Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eeee u mnie nic chyba dobrego nie wyniknie...dostalam wodnistego bezowego śluzu, jak zwykle tydzień [email protected]ńczy sie to tak, ze im blizej @, robi sie coraz ciemniejszy, az w koncu nawiedza mnie ta łajza! Ziolka, ktore pije miały to zmienić, ale najwidoczniej nie podzialaly...W sumie nikt mi gwarancji nie dawal, ze ureguluja wszystko w pierwszym cyklu, moze w kolejnych sie uda.Nadzieja przeminela,przynajmniej nie bede sie łudzić przez tydzień :'-(
Ale za reszte Dziewczyn dalej trzymam kciuki!!! -
Ewelina23 wrote:Piotrek nie moze pic oranzady bo wymiotuje a czemu to niewiem on sam tego niewie
Hehehe, jak to przeczytałam, to przypomniało mi się, że mój młodszy brat jak był mały, to mówił, że nie może jeść kotletów mielonych, bo go głowa boli.... hahahaha -
nick nieaktualny
-
Martii wrote:Eeee u mnie nic chyba dobrego nie wyniknie...dostalam wodnistego bezowego śluzu, jak zwykle tydzień [email protected]ńczy sie to tak, ze im blizej @, robi sie coraz ciemniejszy, az w koncu nawiedza mnie ta łajza! Ziolka, ktore pije miały to zmienić, ale najwidoczniej nie podzialaly...W sumie nikt mi gwarancji nie dawal, ze ureguluja wszystko w pierwszym cyklu, moze w kolejnych sie uda.Nadzieja przeminela,przynajmniej nie bede sie łudzić przez tydzień :'-(
Ale za reszte Dziewczyn dalej trzymam kciuki!!! -
Martii wrote:Eeee u mnie nic chyba dobrego nie wyniknie...dostalam wodnistego bezowego śluzu, jak zwykle tydzień [email protected]ńczy sie to tak, ze im blizej @, robi sie coraz ciemniejszy, az w koncu nawiedza mnie ta łajza! Ziolka, ktore pije miały to zmienić, ale najwidoczniej nie podzialaly...W sumie nikt mi gwarancji nie dawal, ze ureguluja wszystko w pierwszym cyklu, moze w kolejnych sie uda.Nadzieja przeminela,przynajmniej nie bede sie łudzić przez tydzień :'-(
Ale za reszte Dziewczyn dalej trzymam kciuki!!!
-
Anka10222 wrote:ja mam nieregolarna miesiaczke zawsze powyzej 35 dni przewaznie 38-40..pilam ziolka i mi sie troszke skrocil cykl.. ostatni byl 32 dniowy wiec nie wiem czy to przypadek czy ziolka cos pomogly
-
Lucy wrote:Kochana, to mi wygląda na niedomoge progesteronową. Żadne ziółka, tu tzreba luteine lub duphaston.
Nie chce się szprycować prochami na razie.Jeszcze dochodzę do siebie po długich latach z antykoncepcją.Może potrzebuje czasu...a ja tak wszystko szybko chce...;-)Dam jeszcze szanse ziółkom, jak mnie zawiodą zdecyduję się na to, co mówisz. -
A może teraz taka moja uroda po przejściach z tabletkami.Wielu ginekologów nie zwraca uwagi na plamienia przed @, twierdząc,że o ile co miesiąc występują w tym samym czasie, to wszytko ok,a u mnie tak własnie jest.No ale czemuś trzeba przypisać nieudane starania;-)
-
Nie nie, o plamieniach przed okresem nigdy nie można powiedzieć że to taka uroda. Znam dziewczyny z różnych miejsc, którym tak lekarze mówili i powychodziły u nich kwiatki. A to niedomoga, a to polip, w najgorszym przypadku endometrioza. Lekarze bagatelizowali, a dziewczyny potraciły kupę czasu, nawet po kilka lat..
Nie chcę Cię straszyć, broń boże, bo u Ciebie to nie musi być nic takiego
Tak tylko mówię. Ja swoje sprawy wzięłam w swoje ręce sama, bo doczekać się coś od lekarzy to..masakra
-
nick nieaktualny
-
Lucy wrote:Ale progesteron to żadne szprycowanie. Luteina to naturalny hormon, nie zaszkodzi
-
nick nieaktualny
-
Lucy wrote:Nie nie, o plamieniach przed okresem nigdy nie można powiedzieć że to taka uroda. Znam dziewczyny z różnych miejsc, którym tak lekarze mówili i powychodziły u nich kwiatki. A to niedomoga, a to polip, w najgorszym przypadku endometrioza. Lekarze bagatelizowali, a dziewczyny potraciły kupę czasu, nawet po kilka lat..
Nie chcę Cię straszyć, broń boże, bo u Ciebie to nie musi być nic takiego
Tak tylko mówię. Ja swoje sprawy wzięłam w swoje ręce sama, bo doczekać się coś od lekarzy to..masakra -
kaarolaa wrote:nam w sensie mi i mezowi
To dlaczego w Waszym przypadku nie ma to sensu? W sumie nic nie tracisz, a wiesz,że spróbowałaś wielu sposobów...robiłaś co mogłaś.
Sporo się naczytałam o tych ziołach zanim zaczęłam je pić.Naprawdę efektywność jest zdumiewająca!Cały czas jeszcze w nie wierze