Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAishha wrote:masz racje, tez uważam ze beta jest priorytetem ale wiesz co? ja zawsze marzyłam o zobaczeniu dwóch tłustych kresek no taka durnotka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 11:57
-
Selina wrote:Teraz jeszcze nie będą tłuste jak beta będzie, to wtedy sikaj Mnie chyba nic bardziej nie denerwowało jak jakieś cienie na testach s później rozczarowanie zerową beta
noo nie ma co sie napalać, dwa lata już chyba zmienily troche podejscie, zawsze sie liczy na ten cud ale bardziej realistycznie sie podchodzi. Teraz mam zagwozdkę czy pic jutro u cioci na imieninach wódke
-
nick nieaktualnyAishha wrote:noo nie ma co sie napalać, dwa lata już chyba zmienily troche podejscie, zawsze sie liczy na ten cud ale bardziej realistycznie sie podchodzi. Teraz mam zagwozdkę czy pic jutro u cioci na imieninach wódke
-
Selina wrote:Eee może nie pij jednak powiedz, że jakiś lek bierzesz czy coś i nie możesz
noo nic juz chyba mojej rodzinki nie zdziwi, raz nawet uslyszalam jak nie pilismy na weselu oboje ze jakimis swiętymi ludzmi jestesmy. Braliśmy antybiotyk oboje ale oczywiscie ludzie nie mogą przezyc jak cos jest nie po ich mysli. Juz tydzien temu piłam wódke na imprezie to chyba rzeczywiscie trzeba sie wstrzymac.
-
Dzięki dziewczyny!
plamienie mam cały dzień tzn chyba z 5 razy widziałam, nie na bieliźnie a na papierze, albo przed sikaniem lub po. Różowe zabarwienie śluzu, którego jest sporo. Sama już nie wiem czy się cieszyć z tego objawu bo nie wiem jak powinno wyglądać plamienie implantacyjne.
Tak czy siak mąż już chodzi podnieconyKropeczka1986, Selina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropeczka1986 wrote:Dziewczyny mam wyniki proga... 24,1 ng/ml i co mylisicie we wtorek ledwo 7 a teraz 24???? 17 dzień cyklu
-
Seli ale dupek by nie sfałszował wyników? Jak myślisz? Kurcze bo tak sobie myśle, ze może po dupku sie podniosło ... trochę mnie to podniosło na duchu tzn to ze owu jednak była - niezależnie czy cos tam zaskoczyło... ależ to wszystko skomplikowaneNasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualnyKropeczka1986 wrote:Seli ale dupek by nie sfałszował wyników? Jak myślisz? Kurcze bo tak sobie myśle, ze może po dupku sie podniosło ... trochę mnie to podniosło na duchu tzn to ze owu jednak była - niezależnie czy cos tam zaskoczyło... ależ to wszystko skomplikowane
Ja swoje owu mam zwykle w 17-18dc, teraz w sumie nie wiem kiedy to było, czy coś się zmieniło, bo nie miałam kiedy jechać na monit a w sumie doktorek z kliniki trochę mnie wkurzył i już nie chciałam tam kasy zostawiać. Myślę jednak, że owu była w środę, bo coś mnie ten prawy jajcor pobolewalWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 09:55
-
Aishha wrote:Dzięki dziewczyny!
plamienie mam cały dzień tzn chyba z 5 razy widziałam, nie na bieliźnie a na papierze, albo przed sikaniem lub po. Różowe zabarwienie śluzu, którego jest sporo. Sama już nie wiem czy się cieszyć z tego objawu bo nie wiem jak powinno wyglądać plamienie implantacyjne.
Tak czy siak mąż już chodzi podniecony -
Kiedyś miałam tylko badane d-dimery i było ok, lekarz który rok temu widział wynik mówił że dobrze wiedzieć o tym.
Wszędzie piszą że zagniezdzenie właśnie tak może się objawiać do 3 dni. Dziś plamienie jest brudne. Jestem bardzo osłabiona, zestresowana i mam już dość czytania czegokolwiek. Juro zrobię test a w pn betę i tyle. Trzeba czekać a stres odejmuje mi siły.