Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Mam na imię Magda. Czerwiec 86 się kłania Jak tylko dojdzie do mnie paczka z termometr to zacznę mierzyć temperaturę Staramy się tak konkretniej od 3 cykli. Zobaczymy co z tego będzie Pozdrawiam i życzę powodzenia
-
borsuk wrote:Witam. Mam na imię Magda. Czerwiec 86 się kłania Jak tylko dojdzie do mnie paczka z termometr to zacznę mierzyć temperaturę Staramy się tak konkretniej od 3 cykli. Zobaczymy co z tego będzie Pozdrawiam i życzę powodzenia
Witaj Madziu Nie dziękuję, Tobie również życzę powodzenia
-
Anula a może poradzisz się ginekologa? z własnego doświadczenia wiem,że nie ma co kombinować z takimi specyfika mi. Ja na własną rękę wymyśliłam sobie branie tzw.donga tabletki dzięgiela chińskiego jest to ziele na poprawę jajeczko wania itp. Zachwalane w necie owszem nie powiem pobudzilo organizm ale z takim efektem,że z owulacji nic nie było bo jajeczka przerosly i były marnej jakości.
-
Ewik wrote:Anula a może poradzisz się ginekologa? z własnego doświadczenia wiem,że nie ma co kombinować z takimi specyfika mi. Ja na własną rękę wymyśliłam sobie branie tzw.donga tabletki dzięgiela chińskiego jest to ziele na poprawę jajeczko wania itp. Zachwalane w necie owszem nie powiem pobudzilo organizm ale z takim efektem,że z owulacji nic nie było bo jajeczka przerosly i były marnej jakości.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny chciałabym przyłączyć się do Was, można?
też jestem rocznik 86 i też starania o pierwsze dziecko. Póki co doczekałam się Aniołka, ale wierzę, że następnym razem będzie ziemskie dzieciątko
Mam do Was pytanie czy któraś z Was przyjmuje euthyrox? mam kilka pytanek
Pozdrawiam i spokojnej niedzieli -
nick nieaktualnygosia86 wrote:Bobo frut ja biorę eutyhrox.
Też mam aniołka a potem szybciutko udało się drugi raz i niunia ma już 9,5 miesiąca
Powodzenia w staraniach
cieszę się, że za drugim razem już wszystko było okey i masz małego szkraba dajesz mi nadzieję, że u mnie też się ułoży -
Mam niedoczynności tarczycy subkliniczna czyli tak naprawdę nie wiadomo dlaczego. Jak zaczynałam sie leczyć to tsh miałam 5.8 tez zaczynałam od najmniejszej dawki
Bobo frut musi sie ułożyć. Teraz się staracie czy zrobiłaś przerwę po stracie? Ja mialam lyzeczkowabie wiec musialam odczekać trzymiesace przed rozpoczęciem starań -
nick nieaktualnyszpilka wrote:Aniu1986 i jak tam dzisiejsze badanie?
-
Witam, też jestem 86. Staramy się już trochę, udało się w 3 cyklu leczenia, ale dzieciak nie miał jeszcze parcia na świat widocznie. Od początku miałam leki, bo mam PCOS jak w m...dę strzelił Teraz wyglądam kiedy znowu zaskoczy:)
Chętnie dołączę do Was, jeśli można...
rah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Mam niedoczynności tarczycy subkliniczna czyli tak naprawdę nie wiadomo dlaczego. Jak zaczynałam sie leczyć to tsh miałam 5.8 tez zaczynałam od najmniejszej dawki
Bobo frut musi sie ułożyć. Teraz się staracie czy zrobiłaś przerwę po stracie? Ja mialam lyzeczkowabie wiec musialam odczekać trzymiesace przed rozpoczęciem starań -
nick nieaktualny
-
a my jutro idziemy do lekarza do Katowic
wizyta dla mnie i dla mężą ciekawe jak to będzie hmm
u mnie ze względu na zapalenie szyjki macicy
u męża w związku z znanie przekroczonym wynikiem leukocytów w nasieniu, norma jest od 0 do 1 , a wynik był 12
jest to klinika niepłodności ...
czekając na nasz Cud