'97 - mlode staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej a u mnie 13t+1d
I w srode usg. Cholernie sie boje. Jesli wszystko bedzie dobrze pod koniec tygodnia zaczynam kompletowac rzeczy dla malucha,takze w glebi siebie czuje ze tojak dziewuszka
A dzis taki nudny dzien,zalatwialismy papiery do slubu konkardowego a jak tam u was nie moge sie doczekac Salviee na twojego maluchagrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Jadę do szpitala wody mi chyba odchodzą !Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Leżę na sali przedporodowej. Dziewczyny dziś przywitam sens mojego życia !! Nie wierzę, że to dzieje się na prawdę
Existenz lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Aaaaaa Sallvie trzymam mocno kciuki Czekam na Was !!
Kamelkowo a u Ciebie ładnie tempka do góry idzie Czyżby coś do przodu ruszyło?
Chcebardzobycmama byle do środy i usłyszysz, że jest okej, a później już szalej z wyprawką -
Heej znowu mialam przerwe, ale juz jestem Mania super dzieciaczki Sallvie czekam niecierpliwie na info
U mnie wszystko dobrze, ciaza przebiega prawidlowo i poki co czuje sie swietnie Zaczelismy z chlopakiem myslec na powaznie o wyprowadzce z PL, zobaczymy co z tego wyjdzie U nas juz 21 stopni na + wiec korzystamy z pogody
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:19
-
Hej dziewczyny
Chciałam się poradzić...
Bardzo czuję, że chcę mieć już dziecko.. rocznikiem mam 23 lata i jestem na 4 roku studiów dziennych.
Tez macie taki silny instynkt?
Tak myślałam czy może znajdą się tutaj jakieś staraczki na studiach..
Nieraz sobię myślę, że mogłabym już zajść w ciążę i urodzić na 5 roku, np. w kwietniu.. na drugim semestrze mam mało zajęć, więc mogłabym spokojnie dojechać na te zajęcia te 2 dni w tygodniu na 3-4 godzinki...
Prosiłabym o radę... może któreś i z doświadczenia
To bardzo smutne czuć taką potrzebę, a nie móc jej zrealizować. Już od dawna czuję, że bardzo chcę być mamą !!!diana11 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki mala jest na swiecie od 13:25
Wazy 2820 i mierzy 53 cm
Jest wspaniala !!Suri_, Maniaaaa, diana11 lubią tę wiadomość
Salvieee ale sie ciesze !
Mala Mo Ja przerwalam szkole na rzecz pracy akuray w wypadku kiedy zaszlam w ciaze musialam zrezygnowac tez z pracy . Jak mialam 18lat mialam.straszne cisznienie na dzidziusia xp i zrobilismy sobie ale poronilam teraz zachcialam i akurat sie udalo w drugim cyklu. Mam 21lat. Mysle ze 23lata dla kobiety to w sam raz . Slonczysz studia a magistreke mozesz zrobic zaocznie dziecko w niczym nie przeszkadza a z chlopakiem tak czy siek.musisz ta sprawe omowic bo niestety niepokalane poczecie mamy tylko jedno.grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Mała Mi wrote:Hej dziewczyny
Chciałam się poradzić...
Bardzo czuję, że chcę mieć już dziecko.. rocznikiem mam 23 lata i jestem na 4 roku studiów dziennych.
Tez macie taki silny instynkt?
Tak myślałam czy może znajdą się tutaj jakieś staraczki na studiach..
Nieraz sobię myślę, że mogłabym już zajść w ciążę i urodzić na 5 roku, np. w kwietniu.. na drugim semestrze mam mało zajęć, więc mogłabym spokojnie dojechać na te zajęcia te 2 dni w tygodniu na 3-4 godzinki...
Prosiłabym o radę... może któreś i z doświadczenia
To bardzo smutne czuć taką potrzebę, a nie móc jej zrealizować. Już od dawna czuję, że bardzo chcę być mamą !!!
Ja sobie dałam radę w technikum w córeczka a teraz kończę technikum i drugie dzieciątko w drodze -
Dziękuje dziewczynki narzeczony cały czas był przy mnie. Poród? Do najprzyjemniejszych rzeczy nie należy ale warto chwilę pocierpieć. Taka nagroda jaka czeka na końcu jest warta wszystkiego !!
Marlena24, chcebardzobycmama, Najmłodsza_staraczka, Van, diana11, Kamelkowo, Existenz lubią tę wiadomość
Sallvie gratulacje slicznotki. Cudowna jest.
My się witamy w 13tc. Wczoraj były badania prenatalne, wszystko jest w porządku, małe rośnie, ma już 7,5cm.
Jesteśmy zapisani na połówkowe 22 maja.
Czas mi leci niesamowicie szybko i oby tak dalej.
Mała mi.. ja mam termin na początek października, a idę na studia tyle że zaoczne, bo mój narzeczony ma weekendy wolne. To kwestia dobrej organizacji, dziecko i ciąża zupełnie w niczym nie przeszkadzają.Kamelkowo lubi tę wiadomość
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
Dziękuję dziewczynki jestem w niej na zabój zakochana !!
Jest taka piękna i idealna we wszystkim
Jeszcze chwila ii wasze maluszki będą też kolo was
diana to bardzo duży człowiek!! A lekarz nie sugerował już jakiejś plci?Kamelkowo lubi tę wiadomość