Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla dziewczyn z dwoma kreseczkami ❤️❤️❤️🤞
U mnie ból miesiączkowy, mam nadzieję że jednak okres nie przyjdzie za wcześnie bo dopiero go skończyłam....🧑98'🧒97'
👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
👼 Aniołek 2021' - naturalne
👶👣Chłopiec 2022' - naturalne
Starania od: Czerwiec 2026 👣
IO, PCOS
Cykle nieregularne:21-51 dni
Leki 💊: Glucophage 1000XR
Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo -
Szczerze mówiąc to nie patrzę na te komunikaty z aplikacji więc nie mam pojęcia 🤷♀️Słonecznik90 wrote:Ale to jaki wtedy jest komunikat? Owulacja-bzykaj się,czy coś w stylu właśnie wypalapałaś pik-owu w ciągu 24-36 godzin?👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Xena, nie sugeruj sie betami innychXena89 wrote:Właśnie dostałam wyniki! Dzięki za pamięć.
Beta hcg 75 a progesteron 29, dziś jest ok. 12 dzień po owulacji, więc beta chyba jest ok, chociaż po tym biochemie bezpieczniej czułabym się pewnie z wynikiem powyżej 100 🙈 Pamiętacie jakie bety miałyście na takim wczesnym etapie?
u każdej ten wzrost jest inny, ważne żebyś miała dobry wzrost w 48h 
Kropeczku wgryzaj się, a dla Ciebie nuuuudnej ciąży :*
Xena89, Gosiaczkova, Marcycha, MiśkaK lubią tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Dzięki dziewczyny! ❤️❤️ Jeszcze się nie umiem cieszyć, chyba odetchnę dopiero po ewentualnym serduszku ale w maju przy biochemie miałam betę 15 w 14-15 dpo i od razu czułam, że coś jest nie tak, także jakoś lepiej to wygląda. W sobotę idę na powtórkę i w poniedziałek do mojej lekarki po receptę... Ciekawe jak długo będę brała accofil i encorton, bo niestety clexane to zakładam, że do końca ciąży 🙈
KamilaAnt2026, Gorzkax33333, Gosiaczkova, Dawdler34, Lisia00, MiśkaK, Tajlandia22, Kompotlinka lubią tę wiadomość
-
Słonecznik90 wrote:Ale to jaki wtedy jest komunikat? Owulacja-bzykaj się,czy coś w stylu właśnie wypalapałaś pik-owu w ciągu 24-36 godzin?
w tym premom to się wyświetla chyba baby dance? ;p🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy -
Xena89 wrote:Właśnie dostałam wyniki! Dzięki za pamięć.
Beta hcg 75 a progesteron 29, dziś jest ok. 12 dzień po owulacji, więc beta chyba jest ok, chociaż po tym biochemie bezpieczniej czułabym się pewnie z wynikiem powyżej 100 🙈 Pamiętacie jakie bety miałyście na takim wczesnym etapie?
Pięknie
Nudnej ciąży! i tak jak dziewczyny piszą nie ma co się sugerować innymi ;*
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
Cześć dziewczyny! Ale żeście wysmarowały tych postów ciężko to przeczytać taka ilość. Sorka ze zniknęłam ale złapałam jakaś infekcje sraczka itd. Było troszkę nie ciekawie.
Andzia czytałam forum myślałam że dopadła cię naprawdę ekspresowa klątwa, bardzo dziwne te testy szkoda ze tak wyszło. Trzymam kciuki za następny cykl.
Gratuluje tych ⏸️ naprawdę ładny początek sierpnia 😁
Tulę za biele i wredne małpy 🫂🫂
U mnie tak w skrócie opiszę mimo tego incydnetu ze zdrowiem wszystko jest ok. Fasolka rośnie, a krwiak się wchłonąć, związku z tym wysyłam wam obiecane już śmielsze wirusy. Ale oczywiście wiruski bez tych mdłości, wzdęć i innych niedogodności które obniżają znacznie komfort życia.🤣
🦠🦠🦠🦠🦠
aaandzia, Słonecznik90, Gorzkax33333, KamilaAnt2026, Monia•, Maalwii, Nikaaa_, Dawdler34, Elgenda, dzydzy, Marinella, Lisia00, MiśkaK, Konzzdi, mistyreal, Lucy_26, Lucy_26, Tajlandia22, Gosik0205, mommytobe, xSmerfetkax lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań
04.07 ⏸️ -
Nigri wrote:Cześć dziewczyny! Ale żeście wysmarowały tych postów ciężko to przeczytać taka ilość. Sorka ze zniknęłam ale złapałam jakaś infekcje sraczka itd. Było troszkę nie ciekawie.
Andzia czytałam forum myślałam że dopadła cię naprawdę ekspresowa klątwa, bardzo dziwne te testy szkoda ze tak wyszło. Trzymam kciuki za następny cykl.
U mnie tak w skrócie opiszę mimo tego incydnetu ze zdrowiem wszystko jest ok. Fasolka rośnie, a krwiak się wchłonąć, związku z tym wysyłam wam obiecane już śmielsze wirusy. Ale oczywiście wiruski bez tych mdłości, wzdęć i innych niedogodności które obniżają znacznie komfort życia.🤣
🦠🦠🦠🦠🦠
Rośnijcie!
Sierpień trwa mam nadzieje, że klątwa dopiero mnie dopadnie ta sierpniowa na którą czekam
Gorzkax33333, Nigri, KamilaAnt2026, Marcycha lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
A rzeczywiście coś było w komunikatach na tel 😅aaandzia wrote:w tym premom to się wyświetla chyba baby dance? ;p
Kurcze,ja wiem,że dziś pik,ale chyba dziś odpuścimy ♥️i jutro powtórzymy,bo było wczoraj. U nas chyba tak jesteśmy bardziej podatni na zajście.
Czy to człowiek musi tak wszystko analizować 🙈Rodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy -
Nigri,rośnijcie zdrowo i oby już jak najmniej dolegliwości ♥️🍀Nigri wrote:Cześć dziewczyny! Ale żeście wysmarowały tych postów ciężko to przeczytać taka ilość. Sorka ze zniknęłam ale złapałam jakaś infekcje sraczka itd. Było troszkę nie ciekawie.
🦠🦠🦠🦠🦠
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia, 14:45
Nigri lubi tę wiadomość
Rodzinka 2+2+3 psy
Słonecznik90 wrote:A rzeczywiście coś było w komunikatach na tel 😅
Kurcze,ja wiem,że dziś pik,ale chyba dziś odpuścimy ♥️i jutro powtórzymy,bo było wczoraj. U nas chyba tak jesteśmy bardziej podatni na zajście.
Czy to człowiek musi tak wszystko analizować 🙈
no my w tym cyklu mamy szansę w przyszły weekend i to będzie dzień przed owulacją więc co ma być to będzie ;p
Słonecznik90, Marcycha lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
U mnie jak był pik to się wyświetlało coś w stylu "uprawiaj dzisiaj seks" a jak zaznaczyłam serduszkowanie to się zmieniło na "świetna robota! Wykonaj test ciążowy po 14 dniach" 😄
Słonecznik90, aaandzia, Marcycha, Gosiaczkova, Gorzkax33333, Lisia00, MiśkaK, Gosik0205, Tajlandia22 lubią tę wiadomość
🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto, Euthyrox 50, Duphaston -
Rozbawiły mnie te komunikaty 😅Foggy wrote:U mnie jak był pik to się wyświetlało coś w stylu "uprawiaj dzisiaj seks" a jak zaznaczyłam serduszkowanie to się zmieniło na "świetna robota! Wykonaj test ciążowy po 14 dniach" 😄
Marcycha, aaandzia, Foggy lubią tę wiadomość
Rodzinka 2+2+3 psy
A tak faktycznie, to że świetna robota to zauważyłam 😅Foggy wrote:U mnie jak był pik to się wyświetlało coś w stylu "uprawiaj dzisiaj seks" a jak zaznaczyłam serduszkowanie to się zmieniło na "świetna robota! Wykonaj test ciążowy po 14 dniach" 😄
Foggy lubi tę wiadomość
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Andzia, ja mam mega stary zegarek watch SE i on nie pokazuje temp, wiec nie ma szans dzieki niemu zeby wylapac owu. Myslalam o tym nowszym, bo tu jednak wszystko w apple juz jest kompatybilne z telefonem plus ja potrzebuje zegarka do ktorego mowie i on pisze, a nie wiem czy wszystkie maja ta funkcje
aaandzia, Gosik0205 lubią tę wiadomość
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
Czynnik męski ❌
💊 Ovarin, tenfertilON
Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️ -
J.ss wrote:Andzia, ja mam mega stary zegarek watch SE i on nie pokazuje temp, wiec nie ma szans dzieki niemu zeby wylapac owu. Myslalam o tym nowszym, bo tu jednak wszystko w apple juz jest kompatybilne z telefonem plus ja potrzebuje zegarka do ktorego mowie i on pisze, a nie wiem czy wszystkie maja ta funkcje
No ja mam też starszą wersję huwawei i on tylko pokazuje kto dzwoni i kroki i to tyle 🤷🏻♀️ i na razie na niego nie narzekam bo bateria trzyma tydzień dobry więc będę musiała pomyśleć czy zmieniam czy nie🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
https://ibb.co/vCTJ5VT0 - u mnie test dzisiaj taki, zalewa mnie śluz płodny, podczas stosunku miałam tak mokro jakbym kałuże wody wylała 😂😂 lh rośnie, ciekawe kiedy pik 🤔
Słonecznik90, aaandzia, MiśkaK, Dawdler34, Aciunia, Foggy lubią tę wiadomość
🧑98'🧒97'
👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
👼 Aniołek 2021' - naturalne
👶👣Chłopiec 2022' - naturalne
Starania od: Czerwiec 2026 👣
IO, PCOS
Cykle nieregularne:21-51 dni
Leki 💊: Glucophage 1000XR
Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo -
To ja miałam taki przez dwa dni,a dziś pik:)(w końcu apka potwierdziła,bo zrobiłam znowu test;p)Gorzkax33333 wrote:https://ibb.co/vCTJ5VT0 - u mnie test dzisiaj taki, zalewa mnie śluz płodny, podczas stosunku miałam tak mokro jakbym kałuże wody wylała 😂😂 lh rośnie, ciekawe kiedy pik 🤔
aaandzia, Gorzkax33333, Maalwii lubią tę wiadomość
Rodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy