'97 - mlode staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniaaaa wrote:
Lily na pewno dasz rade i z PCOS i z endometriozą. Trzymam kciuki
Ze mnie tak śluz leci, ze nawet podpaske założyłam bo ciągle mi się wydaje, że to może @ i nie ryzykuję zaplamienia ubrań
Dzieki, przywracacie mi wiare w moj uklad rozrodczy
Heh jestes bardziej prewencyjna odemnie, ja zawsze czkeam na osrttania chwile i potem majtki brudne a nie mam duzo ciemnych... Poza tym ja jak mam okres to je brudze codziennie nawet nie wiem jak, chyba jakos zle siedze/leze bo jak nie mam tampona/przecieknie to mi sie zawsze wylewa przeed lub za podpaske a ona prawie czysta...
Kamelkowo uwazaj z zyczeniami, ja jak widac bylam dziewczynka i niestety wychowanie mnie bylo trudniejsze niz wiekszosci chlopcow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:24
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kamelkowo wiesz mi się wydaje że ja po prostu jestem stworzona do wychowywania chłopców. Sama zawsze miałam lepszy kontakt z chłopakami do dziś zresztą tak jest i dużo łatwiej by mi było wychować 3 synow niż jedna córkę
Kamelkowo lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Córy potrafią dać popalić, widzę to na przykład na córce mojej szwagierki. Między nią, a Antosiem jest tylko jeden dzień różnicy. Mały jak się urodził fakt czasem dał popalić, był raczej z typu tych dzieci, które mało sypiały i wolały posiedzieć w towarzystwie, za to Julia ciągle spała, mało się bawiła, można by rzec, że dziecko idealne. A teraz? Antoś cud dziecko. Spokojny, sam potrafi się sobą zająć, nawet godzinę potrafi sam się bawić za to Julka to diabeł wcielony. Ciągle wrzeszczy, rzuca się na podłogę gdy czegoś nie dostanie. Ogólnie podsumowując ja mogę w spokoju wypić przysłowiową "ciepłą kawę" (Was też czeka picie zimnych napoi ) a szwagierka nic w spokoju zrobić nie może. JA wiem, że każde dziecko jest inne, ale po sobie, po obserwacji innych dziewczyn, małych dziewczynek i Juli wyciągam wnioski, że dziołchy to samo zło :D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 23:36
-
Maniaaaa Wiedziałam, wiedziałam !!!!!
Gratulacje !!!
Nudnej ciążyKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Na wrzesień by wypadał Kamelkowo najlepiej jest wyluzować i żyć chwilą. Ja akurat inaczej nie mogę bo mały i szczeniak pochłaniają większą część mojego czasu więc musze ich oboje wychować
Powiem Wam, że w sumie zrobiłam dziś ten test tylko dla tego, że nie bolał mnie brzuch jak przed @ a wydawało mi się to dość dziwne bo zazwyczaj dzień, dwa przed zwijam się z bólu. Wysyłam Wam zarazki ciąży -
Maniaaaa wrote:Dzień dobry dziewczęta
Melduje się, że kropek jest Nie wytrzymałam do jutra
AAAAAAAAAAAAA
o jezu jak sie mega ciesze
ciekawe kto nastepny bardzo chetnie przyjme zarazki
ps. co do zimnych napoi to ja i tak zawszedolewam zimnej wody (a kawa to 70% mleko u mnie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 15:22
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Liluy jeszcze trochę i ty będziesz mogła się pochwalić zielonym punkcikiem na wykresie
Ja np uwielbiam kawę z mlekiem tyle, że u mnie jest na odwrót. Więcej kawy mniej mleka i niestety kawę uwielbiam pić ciepłą, zaraz po zrobieniu, a tu rybka. Nie zawsze można, ale ostatnio się wycwaniłam i robię w termosie, później przelewam do kubka tyle ile chce i dolewam mleka, jestem bogiem -
Mania gratulacje!!!!!!🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Maniaaaa wrote:Liluy jeszcze trochę i ty będziesz mogła się pochwalić zielonym punkcikiem na wykresie
Ja np uwielbiam kawę z mlekiem tyle, że u mnie jest na odwrót. Więcej kawy mniej mleka i niestety kawę uwielbiam pić ciepłą, zaraz po zrobieniu, a tu rybka. Nie zawsze można, ale ostatnio się wycwaniłam i robię w termosie, później przelewam do kubka tyle ile chce i dolewam mleka, jestem bogiem
Czyli pijesz jak normlany czlowiek. U mnie w dopmu nie ma osoby ktora by pila ciepla. Jak jedziemy do dziadkow to sie dzowni godzine wczesniej zeby kawa zdarzyla wystygnacPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Liluy to Wy wszyscy tak?
PaulaG dziękuję
Ale powiem Wam, że nie czuje się jakoś ciążowo. Żadnych objawów, poza tymi na początku jakoś po zapłodnieniu i implantacji (bóle miesiączkowe, bóle jajników) A teraz? Poza wrażliwymi sutkami i żyłkami na piersiach nic, no może jeszcze to że potrafię pochłonąć masę kitkat'ów -
Maniaaaa u mnie leci 27 tydzień a ja jeszcze się ciążowo nie czuję haha mimo że brzuch zaczął mi się pojawiać już w 9-10 tygodniu !!
Przez całą ciążę żadnych wymiotów i innych tego typu dolegliwości. Gdyby nie to że nie mam miesiączki, brzuch mam ogromny jak na ten tydzień, przybyło mi 13 kg , z moich cycków tryska siara a moje dziecko to istne ADHD to w ogóle bym nie czuła że jestem w ciążyKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Ja mam od owulacji bóle jajników i nie wiem czy to ból owulacyjny czy miesiączkowy... Ale jakoś wątpię żeby była to ciąża🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url]