Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Dziewczyny!! Selina ja bym na Twoim miejscu powtórzyła sikańca. W laboratorium też są pomyłki !! trzymam kciuki i daj znać jak zrobisz!!!
a masz gdzies swój wykres pod ręką żeby wkleić??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 23:01
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola nie prowadze tutaj wykresu, nie mierze tempki ogolnie. Cykle mam z reguly 29-30dniowe, owulacja potwierdzona monitem praktycznie 2x (za 2 razem nie potwierdzilam pekniecia pecherzyka, ale to poczulam raczej) i mam ja 16-17dc. Teraz sadze, ze byla 16dc tez z tego co odczulam. Prog wyniosl 31,6 co tez moze o dobrej owu swiadczyc. Szczerze...to nie sadze by labo sie pomylilo, predzej juz test. Moze zrobie go jeszcze raz, ale nie wiem w sumie czy jest sens wyrzucac te pare zl do kosza, nie mam nadziei juz w tym cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 23:42
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Dziewczyny !! Selina to poczekaj na @, moze sie nie doczekasz Trzymam kciuki !! Ja testuje we wtorek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 07:01
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyBibiKa, Rucola jedna dziewczyna na innym warku pisala mi, ze miala tez kiedys taka wlasnie 2ga kreske, ze ona jest szara a nie rozowa i ze to felerny test. Dostala @ 2 dni pozniej, tez tak raczej bede miala.
Ogolnie czuje sie inaczej niz zeykle, bo przede wszystkim piersi mam nabrzmiale troche i mnie bola juz kilka dni, no ale to wina zapewne wysokiego progesteronu.
Nie mam niestety termometru do mierzenia dopochwowego mam elektroniczny do mierzenia na czole tylko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:BibiKa, Rucola jedna dziewczyna na innym warku pisala mi, ze miala tez kiedys taka wlasnie 2ga kreske, ze ona jest szara a nie rozowa i ze to felerny test. Dostala @ 2 dni pozniej, tez tak raczej bede miala.
Ogolnie czuje sie inaczej niz zeykle, bo przede wszystkim piersi mam nabrzmiale troche i mnie bola juz kilka dni, no ale to wina zapewne wysokiego progesteronu.
Nie mam niestety termometru do mierzenia dopochwowego mam elektroniczny do mierzenia na czole tylko
Nie musisz mierzyć temperatury w pochwie, możesz w ustach pod językiem z prawej strony. Tylko musi być termometr owulacyjny z dwoma miejscami po przecinku.Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak mi sie uda, to kupie dzis termometr w aptece. Myslicie zeby kupic jeszcze 1 test tym razem o wiekszej czulosci? Szczerze nie bardzo chce biec na bete w pobiedzialek @ wtedy mam dostac, wiec mysle ze nie ma sensu 30zl wydawac i sie znow kluc
Na innym wstku przeczytalam historie jednej dziewczyny, ktora ostatnio miala tska sama sytuacje: zrobila test, bo @ nie przyszla a tam blada kreska. Poszla na bete i wyszedl negatyw. Nastepnego dnia znow zrobila bete i juz bylo ok.190... Szczerze juz nie wiem co myslec. Nie chce sie naprswde ludzic i wypieram ta mysl z glowy jak moge, bo rozczarowanie boli najbardziej -
Moim zdaniem powtorz sikanca. Jesli wyjdzie pozytyw idz na bete a jesli negatyw to czekaj na @. Najszybsze i najtansze rozeiazanie:) a masz jakies objawy zblizajacej sie @ albo inne dziwne ?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola mam obolale i troche powiekszone piersi, przed @ tak nie mam. Zwykle sa wtwdy tkliwe ale nie az tak. Jednak winowaja moze byc tutaj wysoki progesteron. Brzuch mnie dzis troche pobolewal tak jak na @, wiec pewnie lada dzien przyjdzie.
Kupilam czuly test, ale chyba dopiero rano zrobie -
nick nieaktualny
-
Selinko... Nie martw sie Kochana:*
Kolejny cykl kolejna szansa... sama mam ochotę sie napić żeby przestać ciagle liczyć dni sprawdzać śluz i robić kolejne badania... jakieś takie załamanie mnie dopada... 17 dc od jutra kolejna porcja duphastonu... Eh...Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Selinko przykro mi, że test negatywny, ale przynajmniej nie musisz się martwić i nakręcać bezpodstawnie.
U mnie znów coś dziwnego, dostałam przed chwilą lekkie plamienie czerwone, a to dopiero mój 22 dc. Na @ mam tylko bardzo lekkie pobolewanie brzucha i nerwowość, także objawy dopiero się rozkręcą na dniach.
Temperatura też wysoka, także nie sądze żeby to był początek @
A progesteron niby w normie.
Dziewczyny co to może byc?
Dodam, że ten cykl spisałam na straty po wizycie u gina i przejściach z Mężem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 18:34
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Zycze Wam dziewczyny milego wieczoru i mam nadzieje, ze uda Wam sie zrelaksowac! Ja niestety wieczor juz zakonczylam Planowalam winkowanie z kolezanka, ale na spotkaniu poinformowala mnie, ze nie moze z oczywistego powodu. Kolejny cios , wszystkim dookola sie udaje oprocz mnie. Cieszylam sie oczywiscie jej szczesciem, ale jednoczesnie tak sie zdolowalam, ze nie mialam juz sily na nic oprocz powrotu do domu i wziecia goracej kapieli. Nawet wina juz mi sie odechcialo...
W kazdym razie bawcie sie dobrze!4-2017 - Ciąża biochemiczna po 2. Cyklu z letrozolem
6-2017 - ciąża po 4. cyklu z letrozolem
Syn ur. 3-2018
AMH 1,4 - 2-2018
AMH 0,57 - 10-2019
11- 2019 -zaczynamy starania o drugiego potomka -
nick nieaktualnyJaKa a może to implantacja? Co do owu to nawet gin może tego nie wiedzieć jak wiele przypadków na to wskazuje. Kiedy spodziewasz się @?
tajbrejk Nie smutaj Weź kąpiel i napij się do jakiegoś dobrego filmu czy serialu Nie tylko Tobie się nie udaje uwierz, bo pewnie część koleżanek nawet nie powie, że się starają a wychodzi dopiero jak już zajdą. Ja się zaczynam do owych wieści i widoków przyzwyczajać -
Selina wrote:
tajbrejk Nie smutaj Weź kąpiel i napij się do jakiegoś dobrego filmu czy serialu Nie tylko Tobie się nie udaje uwierz, bo pewnie część koleżanek nawet nie powie, że się starają a wychodzi dopiero jak już zajdą. Ja się zaczynam do owych wieści i widoków przyzwyczajać
Selinko masz kobieto absolutna racje, nie wiem czemu ludzie nie chca sie przyznawac tylko wiecznie udaja. Kolezanka twierdzila, ze udalo im sie za pierwszym razem, a tak sie sklada, ze juz w kwietniu 2016 opowiadala (czego zapewne juz nie pamieta), ze z mezem od pol roku sie staraja i ze sie suplementuja No ale dookola mnie wszyscy zaciazeni twierdza, ze za 1, 2 , max 3 razem sie udaje , no to jak tu sie nie zdolowac...
Czy WY tez tak macie, ze w takich kryzysowych momentach najmniejsze potkniecia/niepowodzenia urastaja do rangi wielkich tragedii? Wracajac do domu wsiadlam w zly autobus, a potem moj chlop tele nie raczyl odebrac, wiec zrobilam mu w domu awanture i w efekcie sie obrazil. A miala byc mila sobota...
4-2017 - Ciąża biochemiczna po 2. Cyklu z letrozolem
6-2017 - ciąża po 4. cyklu z letrozolem
Syn ur. 3-2018
AMH 1,4 - 2-2018
AMH 0,57 - 10-2019
11- 2019 -zaczynamy starania o drugiego potomka