Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:
Edyciak
gratulacje!
Ja po córce mam Jedo Fyn i jestem mega zadowolonaEdyciak lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:https://naforum.zapodaj.net/9cae1bc6aa6b.jpg.html
Ja i mój brzuchol , dla Motylka 😉
Śliczny brzuszek, Ty cała taka szczuplutka 😚Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Wow! Wygląda na super zakup 😍
Edyciak lubi tę wiadomość
-
A ja muszę powtórzyć wynik GBS, trzy razy był ładowany do systemu przez laboratorium, i przy wydruku jest napis "anulowane", oczywiście oni nie wiedzą czemu tak jest, i co się stało.
GBS jest niby ujemny, no ale sorry, czegoś takiego mi szpital nie przyjmie, poza tym powiedzieli, że mogą usunąć ten napis "anulowany", no sorry, ale nie.
Wolę powtórzyć i mieć pewność, że wszystko jest prawidłowo wykonane.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Wik89 wrote:Podbijam 😀
Ladyo, witaj i gratulacje! Życzę dlugiej i spokojnej ciazy
Lalia, cudnie wygladasz! A mem w punkt 😀
Dziewczyny, dzieki za wczorajsze odpowiedzi ws ubranek do szpitala
Calego watku nie nadrobilam jeszcze... Sylwia, Kic, jak tam u Was, jak samopoczucie?
U mnie wszystko dobrze, Młody właśnie wypchnął coś i pod żebrami czuje ucisk, ale poza tym jeszcze mam sporo energii i sił.
Turlam się już
A jak u Ciebie?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Przyszła mi kolejna pielucha bambusowa z Ali i te ulewajki. Ulewajki trochę sztywne, zobaczymy jak po praniu. A te bambusy kocham wręcz. Chyba będę sobie raz na miesiąc dwie zamawiać bo są takie mieciutkie i śliczne 😻
A w ogóle mąż podłączył ten glownik wczoraj i co? Padł po tym jak podłączył go do sterowania przez Google. I z awanturą do mnie, że jakbym mu nie kazała najpierw sprzątać to zdążyłby go wymienić. Powiem Wam że jak ryknelam śmiechem. Ten wściekły. W końcu pytam "to co, podpiąłeś głośnik za prawie tysiaka do sterowania zdalnego i go zepsułeś? Da się to w ogóle reklamować?" Mówię Wam, normalnie kara że kasę dziecka zabrał 😂 Na szczęście głośnik wymienili i powiedzieli ze to nie pierwsza taka reklamacja.
Tak w ogóle dziś była moja mama i nie wchodziłam na forum cały dzień. Młoda dziś 2 pobudki w nocy a tak spala cały czas. Rano syn mnie obudził, a potem spałyśmy prawie do 12. Ależ ja się wreszcie wyspałam. Cały dzień walczę z tym zastojem. Jest już chyba lepiej choć dalej boli. Ją chyba wszystkie cyckowe problemy zaliczę w połogu.
A tu jeszcze 5 dni i moja Kluseczka kończy miesiąc. Niech ktoś zatrzyma ten czas
kic83, Lalia, Annia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Lalia, Enigvaa, Ewa88 , Ounai, Gagatka, Zulugula, kiniusia270, Sylwucha, KarolinaMaria, Annia, Inga28, Ulaa, Edyciak, kkasia, Wik89, Stokrotka027, Ladyo, Nikaa92, dmg111, Nadzieja94, Karenira, madziulix3, kar_oliv, Inaa89, Julik, calanthe lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Edyciak wrote:Koleżanka mi odpisała, że jeśli nic rodziców nie niepokoi, to pierwsza profilaktyczna wizyta niemowlęca powinna się odbyć około 3 miesiąca życia. Nie ma tu znaczenia rodzaj porodu, znaczenie ma, czy poród był indukowany - jeśli tak, to w jaki sposób, ile dziecko miało pkt Apgar, czy było owinięte pępowiną, czy była zamartwica itp..
Także u ciebie Aniu, była indukcja, która zakończyła się CC i masz wątpliwości, czy dzidziuś zbyt często nie preferuje jednej strony ciała, więc odczekaj jeszcze ze 2-3 tyg, poobserwuj i jeśli nadal będziesz miała wątpliwości, to umów się wcześniej na wizytę u fizjo. -
Kickuz Twój brzuch wygląda jakby doklejony! Reszta ciała przepiękna i taka piłka z przodu (również przepiękna).
kic83, Sylwucha, Edyciak, SzalonaOna, Lalia, Wik89, dmg111, kar_oliv, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:A ja muszę powtórzyć wynik GBS, trzy razy był ładowany do systemu przez laboratorium, i przy wydruku jest napis "anulowane", oczywiście oni nie wiedzą czemu tak jest, i co się stało.
GBS jest niby ujemny, no ale sorry, czegoś takiego mi szpital nie przyjmie, poza tym powiedzieli, że mogą usunąć ten napis "anulowany", no sorry, ale nie.
Wolę powtórzyć i mieć pewność, że wszystko jest prawidłowo wykonane. -
Kic ale Ty masz jędrne ciałko! I ten biust! Piękny brzuszek.
Właśnie Edytka, bo z punktu widzenia fizjoterapeuty oksytocyna niezbyt dobra jest, prawda? Mój miał też 10 punktów Apgar, w USG główki wszystko ok, na wypisie mam, że CC wykonano ze względu na ’zagrażajaca zamartwicę wewnątrzmaciczną', ale raczej jej nie było jak dostał 10 punktów...
Ounai twój mąż to jest jak duże dziecko. 😂 Bez obrazy oczywiście. 😘kic83 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Przyszła mi kolejna pielucha bambusowa z Ali i te ulewajki. Ulewajki trochę sztywne, zobaczymy jak po praniu. A te bambusy kocham wręcz. Chyba będę sobie raz na miesiąc dwie zamawiać bo są takie mieciutkie i śliczne 😻
A w ogóle mąż podłączył ten glownik wczoraj i co? Padł po tym jak podłączył go do sterowania przez Google. I z awanturą do mnie, że jakbym mu nie kazała najpierw sprzątać to zdążyłby go wymienić. Powiem Wam że jak ryknelam śmiechem. Ten wściekły. W końcu pytam "to co, podpiąłeś głośnik za prawie tysiaka do sterowania zdalnego i go zepsułeś? Da się to w ogóle reklamować?" Mówię Wam, normalnie kara że kasę dziecka zabrał 😂 Na szczęście głośnik wymienili i powiedzieli ze to nie pierwsza taka reklamacja.
Tak w ogóle dziś była moja mama i nie wchodziłam na forum cały dzień. Młoda dziś 2 pobudki w nocy a tak spala cały czas. Rano syn mnie obudził, a potem spałyśmy prawie do 12. Ależ ja się wreszcie wyspałam. Cały dzień walczę z tym zastojem. Jest już chyba lepiej choć dalej boli. Ją chyba wszystkie cyckowe problemy zaliczę w połogu.
A tu jeszcze 5 dni i moja Kluseczka kończy miesiąc. Niech ktoś zatrzyma ten czas
Pospalas, że fest!!
Jeju, już miesiąc?! Dopiero szlas rodzić!! 🤦♀️