2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Parodka jak chodzisz do takiego gina, co Cię olewa, to go zmień. Naprawdę są dobrzy ginekolodzy, co każdego pacjenta traktują poważnie i to na nfz.
Nie musisz sama od razu wszystkich badań robić, jak dla mnie to paranoja.
Idź prosto do gina. Nie bawmy się w lekarza
Mam super gina któremu ufam i nie mam zamiaru zmieniać
Jedyny problem w tym że mój wewnętrzny sknerus się odzywa i jak myślę że pójdę do niego na, 1 wizytę, on wyśle mnie na badania i będę musiała iść na 2 wizytę to zaczynam kombinować.
P.S. Tablica kozakWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 20:53
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Frida91 wrote:Hej Dziewczyny.
A ja mam dziś taki dylemat. Dostaliśmy z mężem dobrą propozycję pracy, tj. on by awansował a ja bym dostała stanowisko w tej samej firmie (teraz nie pracuję i od półtora mca szukam pracy). Do tego płaciliby nam za mieszkanie, ale musielibyśmy sie przeprowadzić 100km z obecnego miejsca zamieszkania. Niby nic takiego nas tu nie trzyma, wynajmujemy teraz mieszkanie, więc tam mielibyśmy dużo lepszą sytuację finansową, bo odpadłoby trochę kosztów i lepsze zarobki. No ale jest jakiś taki lęk przed zmianami, dopiero znaleźliśmy to mieszkanie i mamy niby 3 mce wypowiedzenia... W dodatku pewnie musiałabym odłożyć plany o dziecku chociaż na jakiś rok i to też mnie smuci, bo widzę, że już teraz nie idzie nam to tak łatwo. Tak mnie to dziś zaskoczyło i biję się z myślami co robić.
Hej ja myślę że bym spróbowała ale łatwo jest sobie tak mówić z boku jeśli mnie to nie dotyczy.
Musicie to wspólnie z mężem przegadać, wszystkie za i przeciw.Frida91 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Parodka wrote:Hej ja myślę że bym spróbowała ale łatwo jest sobie tak mówić z boku jeśli mnie to nie dotyczy.
Musicie to wspólnie z mężem przegadać, wszystkie za i przeciw.Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka Kochana rób jak uważasz ja tylko powiedziałam swoje zdanie
Cieszę się, że masz super gina. To bardzo ważne, aby ufać lekarzowi.
A pewności i tak nie masz nawet jak zrobisz progesteron, że nie zleci innego badania... i tak na 2 wizytę będziesz musiała iśćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 00:06
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
ja poszlam do mojego ginekologa w lutym to wiedzac ze staram sie o drugie Malenstwo dwa i pol roku to zasmial sie
ze mam jeszcze drugie tyle czekania bo o pierwsze staralismy sie ponad 5 lat. Ale to jest najlepszy ginekolog
u mnie wiec nie moge z Niego zrezygnowac a jesli sie nie udalo teraz zajsc w ciaze to musze do Niego isc w tym miesiacu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 00:02
Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
Niunka87 wrote:ja poszlam do mojego ginekologa w lutym to wiedzac ze staram sie o drugie Malenstwo dwa i pol roku to zasmial sie
ze mam jeszcze drugie tyle czekania bo o pierwsze staralismy sie ponad 5 lat. Ale to jest najlepszy ginekolog
u mnie wiec nie moge z Niego zrezygnowac a jesli sie nie udalo teraz zajsc w ciaze to musze do Niego isc w tym miesiacu. -
anusiak5 wrote:dziwne zachowanie lekarza i nie na miejscu.to co masz jeszcze starac sie wedlug niego 2 lata.powiniem zadzialac zeby poszlo szybciejCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
ja dzisiaj po wizycie u lekarza dał mi Euthyrox n 25 na zbicie tsh bo mam trochę za wysokie i kazał działać Więc potwierdził diagnozę tego pierwszego lekarza, że trzeba trochę zbić. Powiedział, że z taki też by była szansa jak bym była młodsza.
Ogólnie wizyta super. Chyba zostanie już moim lekarzem byłam u niego 2 raz a już był przygotowany do wizyty i wiedział z czym przychodzę.
Pobrał mi przy okazji cytologię, zrobił usg (endometrium 6mm i dużo pęcherzyków w jajnikach).
Dalej mam brać acard przez cały cykl i kwas foliowy. Poza tym dał nam 3 miesiące jeśli w tym czasie się nie uda poleca zbadać mężowych chłopakówKattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Hej dziewczyny
ja dzisiaj po wizycie u lekarza dał mi Euthyrox n 25 na zbicie tsh bo mam trochę za wysokie i kazał działać Więc potwierdził diagnozę tego pierwszego lekarza, że trzeba trochę zbić. Powiedział, że z taki też by była szansa jak bym była młodsza.
Ogólnie wizyta super. Chyba zostanie już moim lekarzem byłam u niego 2 raz a już był przygotowany do wizyty i wiedział z czym przychodzę.
Pobrał mi przy okazji cytologię, zrobił usg (endometrium 6mm i dużo pęcherzyków w jajnikach).
Dalej mam brać acard przez cały cykl i kwas foliowy. Poza tym dał nam 3 miesiące jeśli w tym czasie się nie uda poleca zbadać mężowych chłopaków -
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Teraz będzie mnie mniej na forum bo nie wiem jak będzie z wifi .
Dziś się pakujemy a jutro wyjeżdżamy nad morze na cały tydzień
owulke zaliczysz tam czy dopiero po powrocie ?
Jak tam to życzę owocnej owulki a co tamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 13:36
-
Kattii wrote:No to życzę wam miłego wypoczynku pelnego wrażen..
Jak długo tam bedziecie ? owulke zaliczysz tam czy dopiero po powrocie ?
Jak tam to życzę owocnej owulki a co tamKattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Ale super fajnie ze tak się tobą zają.. widzisz bo są lekarze i lekarze z powołania i widocznie zalezy mu na pacjetkach skoro był przygotowany na wizytę z tobą,wiedział z czym przychodzisz czyli czytał historię wczesniejszej wizyty a to dobry znak. To teraz nic tylko działac
Powiem Ci, że byłam w szoku bo do poprzedniego chodziłam od 16 roku życia więc prawie 19 lat ale mnie zaczął wkurzać jak przestał w nowym gabinecie prowadzić karty pacjentów. Zapominał, gubił wyniki. Ten mi dał nadzieję i jeżdżę do niego 12 km a nie 65kmKattii lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...