Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
... mam pytanie....
strasznie dzis mi sluz "lecial" wiec stwierdzialam ze sobie wkladke w majciory wsadze.. poszlam do toalety a tam sluz brazowy ( nie wiem czy to z krwia czy czyms innym zabarwiony)
dodam ze @ skonczyla mi sie pare dni temu i czekam na owulacje... miala ktoras z Was tak?? -
nick nieaktualnyAnka10222 wrote:... mam pytanie....
strasznie dzis mi sluz "lecial" wiec stwierdzialam ze sobie wkladke w majciory wsadze.. poszlam do toalety a tam sluz brazowy ( nie wiem czy to z krwia czy czyms innym zabarwiony)
dodam ze @ skonczyla mi sie pare dni temu i czekam na owulacje... miala ktoras z Was tak??Anka10222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka10222 wrote:nigdy tak nie miala.... ja w ogole rzadko czuje ze mi sluz leci....i jeszcze brazowy.... wczoraj bylo serduchowanie ale nie na ostro wiec napewno nic mi pitochem nie zrobil... nie wiem... moze jakis wybryk natury:)
a przed malpa nigdy nie czulam sie slabo i tak jak bym miala goraczke a w tym cyklu tak bylo kazdy cykl jest inny kochanaAnka10222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochanie, nie dziś
Mąż leży obok żony w łóżku. Zaczyna gładzić ją po ciele. – Kochanie, nie dziś – mówi żona – mówiłam Ci, że rano mam wizytę u ginekologa!
Po chwili mąż znów zaczyna masować ją po plecach: - Ale do dentysty jutro nie idziesz?misiaa lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Myślę Martii, że raczej jakieś podrażnienie, ale nie trać nadziei
-
No hej dziewuszki A ja w swoim życiu byłam u sześciu ginekologów - facetów od 18tego roku życia.
Co do kawy - uwielbiam i wąchać i pić i robić Każdą! Ale najmniej jestem jednak przekonana do rozpuszczalnej, bo co prawdziwe to prawdziwe -
nick nieaktualny