2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no pewnie to tak właśnie działa, jak sie wykupuje abonament to się dostaje takie bonusy ja na razie i tak nie bede korzystała, moze jak weźmiemy sie porządnie za starania i nie bedzie szło to wtedy:) od poczatku zakładałam że chciałabym zajść w ciąże do końca roku, maksymalnie do lutego wiec jeszcze troche czasu mi zostało
-
nick nieaktualny
-
Ja nic nie mogę planować, nie w naszym związku także zobaczymy kiedy to mierzenie temp mi się znudzi, w sumie i tak to dużo u mnie nie zmienia bo jak Stary jest ta serduszka a jak go nie ma to i nie ma i zależy to od jego przyjazdów a nie od mojej owulacji także to całe wyznaczanie owulacji to chyba bardziej dla samej siebie robię a jak długo to zobaczymy...
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Ja nic nie mogę planować, nie w naszym związku także zobaczymy kiedy to mierzenie temp mi się znudzi, w sumie i tak to dużo u mnie nie zmienia bo jak Stary jest ta serduszka a jak go nie ma to i nie ma i zależy to od jego przyjazdów a nie od mojej owulacji także to całe wyznaczanie owulacji to chyba bardziej dla samej siebie robię a jak długo to zobaczymy...
-
nick nieaktualnyJa to nie nadaję się do mierzenia temp i prowadzenia wykresu, zawsze podziwiałam kobiety które potrafią i przede wszystkim chcą to robić
Właśnie zamówiłam sobie na stronie sklepu mamyginekolog segregator Jestem w ciąży, na wszystkie przyszłe ciążowe dokumenty/wyniki. Podobno super pomocny w utrzymaniu porządku w wynikach i nawet lekarze i położne chwalą te segregatory Zobaczę, czy faktycznie taki super jak przyjdzie. Mam nadzieję, że jak się na niego napatrzę to szybciej zajdę heheKattii lubi tę wiadomość
-
Katti to ma normalna noge jak dziecko w jego wieku i to sporawa.moja prawie 8,5 lat i stopa okolo 18,5 cm
ps.niemowlaki chodza w butach szkolnych dobre.mi sie wydaje że niestety celowo ci to zrobiła abys miala problemKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyparodka teściowie mieszkają blisko czasami coś się wtrącają, ale mąż zawsze mówi to nasz dom i robimy w nim co chcemy
Kattti skąd ja to znam... już kilka razy przez głupie porady koleżanek się wkurzałam, bo jak przyszło co do czego, to gówno wiedziały.
Kochana grypa? Czyli zaciążyłaś pisałaś, że zawsze w szczęśliwym cyklu masz objawy grypy
Ja dzisiaj od razu po śniadanku pojechałam do koleżanki na cały dzień. Dzieciaki się wylatały, wypluskały, uwielbiam takie dniKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:parodka teściowie mieszkają blisko czasami coś się wtrącają, ale mąż zawsze mówi to nasz dom i robimy w nim co chcemy
Kattti skąd ja to znam... już kilka razy przez głupie porady koleżanek się wkurzałam, bo jak przyszło co do czego, to gówno wiedziały.
Kochana grypa? Czyli zaciążyłaś pisałaś, że zawsze w szczęśliwym cyklu masz objawy grypy
Ja dzisiaj od razu po śniadanku pojechałam do koleżanki na cały dzień. Dzieciaki się wylatały, wypluskały, uwielbiam takie dni
Tak dzis mam na 10:30 spotkanie w sklepie a na zlosc dzisiaj sobie pada ...
Ale deszcz to pikus ... trzymajcie kciuki aby na stanie w sklepie mieli jakies ciekawe buty dla synka .
Idę się szykować ,dzieci i wychodzimyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 09:42
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti aha. Prowadzę wykres zobaczymy, kiedy ovu mi wyliczy
Po śniadaniu idę na spacer i do biblioteki z dzieciakami po kolejne książki, bo tamte już przeczytane
Ja chce kupic synkowi ksiazeczki o samochodach na urodziny mam nadzieje ze cos fajnego znajde bo on lubi zamknac sie w pokoju i ogladacSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Dziewczyny, a Wy przy staraniach po przytulanku idziecie zaraz się umyć, czy leżycie trochę, żeby więcej plemniczków zostało w środku?
Zawsze od razu szłam pod prysznic, w tym cyklu troche odczekuję. Nie wiem czy dobrze robię ale też jestem ciekawa jak robi reszta kobitek tutajKattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Szczęśliwa_Mama wrote:Dziewczyny, a Wy przy staraniach po przytulanku idziecie zaraz się umyć, czy leżycie trochę, żeby więcej plemniczków zostało w środku?
Emi a ile dałaś za ten segregator?Parodka, Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam takie może dość głupie pytanie. Od zawsze przed okresem mam 2-3 dni brązowe plemienia. Nigdy o tym nie rozmawiałam z lekarzem bo byłam pewna że to jest normalne, że okres się "rozkręca". Teraz się naczytałam na forum o niedomodze lutealnej i zglupiałam wiec zapytałam mojej dobrej koleżanki czy plami przed okresem czy od razu się zaczyna taki krwawy i powiedziała że właśnie to drugie... Jak jest u Was? Iść z tym do gina czy zbadać progesteron?
Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Dziewczyny, a Wy przy staraniach po przytulanku idziecie zaraz się umyć, czy leżycie trochę, żeby więcej plemniczków zostało w środku?
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość