Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem ciekawa jakie beda rezultaty bylam w zielarskim zapytac o donga czy cos slyszeli i faktycznie z tego co ludzie mowia ktorzy stosuja ma niby dzialac. I moze mi wybije te wstretne bakterie zeby tak nie lapac grzybicy itp.
Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki serduszkujcie ładnie przez cały weekend Ja zmykam do niedzieli, wpadnę wieczorkiem, bo zaraz zawita u mnie Mój K. i planujemy nie próżnować, a jutro korzystając z pogody (oby tym razem prognozy się sprawdziły), wybieramy się na małą wycieczkę, więc nie będę miała dostępu do kompa
U mnie póki co bezchmurne (!!!) niebo, słoneczko, ale jest dość chłodno
Dajcie znać jak sprawa wygląda z tym dongiem, może się skuszę z ciekawości w kolejnym cyklu
Póki co planuję wizytę u ginekologa, bo coś mi się wydaje, że mam przyspieszoną owulację... W poprzednim cyklu wyznaczyło mi na początku, teraz widzę powtórka z rozrywki się szykuje, bo testy owulacyjne mają coraz mocniejszą krechę, śluzu płodnego coraz więcej... Brrr, jak nie urok to...
Ps Widzę, że Czarnobylki są rozsiane po całej Polsce... Ja mieszkam na Jurze Krakowsko-CzęstochowskiejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 17:11
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ja jestem z lubelskiego u mnie chyba po owulce bo jajka wczoraj pokazały ze istnieją i w związku z tym przyparłam m do muru i troszki sie stykneliśmy ale nie mam wielkich nadziei(pomyślałam ze musze jakies afrodyzjaki wprowadzic bo ostatnio chcica u nas kuleje po za tym co ma być to i tak bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 17:28
-
Ewelinko, raz w życiu byłam w Lublinie (przy okazji pobytu w Kazimierzu Dolnym) i bardzo spodobało mi się to miasto. Trafiłam akurat na Jarmark Jagielloński - świetny klimat i w porównaniu np. z Częstochową czy Krakowem (przy okazji takich wydarzeń) naprawdę przystępne ceny.
Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie
Wróciłam od gina i jeśli chodzi o całkiem naturalne starania to wielka dupa
dzis 13 dc a pęcherzyków ani widu ani słychu, więc czeka mnie stymulacja clo od nastepnego cyklu z jednej strony dobrze, bo cos się ruszy z drugiej jednak ze stymulacja też się wiążą skutki uboczne (choćby ciąża mnoga)
poza tym jeszcze ban na starania w tym cyklu, bo jednak próbujemy jeszcze raz leczyć mojego paciorkowca, a najlepsze jest to, że mam mieć robioną w aptece globulkę, jutro będę szukać jakiejś apteki, która mi to zrobi i to względnie szybko zebym to miała w pn max wtorek , globulki z antybiotykiem 10 dni a po kolejnych 7 kontrolny posiew, więc nie może zaskoczyć mnie @ bo stymulację w następnym cyklu szlag chyba trafi wrrrrr -
nick nieaktualny
-
aniulkab86 wrote:Kochane byłam wczoraj u lekarza a dzisiaj odwiedziłam aptekę- i o mało zawału nie dostałam. Za kurację 3 mc zapłaciłam 570zł
Lekarz zapisał mi bromergon i nie pamiętam dawkowania. Czy któraś oże mnie wspomóc, czy mam iść do lekarza.
Aniulka ja miałam 1 tab. na dzien, po okolo 6 miesiacach zeszlam do pol tab. -
szpilka wrote:witajcie
Wróciłam od gina i jeśli chodzi o całkiem naturalne starania to wielka dupa
dzis 13 dc a pęcherzyków ani widu ani słychu, więc czeka mnie stymulacja clo od nastepnego cyklu z jednej strony dobrze, bo cos się ruszy z drugiej jednak ze stymulacja też się wiążą skutki uboczne (choćby ciąża mnoga)
poza tym jeszcze ban na starania w tym cyklu, bo jednak próbujemy jeszcze raz leczyć mojego paciorkowca, a najlepsze jest to, że mam mieć robioną w aptece globulkę, jutro będę szukać jakiejś apteki, która mi to zrobi i to względnie szybko zebym to miała w pn max wtorek , globulki z antybiotykiem 10 dni a po kolejnych 7 kontrolny posiew, więc nie może zaskoczyć mnie @ bo stymulację w następnym cyklu szlag chyba trafi wrrrrr
oj kochana przykro mi ale dla pocieszenia Ci powiem,ze mialam podobna sytuacje w poniedzialek bylam u gin.po recepte bo czulam, ze mam infekcje i jak mnie zbadala oczywiscie kolejny antybiotyk juz 2 w tym miesiacu na to cholerstwo i na usg tez wyszlo,ze nie ma pecherzykow w 10 dc a owulke przewaznie mam 15 -
Ewik wrote:oj kochana przykro mi ale dla pocieszenia Ci powiem,ze mialam podobna sytuacje w poniedzialek bylam u gin.po recepte bo czulam, ze mam infekcje i jak mnie zbadala oczywiscie kolejny antybiotyk juz 2 w tym miesiacu na to cholerstwo i na usg tez wyszlo,ze nie ma pecherzykow w 10 dc a owulke przewaznie mam 15
Ewik lubi tę wiadomość
-
co nie zmienia faktu ze szlag mnie trafił, że te cholerne jaja sobie wakacje robią i trzeba się będzie chemia faszerowac bardziej niż zwykle
plan był taki, że do czerwca spróbujemy naturalnie, ale skoro wychodzą cykle po 50 dni, to trzeba przyspieszyć a nie kolejne cykle tracić
ewelina27, Ewik lubią tę wiadomość
-
a nie chciałabyś spróbować tego donga? reguluje cykle i przyspiesza owulke. Ida i ja zamowilysmy i zaczniemy go stosowac ja od przyszlego cyklu Ida juz w tym.
Oj mnie tez wkurzylo ze nie ma jajec bo zawsze cos wyjdzie jak nie infekcja to chooroba i ciagle cos a ozniej tylko szwankuje owulka i cykleWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 20:01
ewelina27, szpilka, Ida lubią tę wiadomość