą, haha -
Mysle ze kazda z Nas w jakims stopniu jest nadopiekuncza dla kogos.
Mam syna ale ile przeszlam to moje , gdyby nie sterydy by jajka moje ruszyly itp itp to bym dziecka nie miala. Dla lekarzy to dziecko jest cudem . Jak i dla mnie . Drugie rowniez bedzie o ile sie uda bo niestety czeka mnie to samo . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVella83 wrote:A w którym cyklu się tobie udało? Jakieś specjalne całowania czy raczej na luzie?
Oczywiscie bralam zelazo ovarin itp po stracie aby wzmocnic organizm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 21:14
-
Ja odstawilam tabl anty actifolin, olej z wiesiolka do czasu wystapienia ovu, witaminy z grupy B, Maz Androvit i witaminki
O 1 staralismy sie 3 miesiace, o 2 2 miesiace , zobaczymy jak nam pojdzie tym razem. 21 stycznia mam jeszcze wizyte u gina. Jestem po 2 cc i w zachylku zbiera mi sie plyn. Jeden lekarz uwaza,ze to mize a nie musi przeszkadzac, drugi ze nie przeszkadza w ogole ale musze miec pewnoscKattii lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualnybilibili wrote:Ja odstawilam tabl anty actifolin, olej z wiesiolka do czasu wystapienia ovu, witaminy z grupy B, Maz Androvit i witaminki
O 1 staralismy sie 3 miesiace, o 2 2 miesiace , zobaczymy jak nam pojdzie tym razem. 21 stycznia mam jeszcze wizyte u gina. Jestem po 2 cc i w zachylku zbiera mi sie plyn. Jeden lekarz uwaza,ze to mize a nie musi przeszkadzac, drugi ze nie przeszkadza w ogole ale musze miec pewnosc