Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowastaraczka, nawet chyba Leoś miał to samo wdzianko 🤭
Mamy w domu ta maść na dziąsła i będziemy smarować 😘😘😘 -
Emdar, dzięki. U nas tez w sumie często to się zmienia. Był czas, że wstawał o 5, miał 4 lub 3 drzemki, potem się ustabilizowały 3 drzemki i był czas, że wstawał ok. 6.30, wtedy pierwsza drzemka (ok. 4-50 min) ok. 8.30/9, druga dłuższa 1,5/2 h ok. 11.30-13.30 i trzecia krótka ok. 16, kąpiel ok. 19.15, sen nocny ok. 20
Potem zaczęły się straszne noce i przez ostatnie dwa tygodnie trochę z nim odsypiałam rano w łóżku, więc wstawaliśmy ok. 7.30/8 i nadal 3 drzemki i było ok, ale no noce tragiczne. Dzisiaj trochę lepsza noc, od 6.30 spał z nami w łóżku, o 7.30 porządnie się najadł ale tak jeszcze "na śpiocha", oko otworzył kwadrans po 8no i będzie miał dwie drzemki, jedna 10.50-13.00 i druga teraz 15.45 do pewnie 16.30
Zobaczymy, moze to się sprawdzi
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lalia prześliczny chłopak z Twojego Olusia! Współczuje problemów ząbkowych. Może rzeczywiście czas posmarować mu te dziaselka a jak będzie dalej źle to może paracetamol w ostateczności pomoże? Karenina a jesteś w klubie rossne i podałaś przewidywana date porodu? Ja nawet mezowi ściągnęłam aplikacje 2 dni temu, podałam date porodu i tez dostał maila ze pampersy do odebrania. Aniu współczuje sytuacji z mężem. Ciężko mi coś doradzić, pewnie z nim już rozmawiałaś... może spróbuj mu jakoś pokazać, ze traci cenne chwile z życia swojego dziecka, ze Ty nie jesteś w stanie sama zrobić wszystkiego. A w ostateczności oddaj mu małego na cały dzień i gdzies wyjdź, niech zobaczy ze to jednak jest duży wysiłek
trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 16:32
Lalia lubi tę wiadomość
-
Tak sobie pomyślałam że temat rozszerzania diety jest na topie więc powiem wam ze od kiedy mamy wyciskarkę wolnoobrotowa do soków to takie must have przy dziecku dla mnie.
Nasza wyciskarka ma już kolo 2 lat i nie była z wyższej półki. Mimo do jako tako daje rade 😃 Ala jak słyszy ze idziemy robić sok to nie może za siebie, naprawdę polecam warto.
Ps. Dzisiaj bez śliwki 🤣🤣🤣
Lalia, SzalonaOna, Ladyo, dmg111 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Ladyo ja jestem w klubie rosne i mam podana datę porodu a nic nie widzę zeby mi wysłali ze mam pampersy do "odebrania" 🤔
W takim razie zaraz to muszę jeszcze raz sprawdzic 🧐🧐🧐
Sprawdź, bo może nie masz zaznaczonego newslettera, ja tak mialamMartt95 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
U nas dzis noc bardzo słaba, rozpoczęcie dnia o 6:20. Myślę sobie, o 8 zaśnie i ja tez pójdę spać. Jak bardzo się pomyliłam🙈 dopiero zasnal o 10, jeszcze takiej długiej aktywności z rana to nie było, tym bardziej że noc słaba. No ale jak zasnął to spał 3h i ja tez te 3h spalam, więc chociaz tyle😁
Ale jest prawie 17 i kolejnej drzemki juz nie było i się nie zapowiada🤷♀️
Zazwyczaj mial 2-3drzemki, przy czym tę trzecią ciężko było mu juz zrobic i nie zawsze była , ale drzemki to mamy ok 2h, rzadko kiedy 40min💙 11.2020
💗 11.2023 -
Wik89 wrote:Lalia, mojego synka chyba też dziś męczą dziąsła, muszę w końcu kupić ten żel.
Jaki masz? Dentinox?
Dokładnie ten 👍 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Kicku, ja nie wiem jak on może tak funkcjonować. Ja też kiedyś tyle pracowałam, oprócz pracy zasadniczej gdzie miałam pelny etat plus nadgodziny miałam 3 mniejsze prace na zlecenie. Finansowo było wow, tylko że ja nawet nie miałam kiedy wydawać tych pieniędzy jeśli miałam jedno/dwa wolne popołudnia w tygodniu i często zajęte weekendy. W tym pędzie zaszłam w cp, później jeszcze popracowałam trochę kiedy nie mogliśmy się starać i doszłam do wniosku, że muszę coś zmienić bo się wykończę. A ja mam wrażenie, że mojemu taki tryb pracy niestety pasuje... o. Właśnie wszedł. No nie. Wszedł i mówi, że na 20.00 musi wrócić. Zajebiscie. Nie mam słów.
-
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Motylek jadłospis wydaje się być smaczny. Ale gdzie tu czas by zrobić potrzebne zakupy i ugotować 😳🤦🏽♀️
a na drugi dzień tylko odgrzewam
-
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Ladyo ja jestem w klubie rosne i mam podana datę porodu a nic nie widzę zeby mi wysłali ze mam pampersy do "odebrania" 🤔
W takim razie zaraz to muszę jeszcze raz sprawdzic 🧐🧐🧐 -
nick nieaktualnyOunai wrote:Motylku nie jestem specjalistą, ale miód i banany przy IO to chyba nie bardzo... A gotowane ziemniaki to już na 100% powinny być wykluczone
takie są dozwolone
-
nick nieaktualnyWczoraj wzięłam pierwszy zastrzyk Saxendy. Biorę te wyższe dawki mety. I powiem Wam że dziś fatalnie się czuję. Jest mi cały dzień tak niedobrze... Ze żyć się odechciewa. Ciekawe ile potrwa to przyzwyczajenie organizmu... Mam nadzieję, że max tydzień. Czuję się jak na początku ciąży kiedy wszystko mnie mdliło 🙉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 17:58