Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
także dołanczam się trzymam kciuki !!!!
a ja własnie odebrałam kolejną serie wyników
Badanie: AMH, Parametr: AMH
Wynik 2,23 [ng/ml]
Estradiol 56,41 [pg/ml]
FSH 7,12 [mIU/ml]
LH 6,25 [mIU/ml]
Progesteron 0,61 [ng/ml]
Prolaktyna 14,75 [ng/ml]
TSH 1,910 [µIU/ml]
hehe wyszło mi w zapalenie szyjki macicy
a mojej drugiej połowie w badaniu nasienia wyszło norma od 0 do 1 leukocyty, a wyszło 12 .... czyli też jakiś stan zapalny ... chyba mamy jakieś leczenie przed sobą wspólne ...
czekając na nasz Cud -
Jejku, dziewczyny...tak patrzę na Wasze suwaczki i aż oczom nie wierzę...jak ten czas leci.
Strasznie...
U mnie dziwny cykl...raczej stracony. Chyba pierwszy, w którym mam wszystko gdzieś. Czuję złość, owszem...ale czuję też dziwny spokój, a raczej stan odpuszczenia.
Chcę polecieć do Rzymu, i zwiedzić Toskanię... Może to ten czas? Może czas, żeby ten czas wykorzystać?
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Hannka...patrząc na swoje zmagania... życzę Ci dużo siły, wytrwałości...i nadziei.
Tak, nadziei...bo bez niej cała reszta się nie poskłada.
Wszystkiego dobrego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 18:50
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:
Wszystkiego dobrego!
Nie dziękuje także wszystkiego dobrego Lenka@ !
Działamy o ten nasz mały Cud....
wczoraj się wkurzyłam na MAXA , brat mnie wkurzył przez telefon bo nie chciał przyjechać mamie do domu TV nastroić /Mama jest sama w domu i nie za bardzo zna się na tej całej elektronice/
zadzwoniłam do niego, że mógłby popołudniu wpaść naprawić jej to, a on mi z tekstem "nie mam czasu, mam dziecko, ALE TY TEGO NIE ROZUMIESZ" .....Koszmar .... i to młodszy brat ...
czekając na nasz Cud -
nick nieaktualnyszpilka wrote:Aniu jak tam?
ewelina27, agatka196, Lenka@, Ewik, under_the_snow, vincaminor, szpilka lubią tę wiadomość
-
Aniu, teraz trzymamy kciuki za piękną betę!
Ja zostałam tydzień temu po raz kolejny ciotką. Na świat przyszedł mój drugi siostrzeniec, prawie 4kg wagi
A dziś wieczorem widziałam na usg naszego wiercipiętka Jak narazie wszystko w porządku. I oby tak dalej jak to powiedział pan doktor.Lenka@, vincaminor, szpilka lubią tę wiadomość
-
Podbijam, bo spadlysmy na 2 strone
Anula w zyciu nie uzywalam dziurawca wiec nie pomoge, ale pamietaj, ze z ziolami/lekami/suplwmentami tez trxeba uwazac. Jezeli chcesz sie czegos dowiedziec w sposob wiarygodny moze zapytaj w aptece -
Szpilka - Pozwolę sobie info na temat tych kropli skopiować z apteki online
"Opis
Homeopatyczny produkt leczniczy ze wskazaniami leczniczymi.
Skład
100 g kropli zawiera:
Substancje czynne: Conyza canadensis D3, Viburnum opulus D3, Sepia officinalis D6, Cyclamen purpurascens D4, Strychnos ignatii D6 aa 5 g, Calcium carbonicum Hahncmanni D8, Myristica fragrans D6 aa 10 g
Substancje pomocnicze: woda oczyszczona, etanol
Zawiera 35% (v/v) etanolu.
Dawkowanie
Jeżeli lekarz nie zaleci inaczej należy stosować następujący schemat dawkowania:
Dorosłe kobiety powyżej 18 roku życia: zwykle po 10 kropli 3 razy dziennie.
Krople można zmieszać z niewielką ilością wody.
Wskazania:
Zaburzenia miesiączkowania (bolesne miesiączki, nieregularne cykle, obfite krwawienia), wspomagająco w leczeniu niepłodności kobiet; regulacja czynności układu hormonalnego.
Produkt jest przeznaczony dla dorosłych kobiet".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 15:27